Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » The Wrong Shoe Size ~ One Directon » OO1 - Zayn Malik

The Wrong Shoe Size ~ One Directon

29 maart 2013 - 20:14

555

4

297



OO1 - Zayn Malik

Eerste hoofdstukje, ben benieuwd of er nog reacties komen.

Zayn Malik POV

Ik was samen aan het winkelen met Louis en Niall. We probeerde ons een beetje uit alle aandacht te houden, want het was immers onze welverdiende vakantie van vijf dagen.
We liepen door Harrods en liepen langs een schoenenwinkel, waar Louis natuurlijk weer eens even naar binnen moest.
'Ik heb honger Lou, zullen we niet eerst even naar het restaurant gaan beneden?' vroeg Niall klagend, maar Louis moest en zou eerst even een paar nieuwe Toms kopen: zijn derde al deze maand...
Terwijl Louis zijn schoenen betaalde liepen Niall en ik alweer verder. We liepen nu naar het restaurant benenden, waar Niall al de hele middag om gezeurd had. Ik kreeg ook ineens enorme trek toen ik er binnenkwam. We schoven aan aan een tafeltje en we maakte een foto samen met de ober, toen Louis bij ons kwam met een somber gezicht.
'What's wrong buddy?' vroeg Niall die een slok nam van zijn cola.
'Ik kreeg net een e-mail van uncle Simon, of we zo snel mogelijk naar zijn kantoor in de stad wilden komen. Hij zei dat het erg dringend was, dus we moeten gaan...' antwoordde hij en trok een lang gezicht. Daan ging onze vakantie weer. Het werk wat we deden was wel erg leuk, maar we wilden ook wel eens rust hebben.
'Let's go,' zuchtte ik en we liepen Harrods uit.

'Dus jongens,' zei Simon terwijl we in zijn kantoor zaten. 'BBC Radio 1 heeft mij gebeld omdat ze graag een terugblik willen doen met oude X Factor artiesten om zo het nieuwe seizoen van mijn programma in te luiden.' Simon nam zijn bril af en keek ons glimlachend aan.
'We hadden toch vakantie!' riep Louis brutaalweg.
'Niet zo pruilen Louis, het wordt best gezellig op de radio. Cher, Matt Cardle, de meisjes van Little Mix en Olly Murs komen ook op de radio.' Bij het woorden Little en Mix werden mijn wangen rood. Een radiogesprek met Perrie, mijn vriendin, stond mij wel aan. Ik begon te glimlachen, natuurlijk zagen de jongens dat en wisten ook waarom. Simon keek tevreden en liet ons uit zijn kantoor.
'Jongens het is toch best leuk zo interview, Olly hebben we al maanden niet gezien,' zei Niall vrolijk terwijl hij achterwaards voor ons liep.
'We gaan Olly ook niet zien met die radioshow,' snauwde Harrry chagrijnig.
'Rustig Harry en Cher dan? Dat wordt best funny op de radio. We love her, weet je nog? En Matt, our X Factor winner?' riep Niall onverstoorbaar en hij begon te zingen: 'When we collide we come together!' Hij maakte een gek sprongetje en struikelde.
Daarna gebeurde alles snel, zo snel dat ik het niet kon plaatsen. Niall struikelde en viel op de weg. Ik hoorde nog een claxon van een auto en Liam's stem schreeuwen: 'Snel Lou, bel een ambulance!'
Mensen kwamen om ons heen staan. Harry en Liam knielden naast Niall neer terwijl en Louis het alarmnummer belde en ik, ik stond aan de grond genageld.
Binnen zes minuten kwam de ambulance met loeiende sirenes aanrijden en zo snel als hij kwam, ging hij weer weg.
Niall was onder een auto gekomen, Niall was onder een auto gekomen! Ik wilde het wel uitschreeuwen, maar ik stond nog net zo stil als toen het gebeurde.
Liam sloeg een arm om mij heen en fluisterde: 'Het komt wel goed met hem, kom we gaan naar huis,'


Reacties:


Tallietje
Tallietje zei op 8 juli 2013 - 15:22:
Woaa!! Onverwacht, ga snel verder lezen!!

Greetzz


Malikaa
Malikaa zei op 29 maart 2013 - 23:16:
waaahhh unexpected!!! O.O
Dat had ik echt niet verwacht!!
woww heftigg...!!!
snel verder !!
xXx


xEvilSteffyx
xEvilSteffyx zei op 29 maart 2013 - 21:46:
Jeeez, dit had ik niet verwacht o3o
Je moet echt snel verder, ik wil weten wat er hierna gebeurd :3 (Natuurlijk dat Niall beter wordt )


1Dlover
1Dlover zei op 29 maart 2013 - 20:48:
omg
dat zag ik echt niet aankomen
jij hebt zeker geen tips nodig
oh my fukking god
ik ben in shok!!!
ik zal deze aan wat mensen aanraden voor je!!!
jezus, mijn hart heeft een paar slagen overgeslagen
snel verder meid!!!