Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Truly Madly Deeply in love ~Harry styles love story » ~Hoofdstuk 13

Truly Madly Deeply in love ~Harry styles love story

28 maart 2013 - 19:52

1032

8

400



~Hoofdstuk 13

Hoofdstuk 13
Marissa’s P.O.V
Vanuit de verte hoor ik allemaal stemmen…

‘’Ahwz ze zijn zo schattig samen!’’ Kirt een stem die me bekend voorkomt.

‘’Laat ze verder slapen Dani..’’ zegt een andere stem die lijkt op iemand die ik al jaren ken. Dan merk ik op dat ik wel een hele rare kussen heb..Een kussen die beweegt!! OH MY GOD!!! DON”T EAT ME LIVING PILLOW!!!!
Ik open mijn ogen en zie Danielle, Liam,Louis, Niall en Zayn pardoes voor me neus staan…
‘’Sinds waar neer staan jullie daar?’’

‘’Sinds we wakker zijn’’ Antwoord Zayn..Creepy much? O-o…Wacht , waar is Harry? Ik kijk opzij en zie een slapende Harry tegen me aan. Wa- was Harry mijn kussen?? Derp, well, that wasn’t what I expected… O-O Akwardd…..Dan kom ik op een idee.

‘’Ey guys..Wanna prank?’’ fluister ik vragend en wijs naar Harry. Ze knikken allemaal en ik loop naar de keuken. Daar pak ik 5 emmers en vul een paar met ijskoud en een paar met warm water… Hehe, this is going to be fun :3. Ik geef ze allemaal 1 en samen lopen we weer naar een nietsvermoedende, slapende Harry..
‘’Als ik tot 3 tel gooien Zayn,Louis, en Liam de eerste emmers over hem heen en zodra hij wakker wordt, ik , Danielle en Niall de andere’’
Ze knikken allemaal en ik heb moeite met mijn lach in houden.
‘’Wacht…Als Harry vraagt wiens idee het was gaan we niet wijzen oke? We hebben het allemaal bedacht..’’ Ze knikken opnieuw en gaan klaar staan.

‘’Oke…1…2…3!!’’ Zayn, Louis en Liam gooien allemaal hun emmer over hem heen en Harry schrikt zich dood.

‘’WATTTE!!! \O_O/”’ Dan gooien ik, Dani en Niall onze emmers en vallen op de grond van het lachen. En daar staat Harry kletsnat O_e.
‘’ Ik haat jullie!’’

‘’Love you too Pumpkin’’ Zegt Louis en knijpt hem in de wang.
‘’Wiens idee was het?!’’ En dan gaan alle vingers naar mij…BETRAYERS!!! D: Ik haal nooit meer een grap met hun uit :I.

‘’Pffff..Waattt…echt niet…uh…ik zal maar alvast rennen he?’’ Harry knikt en ik maak dat ik wegkom, maar damn that boy is fast! En al snel heeft hij me te pakken en gooit me over zijn schouder heen… Deja vu!!
‘’Harry Styles zet me neer!!’’ Schreeuw ik lachend maar het werkt niet.
‘’ Ik zet je op een voorwaarde neer!’’
‘’En dat is??’’
‘’Jij, ik…een date’’ Hij zegt het zo zacht dat ik hem bijna niet heb verstaan, maar ik verstond hem wel.. HOLY FLIPPING UNICORNS!! Did he just asked me out?? Like out out?? Ik sla mezelf tegen me gezicht om te kijken of ik wakker ben..
‘’Sloeg je jezelf nou?’’ vraagt hij grinnikend..
‘’Neeee…...O3O.’’ En trek een ongeloofwaardige face…
‘’Wat is je antwoord?’’ vraagt hij dan en ik laat het even bezinken…Harry, vroeg me uit. Ik kan ja zeggen..Of nee…Ja…Nee…Ja…Nee…
‘’Ja, ik ga met je uit.’’ Floept er uit mijn mond maar ik heb er geen spijt van.. IK HEB EEN DATE MET DE FLIPPING HARRY STYLES!! SORRY MENEER PINDAKAAS POT D:!!!
Harry zet me neer en ik zie een huge smile on his face.

Harry’s P.O.V
Ze zei ja…Ze zei ja!! Ik zet haar onmiddellijk neer en kijk haar aan..Oke styles, je hebt eindelijk een date…Je mag het nu niet verpesten.. Deze date moet speciaal worden, niet gewoon een saai etentje nee ze moet het onthouden..
‘’MEID WE MOETEN SHOPPEN!’’ Schreeuwt Dani en Mari begint te lachen.. Ja, als zij gaan shoppen kan ik de date voorbereiden..Maar dan heb ik wel hulp nodig van de jongens en advies. Ik hoop dat alles goed gaat..

