Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Op tour met...ONE DIRECTION!?! » Hoofdstuk 9

Op tour met...ONE DIRECTION!?!

25 maart 2013 - 10:10

518

2

233



Hoofdstuk 9

Miki's POV

Ik zit op de bank met Lux te spelen en grinnik even als ze aan mijn haar begint te trekken. Harry komt aan lopen met 2 bekers drinken en geeft 1 aan mij. "bedankt" zeg ik. Harry drukt een kus op mijn wang en gaat ook op de bank zitten. "jullie hebben vanavond toch een concert?" vraag ik. Harry knikt. "je mag wel komen kijken hoor" zegt hij. "lijkt me leuk" zeg ik met een glimlach. Ik leg mijn hoofd op zijn schouder en laat Lux van mijn schoot af klimmen.

"je bent hier nu al 4 maanden" zegt hij. Ik knik even. "nog 3 maanden en dan moet ik naar huis" zucht ik. Harry doet zijn armen om me heen en trekt me dichter tegen zich aan. "we maken van die 3 maanden het beste en daarna kom ik je zo vaak mogelijk op zoeken" zegt hij. Ik glimlach even. "wil je het alsjeblieft wel stil houden dat we iets hebben?" vraag ik zacht. "als jij dat wil hou ik het stil" zegt hij. Ik glimlach en druk een kus op zijn wang. "bedankt, ik wil niet dat ze me op school raar aan gaan kijken of gaan roddelen" zeg ik. "waarom zouden ze dat doen?" vraagt Harry.

"nou ik word al gepest en als ze ontdekken dat wij iets hebben krijg ik vast opmerkingen over dat ik te raar ben voor jou of zo" zucht ik. Ik kijk even neer en bijt op mijn lip. "hé, ze moeten niet zeuren, je bent het aardigste meisje dat ik ken" zegt hij. Ik kijk hem aan en probeer te glimlachen. Harry drukt een kus op mijn voorhoofd en ik sluit mijn ogen even. "dat moet jij wel zeggen, jij bent mijn vriendje" zucht ik. "dat zeg ik niet omdat ik je vriendje ben maar omdat het zo is" zegt Harry.

Ik wil net een weerwoord geven als Niall de kamer binnen komt. "hey MiMi" zegt hij. Ik grinnik even "hé Nialler" zeg ik. Niall loopt naar de bank en wurmt zichzelf tussen mij en Harry in. "Moet dat per sé?" vraagt Harry. Niall knikt overdreven en ik grinnik even. Om Harry te plagen kruip ik tegen Niall en steek mijn tong uit naar Harry die hetzelfde doet naar mij.

Louis komt er snel ook nog bij en even later zit de hele band plus mij op een 2-persoons bank gepropt. "guys, ik ben bijna een pannekoek" lach ik. Harry die aan de andere kant van de bank tegen de leuning word aan geduwd stemt met me in en we duwen 1 voor 1 de jongens van de bank af. Ik kruip snel weer tegen Harry aan en kijk naar de jongens die op krabbelen van de grond. "Dat was niet lief MiMi" zegt Louis met een pruil lip. "ik ben ook niet lief" grinnik ik. Niall komt weer naast me zitten en Louis springt bij me op schoot. "ik dacht dat ik hier kwam om op 1 klein kind te passen, niet 6" grinnik ik. "tja, wij hebben ook een oppas nodig" zegt Niall. "dat zie ik ja" zeg ik.


Reacties:


candyXbar
candyXbar zei op 27 maart 2013 - 16:19:
Haha, 3maanden maar, ahw :c


candyXbar
candyXbar zei op 27 maart 2013 - 16:19:
Haha, 3maanden maar, ahw :c