Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Woke Up Dead || The Walking Dead » 1.

Woke Up Dead || The Walking Dead

28 maart 2013 - 14:45

359

1

172



1.

Bons,Bons...

Een kreun ontsnapt uit mijn mond wanneer de felle zon
op mijn gezicht schijnt.

Bons, Bons...


Wat doet mijn hoofd toch een pijn... ik kan vandaag waarschijnlijk niet naar school.

Bons, Bons...

Ik bel beter snel even om hen te verwittigen dat ik niet kom...

Ik open mijn ogen en bedek ze meteen weer met mijn handen tegen het felle licht. Hoe kan dat? Zoveel licht is er ook weer niet in mijn kamer? Heeft mijn moeder de ramen soms helemaal opengezet?

Bons, Bons...

Ik grijp naar mijn hoofd en mijn arm blijft haken aan een spijker die mijn vlees openrijt. Auw. Dat doet verdomd veel pijn, zeg. Wacht eens even? Ik wrijf de slaap uit mijn ogen en sper ze wijd open als ik zie waar ik me bevindt. Ik probeer me te bewegen onder het puin van het ingestorte huis dat ooit het mijne was. Hoe..? Stukken steen en hout hebben net een kleine cel rond me gebouwd en me opgesloten. 'Help...' Ik schrik bij het horen van mijn stem. MIjn keel voelt droog en mijn lippen zijn gescheurt. Wat is er gebeurt? 'Help...' Ik krijg een benauwd gevoel en mijn stem wordt luider en luider. 'Help! Iemand! Help!'

Ik hoor voetstappen en een zacht gekreun en probeer te duwen tegen het hout boven m'n hoofd. Het gekreun wordt luider en het klink onmenselijk. Ik probeer door de gleuf die het licht doorlaat te kijken wie of wat er aankomt. 'Hallo?' Probeer ik nog eens. Op dat moment schiet er een hand door het puin boven mijn hoofd en ik had hem bijna vastgegrepen toen ik een gezicht achter die hand zag. De ogen hebben een rare witte kleur en het lijkt alsof ze dwars door me kijken, de huid is grijs en opengerukt en rotte tanden steken uit een gescheurde mond waaruit er bloed drupt dat op mijn gezicht valt. Ik trek me weg van de hand en merk iets aan het ding op. De keel is opengebeten en de bovenkant van het hoofd is bijna helemaal verdwenen.

'Wat.. Wat ben jij?' Stamel ik met alleen gekreun als antwoord. Dit mens, of wat het dan ook is, kan onmogelijk nog echt in leven zijn.


Reacties:


timothy
timothy zei op 11 jan 2014 - 16:38:
leuk! leuk! leuk!!!! ik vraag me 1 ding af, de zin: en de bovenkant van het hoofd is bijna helemaal verdwenen. Zonder brijn kunnen de walkers toch niet 'leven'