Little time skip. Marissa en Dani hebben zich omgekleed en zijn naar het winkelcentrum gegaan en Harry heeft de jongens bij elkaar geroepen

Niall’s P.O.V
Het voelde alsof iemand een mes door me heen stak toen Marissa ja zei.. Dat persoon zou ik moeten wezen, niet Harry..Ik hou van haar, maar zij houd van een ander.
‘’Guys Ik heb jullie advies nodig’’ Zegt Harry en ik sneerde.
‘’Ons advies heb je niet nodig want je bent al zoo perfect’’ Zei ik boos en de anderen keken me vragend aan.
‘’Niall wat is er?’’ Vraagt Liam en wil zijn hand op mijn schouder leggen maar ik sla het weg. Hij zal het niet begrijpen, dat zal niemand doen. Ik ben Niall maar, de jongen die teveel eet… Ik ben niks vergeleken met Harry en de andere boys..Ik ben het zat om in hun schaduw te lopen en dat hun alle dames krijgen. Eindelijk ben ik een keer verliefd en dan moet Harry me perse voor zijn..
Iedereen kijkt me geschokt aan en ik loop met grote stappen weg.. Ik loop naar mijn kamer en laat me op mijn bed vallen. En even later hoor ik voetstappen..
‘’Niall..’’ hoor ik Harry’s stem zeggen maar ik gebaar dat hij op moet zouten.

‘’Niall…Vertel wat er is..’’ Ik word nog kwader..

‘’Wat er is?! Ik hou van Marissa maar dan moet jij haar zogenaamd weer voor mijn neus wegkappen!!! DAT IS WAT ER IS!!’’ Ik gooi mijn handen in de lucht van frustratie en Harry kijkt me met grote ogen aan..
‘’Niall..Dat wist ik niet…’’ Natuurlijk wist hij dat niet, niemand weet het ooit…
‘’ Zal ik de date afzeggen?’’ Ik schud mijn hoofd en een diepe zucht verlaat mijn mond.
‘’Nee, het is niet jouw schuld dat je ook van haar houd..Ik ben blij dat tenminste iemand van ons twee haar gelukkig kan maken..’’

‘’Thanks mate, je bent de beste..’’ zegt hij en geeft me een bro hugg.. ((AAAHWWWW BRO HUGGS!!! :’D NOW WHO”S GONNA HUGG ME?! (\^-^/)…No one?...Okay then D’: * goes in le sad corner* QWQ ))

‘’ Nou ga, en maak je klaar voor je date’’ Zeg ik en Harry knikt voordat hij weer uit mijn kamer verdwijnt…Ook al meen ik alles wat ik zei, voel ik mijn hart nog verder uit elkaar vallen...En stiekem, ergens diep in mezelf, hoop ik dat het niet gaat werken tussen hun twee, of dat ze het niet lang kunnen uithouden. Dan sta ik daar, om Marissa op te vangen en haar in mijn armen te hebben

Harry’s en Marissa’s P.O.V
Eindelijk is het zover, ik heb een date! Ik kan niet wachten! Maar dan gaat er een schok door me heen..Wat als ik het verpest?! Ik zucht diep.. Nee zo mag je niet denken…Je gaat dit doen, en het gaat goed komen..
(( YAY VOLGENDE HOOFDSTUK HUN EERSTE DATE!!!))


Reacties:

1 2

Faylinn
Faylinn zei op 29 maart 2013 - 19:57:
whahaha sorry meneer pindakaas pot yoloooooo.
snel verder


Aimeery
Aimeery zei op 28 maart 2013 - 21:34:
ahw cute! Vind het wel jammer dat naill en harry op het zelfde meisje zijn en dan elkaar in de weg zitten.... -.-'' maar dat laat ik geheel aan jou over but... GO ON! ik wil ook knuffels... *kinder zeur stemmetje*


Malikaa
Malikaa zei op 28 maart 2013 - 21:30:
ahahahahah yeaaahhhh first date!!
you need to find a girl for poor Niall, anders is hij zo lonely
Love your storyy <3 <3
xXx


CrazyAnnx
CrazyAnnx zei op 28 maart 2013 - 20:55:
thank y 'all!!
All this makes me all woozie boozy happy!!
100000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 huggles and kisses~!!!


1Dlover
1Dlover zei op 28 maart 2013 - 20:26:
Ik hou van dit verhaal!
snel verder!