Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Stand Alones » 9. Nachtduister

Stand Alones

28 maart 2013 - 23:05

538

10

470



9. Nachtduister

Short but ? -you can add what you think in the comment- xoxo

‘Be careful making wishes in the dark
Can't be sure when they've hit their mark
And besides in the mean time
I'm just dreaming of tearing you apart’


Noirella Absinthe
Blackrose Katealice
Keith Moon


Rode tranen stromen
Een hart barst krachtig open
Liefde spat op de grond
Een lach siert mijn lippen
De dood kijkt en,
Emoties wervelen
Ik zak door mijn knieën,
en kijk je harteloos aan
Nu ga je e r a a n...


Ik haalde moeizaam adem en Keith knielde bij me neer. Zijn handen fladderden bevend om mijn bloedende hart. Het rolde als tranen over mijn huid en hij schreeuwde.
‘Ik smeek je, laat haar gaan!’ Een ijzige lach kronkelde door onze zielen en ik huiverde. Ik kreunde en balde mijn handen tot vuisten.
‘Je bent te zwak Ella!’ Fluisterde Keith gespannen en ik keek hem woedend aan.
‘Ik ben niet te zwak.’ Kaatste ik terug en krabbelde recht. Ik verstevigde mijn greep en de wind wervelde steeds krachtiger om ons heen. Ik concentreerde me op de volle maan en de vlammen omringden Moirai. Blackrose rende over cirkelvormige lijnen en zette zich schrap.
‘Vergeet het maar Moirai!’ Siste ze en duwde haar handen voor zich uit. De energie pulseerde woest door het grasveld en Moirai’s helblauwe ogen sperden zich wijd open. Ik wierp een blik op mijn dode hart en het gat in mijn borstkas vulde zich toen Keith troostend zijn handen op de holte legde.
‘Heel mijn naaste, heel mijn ziel, heel onze harten. Leeh njim etsaan, leeh njim leiz, leeh ezno netrah!’ Zijn hese stem kalmeerde me en bliksemschichten doorbroken de eeuwige duisternis.
‘Voor eeuwig en altijd, Roov giwuee ne djitl.’ Ik greep zijn hand stevig vast en liet onze krachten vanbinnen uit openbarsten.
‘Moirai je wist dat Noirella zwak was op een nacht als deze, maar vergeet niet dat ik haar wederhelft ben. Jij bent te slecht geschapen om lief te hebben en kent alleen het talent om te vernielen, maar geloof me het helen is intenser.’ Grijnsde hij. Moirai duwde zijn handen voor zich uit en maakte zachte, snerende bewegingen.
‘Duistere nachten, donkere nachten, begiftig mij, toon uw trouw! Eretsiud nethcan, ereknod nethcan, gitfi gebjim, nootwu wuort!’ Tranen van overledenen stroomden over onze lichamen en mijn vingers sloten zich om die van Blackrose.
‘Waarom Moirai ?’ Vroeg ze ademloos en zijn blik veranderde. Hoe hij naar haar keek was anders. Een lichtpunt die de inktzwarte hemel deed oplichtten, een verboden vorm van liefhebben, elkaar liefhebben.
‘Omdat ik niet hoor lief te hebben Blackrose. Ze verboden het.’ Blackrose kneep gespannen in mijn hand.
‘Dan had je mij moeten proberen te doden en niet Noirella!’ Schreeuwde ze. Hij schudde nerveus met zijn hoofd en de wolken rammelden hevig.
‘Ze droegen het me op, Rose! Noirella is hun doel, ze zullen haar binnenkort vermoorden!’ Zijn stem sloeg over en Keith gromde.
‘Ik had voor je gevochten Moirai als ik een thcan was geweest!’ De bliksemschichten werden feller en ze had haar rechterhand tegen haar linkerschouder gedrukt.
‘Thcanes en Gadnes horen niet samen te zijn Blackrose, zo hoort het niet. Zo horen wij niet.’ Fluisterde hij.
‘Je gaat eraan.’ Zei ze venijnig en een zwarte wolk van energie krulde zich als giftige doorns om hem heen.

• Dit is geïnspireerd op: http://www.youtube.com/watch?v=KZXRgRkwkIQ

© Indien dit document word gekopieerd of bovenstaand idee word overgenomen zullen ernstige gevolgen optreden. Dit is officieel eigendom van Lore Vanhoutte. Geschreven op 28/03/13.


Reacties:

1 2

Jopie2
Jopie2 zei op 25 mei 2015 - 11:03:
Spannend en snijdend en pakkend en duister.
Wauwie, jouw talent =


Lovalicious
Lovalicious zei op 7 juli 2013 - 0:16:
Holy freaking Moly!
Loor! Dit is zo goed!
Ik moet wat zeggen maar ik weet niet hoe hahaha.
Beetje sprakeloos, but let's give it a try...
Here I go!
Jouw IJZERSTERKE punt is het brengen van emotie. En dat gaat jouw een bestsellerschrijfster maken. 100 percentoss!
Jij zou een heeeel zielig boek moeten schrijven, echt hartverscheurend dat echt indruk gaat maken. Jij gaat dat zo nailen hè! Mensen zullen gewoon huilend lezen, iets wat alleen jij kan veroorzaken! Amazing!
You're gifted! Je gaat harten breken met je geweldige skills! (op een goede manier hè :p)
Go on! Dit is dan wel een kort verhaal, maar je passie erin is zo sterk aanwezig. Als je dit vasthoud in een heel boek (wat jij KAN) ga je het zo maken!!
Succes! Ik zal je naam onthouden, Vanhoutte :p

xxxx Nadine


realMe
realMe zei op 10 april 2013 - 10:44:
Echt heel mooi,
al snap ik er niet zo heel veel van.
maar ja, dat ligt ook aan mij.


justAgirl
justAgirl zei op 2 april 2013 - 21:06:
Amazeballs! <3
sorry ik heb een nieuw woordje opgedaan hihi
het is iniedergeval geweldig mooi geschreven lovie!
Proud of you!


PeachyFull
PeachyFull zei op 1 april 2013 - 18:57:
Je weet me altijd weer te grijpen met al die woorden die je gebruikt. Elke keer zit ik hier weer sprakeloos te denken over wat je net hebt geschreven, je bent een schrijfster met écht talent! Ik weet gewoon niet hoe je het doet, maar naar mijn mening is dit veel beter dan wat al die andere Nederlandse schrijvers schrijven en uitbrengen. Jou schrijf kunsten kun je gewoon vergelijken met de beroemde Amerikaanse auteurs. Respect voor jou <3
Oh, en ik hou van je inspiratiebron. Grimmie RAWR!

Xx