Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » stand alone (1D And Youtubers) » I miss you! (Zayn Malik)

stand alone (1D And Youtubers)

10 april 2013 - 14:23

677

6

455



I miss you! (Zayn Malik)

Kort verhaal vanuit de persoon geschreven: Isa. met in de hoofdrol: Zayn Malik! bijrol: Liam Payne en Niall Horan.

Ik opende mijn laptop. Het was half 8 ik had afgesproken via skype met Zayn, me Ex maar nu waren we beste vrienden. hij was op tournee en ik miste hem echt heel veel. Hij had het 3 maanden geleden uitgemaakt. “you do know exactly why i am braking up with you.” Is het enige wat hij gezegd had. Ik had er nooit echt niet meer naar gevraagd. Ik was er kapot van maar hij wist het niet. Ik wachtte totdat ik een uitnodiging van hem zou krijgen. Maar hij was nog steeds niet online.
Na eindelijk een kwartier kwam hij online. “haaai Isa!” schreeuwde hij vrolijk. “haaai” lachtte ik. “how was your day?” vroeg hij. “aagh nothing special ” ik had bijna de hele middag gehuild, omdat ik gewoon nog steeds niet begreep waarom hij het had uitgemaakt. “i miss you” kwam er per ongelijk uit. “aawh but you have seen me the day before yesterday” zei hij. “i meant as my boyfriend” mompelde ik met me hoofd naar beneden hangend bang om hem aan te kijken. Het bleef stil. Ik keek toch maar haar het scherm. Hij had zijn wenkbrauwen gefronst en beet op zijn lip. Toen versprongen zijn ogen en ik hoorde een deur open gaan. “Niall whats up.” Zei Zayn terwijl hij de laptop dus ook me beeld op zij schoof. Ik hoorde een deur dicht slaan. En voetstappen weg lopen. Na zo`n tien minuten. Hoorde ik weer geluiden vanuit me laptop. Ik had hem niet uit gezet. Ik luisterde het waren meerdere voetstappen. “What about Isa?” hoorde ik iemand vragen kan de stem niet zo goed plaatsen maar het was ook wel heel ver weg. “jeah i dont know. She just said that she miss me as her boyfriend.” Ik hoor emotie in Zayn zijn stem. “And you her as your girlfriend.”Nu hoor ik dat het Liam zijn stem is. Het blijft even stil. “But I just cant forget that she has cheating on me” Wat? Vreemdgegaan. Ik ben niet vreemd gegaan. “I know I still can not believe it, i thought she wasnt a girl like that.” Hij denkt dat ik ben vreemd gegaan. Ik moet hier wat aan doen. Ik besluit hem te bellen. Hij hoort me zo waarschijnlijk toch niet. Ik typ zijn nummer in. f*ck voicemail. Hij is ook nooit bereikbaar. Ik bel besluit dan Liam te bellen. Ik hoor zijn telefoon afgaan via de computer die nog sdeeds aan gaat. “shall i pick up?” hoor ik hem vragen. “why not?” is Zayn zijn andwoord. “Hi” Hoor ik dan door de telefoon. “hai its Isa, I wanna speak to zayn” “sure” “Whats up?”hoor ik Zayn dan zeggen. “we need to talk. Can we meet somewhere?” “right now?” vraagt hij dan. “uuh perhaps tomorrow?” vraag ik als ik er achter kom dat er en een uur rijtijd tussen zit en dat het half 10 is ondertussen. “Yeah of course half past 1 at the Table Café?” vroeg hij. “yeah that oke””see tomorrow then” “Yes, Bye!” The Table Café daar gingen we vroeger altijd wat drinken toen we nog hadden. Ik hoop dat hij me geloof.
Ik opende deur. Alle herinneringen komen weer terug. Het was altijd zo fijn hier. Zayn zit al aan een tafel. Hij staat op zodra hij me ziet. “haai babe” zegt hij en geeft me een knuffel. Hij gaat zitten nadat ik zit. “i heard everything you said to Liam yesterday. And you have to know : i have not cheating on you. Who told you that?” Val ik meteen met de deur in huis. “I.. I.. Just people.” Zegt hij een beetje overrompeld. “why do you believe them. Zayn i did not cheat on you. if I had, I would never forgive myself…” ik rattel maar door. Dan drukt Zayn een kus op me lippen. “I believe you. I do not know what came over me. I should have trust you” “its oke, I love you. Can you love me again?” “we are gonna work on it. Its gonna be al alright!” fluisert hij in me oor.


Reacties:

1 2

XxAmyxX zei op 31 juli 2013 - 18:54:
Lief!


fallinlove
fallinlove zei op 4 april 2013 - 18:28:
AAAWWWWWHHHH CUTE!!!


Ims
Ims zei op 1 april 2013 - 20:24:
aaaaawh sweet <3


candyXbar
candyXbar zei op 1 april 2013 - 20:04:
Nog eens, afkorten is fijner. Als je niet afkort lijkt het zo ik-heb-maar-2maanden-Engels gehad. Snap je? En nog steeds zie ik een paar foutjes :/


1Dlover
1Dlover zei op 31 maart 2013 - 8:52:
aaaawwww
dat lijkt me echt kut, als iemand denkt dat je vreemt gaat als je dat niet gaat
super mooi geschreven!
snel weer een nieuw!