Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Black Angel » ::1::

Black Angel

26 maart 2013 - 16:47

334

0

147



::1::

Don't be afraid of the dark.
Don't be afraid of death.
Because in the end.
You need to fight both of them.


Jane haar ranke lichaam, die zoals altijd in een zwart gewaat gehuld was, bewoog zich over het pad richting de oprijlaan. Haar capuchon zo ver mogelijk over haar gezicht heen getrokken om ook maar een enkel zonnestraaltje te mijden.

Ze voelt hoe Morther een hand op haar schouder legt, die ze er bijna hardhandig weer vanaf duwt. "blijf van me af." spreekt ze kalm, maar sissend. Morther glimlacht vals. Terwijl hij haar een schouderklopje geeft. "Jane. Jane. Jane..." mompeld hij uit terwijl hij kort in de velle zon keek en terug naar haar. Zijn bloeddorlopen ogen zouden je rillingen geven. Maar Jane keerde haar rug er niet van om. Je zag hoe zijn borstkas een zijn longen vol lieten lopen met lucht om vervolgens zijn woorden uit te spreken. "Je weet wat je taak is, nietwaar?" hij keek haar sinister aan. Jane keek met haar raafzwarte ogen zonder emotie terug in de zijne. "Nou chop chop, ze wachten niet op je" Terwijl hij haar een kleine duw in de rug geeft, waardoor ze nijdig uit wilt halen, maar mist. Morther keek haar grijnzend maar onderdrukkend aan.

Met tegenzin zet Jane haar lichaam verder in beweging de oprijlaan af, richting de bossen die om het huis gehuld waren. Ze voelde de steek in haar hart, de tranen die achter haar ogen brande, maar ze kon niet huilen. Ze kon geen liefde meer tonen. Haar hart was langzamer maar zeker meer aan het verstenen, ze voelde met de dag hoe meer Mary uit haar verdween. Dat wou ze niet, het mocht niet. Maar ze kon er niet tegen vechten. Morther wist wat hij in handen had, en liet het niet zomaar gaan. En zo werd Jane langzamer hand maar zeker in een moordmachine veranderd. Iets waar ze jaren tegen vocht en zal vechten. Jane was vastberaden, de liefde van Mary zou niet verdwijnen, de liefde zal het duister overwinnen.

*under construction*


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.