Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Op tour met...ONE DIRECTION!?! » Hoofdstuk 10

Op tour met...ONE DIRECTION!?!

28 maart 2013 - 11:04

448

0

208



Hoofdstuk 10

Miki's POV

Ik loop achter de jongens aan het concertgebouw binnen. Harry houdt mijn hand vast en glimlacht even naar me. Zodra er andere mensen in zicht komen laat hij mijn hand los. Ik kijk even neer. Harry ziet het en kijkt om zich heen of niemand ons ziet. Dan trekt hij me mee zijn kleedkamer in. Ik grinnik even. "wat doe je?" vraag ik als hij de deur dicht doet. "zorgen dat ik je gewoon kan knuffelen en kussen zonder dat iemand ons ziet" zegt hij. Hij gaat voor me staan en doet zijn armen om mijn middel. Ik grinnik en kijk hem aan wat nogal lastig is aangezien hij een kop groter is dan mij. Ik druk een kus op zijn lippen en glimlach. "ik hou van je" zegt hij zacht. "ik ook van jou" zeg ik terug. Op dat moment komt de stage manager binnen om te zeggen dat Harry over 10 minuten op moet. Harry knikt even en pakt de kleding die hij aan moet en geeft mij nog een kus voor hij zich om kleed.

Ik loop de kleedkamer uit en wacht backstage tot de jongens komen. Harry geeft me nog een vluchtige kus op mijn wang voor hij op gaat. Ik glimlach en raak met mijn vingertoppen mijn wang aan. Ik moet altijd nog blozen als hij me aan raakt ookal hebben we nu al een maand.

Ik kijk via een tv backstage hoe de jongens het doen. Na een half uurtje komen de twittervragen. "@1D_Kisses zegt: Harry, vind je iemand leuk?" leest Liam hard op voor. De jongens kijken elkaar even snel stuk voor stuk aan en ik weet wat door hun hoofd gaat; Gaat Harry het zeggen of niet? "ja ik vind iemand leuk, maar wie het is kunnen jullie alleen maar naar raden" zegt Harry. Ik glimlach, hij breekt zijn belofte dus niet.

Het concert gaat nog anderhalf uur door en daarna komen de jongens backstage. Harry geeft me een kus op mijn lippen als niemand kijkt en ik word een klein beetje rood. "bedankt dat je je belofte hield" zeg ik. "ik zou hem nooit breken als jij er nog niet klaar voor bent" zegt hij. Ik glimlach naar hem en geef hem een knuffel. "bedankt" zeg ik zacht. "geen probleem, my guardian angel" fluisterd hij. Ik sluit mijn ogen even en leg mijn hoofd tegen zijn borstkas aan.

"komen jullie nog?" vraagt Zayn. Ik laat Harry los en loop achter de anderen aan. Als ik even achterom naar Harry kijk knipoogt hij naar me en maakt hij een klein hartje met zijn handen.

Ik loop met een brede grijns verder, volgens mij kan het nu niet beter gaan met mijn leven.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.