Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Woke Up Dead || The Walking Dead » 2.

Woke Up Dead || The Walking Dead

28 maart 2013 - 15:08

411

1

166



2.

Ik kijk paniekerend in het rond, wanhopend zoekend naar iets om me te verdedigen. Het hout dat mij en het ding scheidt begint langzaam te kraken en de hand klauwt een paar centimeter boven mijn gezicht in de lucht. Mijn handen schieten heen en weer in de kleine ruimte die ik nog heb en vinden een plank met wat spijkers die er uit steken. Ik grijp hem vast en sla met al mijn kracht tegen de verrotte arm. Die scheurt open en bloed komt als regen op mij neer maar ik blijf slaan, opnieuw en opnieuw, tot hij uit de gleuf wordt getrokken en ook het hoofd verdwijnt.

Ik duw me een beetje omhoog om er door te kijken maar zie alleen de helderblauwe lucht. Waar is dat ding heen? Op dat moment verschijnt het afzichtelijke gezicht vlak voor me en de mond spert zich wijd open. Met een gil laat ik me weer op de grond vallen. Ik neem de plank weer en sla op het hoofd tot het niet meer beweegt. Ik duw er tegen met het stuk hout maar er is geen beweging meer. Ik duw mezelf weer omhoog en duw het ding weg van de kleine opening. Hoe moet ik hier uitkomen?

Mijn benen zijn bijna gevoelloos en ik stamp ze van onder het puin vandaan en schop tegen het hout boven me. Het begint te kraken en ik schop harder. Kraaak. Het valt op me neer en ik duw het weg. Er is nu een redelijk groot gat boven me, net groot genoeg om door te kruipen. Ik duw mezelf er door en val op het zachte gras van mijn achtertuin, vlak naast het ding. Ik ga rechtop zitten en kijk om me heen. Het gras is hoog en het hek er rond is bijna helemaal verwoest. Het huis is half ingestort en er ligt een dikke laag wit stof over alles wat er nog is. Wat is er gebeurt hier? Ik concentreer me om het te herinneren maar ik krijg alleen losse flarden van dingen uit het verleden te pakken.

Ik sta op en klop wat stof van me af en kijk naar het ding op de grond. Afzichtelijk, met het gezicht opengeslaan. Ik staar er even naar en draai me dan weer om naar het huis. Wankelent en verdwaasd loop ik naar de achterdeur van het deel dat niet verwoest is en open hem. Er verschrikkelijke stank dringt mijn neus binnen en ik ga naar binnen.


Reacties:


timothy
timothy zei op 11 jan 2014 - 16:40:
woooow spannend c: snel verder pwease?