Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » True Love » Hoofdstuk 2: Kenji’s liefde

True Love

28 maart 2013 - 17:19

762

1

251



Hoofdstuk 2: Kenji’s liefde

Hier is het tweede deel van True Love, enjoy~ Oh en een stuk langer dan hoofdstuk 1 xD

De volgende dag.

Dai zag er tegen op om naar de les te gaan. Uiteindelijk ging de bel en Dai liep snel naar zijn plaats toe en ging zitten. Toen ging de bel. Hij had gehoopt dat Kenji ziek zou zijn, maar hij liep gewoon de klas binnen. Enige tijd nadat de les was begonnen vroeg Dai aan sensei of hij naar de wc mocht. ‘’Ja, dat mag, maar je moet wel binnen 5 minuten terug zijn’’, zei sensei.
Dai liep naar de jongenswc en sloot zich op in een van de toilethokjes. Daar begon hij zachtjes te huilen. “Waarom moet het nou mij overkomen?’’, dacht Dai. ‘’Kenji is hetero dus dat wordt helemaal niets. Waarom ben ik nou zo stom om op hem verliefd te worden?!’’
Na 10 minuten was Dai nog steeds niet terug dus sensei stuurde Kenji even naar je jongenswc om te kijken of alles wel goed ging. Kenji liep de jongenswc in en zei:’’ Dai, gaat alles goed? Je zit al meer dan 10 minuten op de wc.’’ Toen kwam Dai het toilethokje uit. Stotterend zei hij:’’ Kenji, i-ik wil… j-je wat…. v-vragen…’’ Net toen Dai wat wou zeggen, ging de mobiel van Kenji. ‘’Wacht even’’, zei Kenji en hij nam zijn mobiel op. ‘’Ja, wat is er schat? …… Nee, ik zit gewoon op school, oké. Ik zie je vanavond. Doeii. Hou ook van jou’’, zei Kenji en hij hing op. ‘’Sorry dat was mijn vriendin. Wat wou je nou me vragen?’’ ‘’Niets… nee niks’’, stamelde Dai. Snel liep hij naar de klas. Voor de rest van de les keek Dai alleen maar naar buiten. Hij voelde zich verdrietig en boos tegelijk.
Om 4 uur ging de bel. Dai was eindelijk vrij. Kenji natuurlijk ook, maar daar dacht hij niet aan. Hij probeerde zo snel mogelijk naar zijn fiets te lopen, maar Kenji stond er al. Dai probeerde zo rustig mogelijk naar zijn fiets te lopen, maar dat hoefde niet, omdat Kenji stond te bellen. Toen hij bij zijn fiets stond, kon hij het gesprek dat Kenji voerde horen. ‘’Ja, ik zie je vanavond bij de sushi tent in de stad. En ja, ik zal er dit keer wel zijn. Oké, doe rustig Akida. Doeii.’’ Hij klapte zijn mobiel dicht. Snel fietste Dai weg. ‘’Hmm, ze zijn vanavond bij de sushi tent. Ik zit dan met mijn ouders in de tent er tegenover.’’ Dai was zo in zijn gedachten dat hij een auto niet zag aankomen. Hij schrok van de toeterende auto. ‘’Kun je niet uit de doppen kijken, jij baka!‘’ schreeuwde de man vanuit de auto.
Snel fietste hij door.

Het werd avond. Dai en zijn ouders zitten in het restaurant. Dan ziet hij Kenji lopen samen met zijn vriendin Akida. Ze gaan aan een tafeltje bij het raam zitten. Hij blijft naar Kenji kijken totdat zijn moeder vraagt wat hij wil drinken. Hij zegt dat hij een cola wilt. Dan kijkt hij weer naar Kenji. Hij ziet dat Kenji hem heeft opgemerkt. Steeds kijken ze naar elkaar.

Als Kenji en Akida aan het dessert zitten vraagt Akida aan Kenji:’’ Kenji, schat, waar kijk je steeds naar?’’ ‘
’Naar niets, hoor’’, zegt Kenji.
’’Ja, het zal wel.’’
Akida vroeg naar de rekening. Dai zag dat ze klaar waren met eten. Hij zei tegen zijn ouders:’’ Mam, pap, ik logeer vannacht bij een vriend. Zie jullie morgenochtend’’, en weg was Dai. Even later stond hij bij een lantaarnpaal totdat Kenji en Akida naar buiten kwamen. Na enige tijd kwamen ze naar buiten, maar niet al te blij. Ze liepen naar een steegje. Dai volgde ze. Hij hoorde ze praten. “Weetje, ik heb het helemaal gehad met jou!’’ riep Akida. ‘’Je keek steeds naar die jongen aan de overkant. Wat heb je? Hou je niet meer van me?’’
‘’Nope. Dat klopt’’, zegt Kenji met een glimlach op de gezicht.
‘’Kenji!’’ roept Akida.
‘’Komt omdat je een trut bent. Snap dat dan.’’
‘’Je kan beter je mond maar houden’’, zegt Akida en ze tilt haar hand op om Kenji een klap te verkopen.
‘’Zal ik maar niet doen als ik jou was’’, zegt Kenji.
‘’Het is uit!‘’ riep Akida en trok een beledigend hoofd en liep weg.
‘’Man, wat heeft dat kind?’’ mompelt Kenji.
Dan merkt Kenji Dai op.
‘’Dai, wat doe jij hier?’’
‘’Uhm…I-ik..’’, zei Dai stamelend.
‘’Heb je me gevolgd?’’
‘’Nee!’’ riep Dai en hij kreeg een rood hoofd.
‘’Awww. Je bloost’’, zegt Kenji en hij glimlachte.
‘’Niet waar!’’ roept Dai en hij kijkt weg.
Kenji loopt naar Dai toe en geeft hem een aai over zijn hoofd. Dan loopt hij weg.
Dai blijft daar alleen achter, nog steeds blozend, en terugdenkend over wat er net is gebeurd.


Reacties:


Malikaa
Malikaa zei op 28 maart 2013 - 21:40:
Awesome!!! maar dat wist je al
xXx