Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » The Wrong Shoe Size ~ One Directon » OO5 ~ Niall Horan

The Wrong Shoe Size ~ One Directon

31 maart 2013 - 15:39

372

1

227



OO5 ~ Niall Horan

Speciaal voor jullie een Niall POV. Happy Easter en eet niet teveel paaseitjes ;D. Zondag is altijd mijn luie dag, dus ik ben best wel vrolijk. Ronde van Vlaanderen kijken vandaag enzo. Ik vond het wel geestig toen al die renners op die heuvel niet meer op kwamen, omdat team Sky vastliep. "Er wordt nu gevloekt in zeventien verschillende talen. U kijkt nu naar wandelvereniging de Rode Punt, die er een gezellige eerste paasdag van probeert te maken." Mart Smeets is zo geestig op dit soort momenten.

Niall Horan POV

Ik schrok wakker. Ik probeerde rond mij heen te kijken, maar dat lukte niet zo goed omdat ik mijn hoofd niet kon bewegen. Ik knipperde een paar keek met mijn ogen, terwijl ik langzamerhand door kreeg waar ik tegenaan keek; een wit met grijs plafond, waar een tl-buis fel licht uitstraalden. Ik bleef er even naar kijken maar ik sloot mijn ogen weer daarna. Een tijdje daarna viel ik weer in slaap.
De tweede keer dat ik die dag wakker werd, stond er een vrouw van ongeveer dertig jaar naast mijn bed, ik kende haar niet. Ze had een kort donkerblond kapsel, een soort pijpenkrullenachtig iets en blauwe ogen. Ze was helemaal in het wit gekleed.
'Mister Horan?' vroeg ze vragend aan mij. Ik begreep dat ze mij bedoelde, ook al wist ik niet meer wie ik precies was. 'Kunt u mij verstaan?'
Ik knikte en voelde een enorme pijnscheut door mijn lichaam gaan.
'U kunt beter niet uw hoofd teveel bewegen, dat is slecht voor uw nek. Ik ga u een paar vragen stellen. Om "ja" te antwoorden steekt u uw vinger op en om "nee" te antwoordden balt u uw hand tot een vuist,' legde de vrouw uit.
'Waar ben ik,' piepte ik schor voordat de vrouw een vraag aan mij had gesteld.
'U bent in het ziekenhuis mister Horan,' antwoordde ze. 'Nu komt de eerste vraag: kunt u nog herinneren wat er gebeurd is?' Ik keek naar de vingers die op de dekens lagen, witte vingers. Waren dat mijn vingers. Ik probeerde mijn vingers te bewegen: het waren inderdaad mijn vingers.
'Mister Horan?'
'Sorry,' mompelde ik verontschuldigend en balde mijn hand tot een vuist, die half dicht zat, maar de vrouw die naast mijn bed stond begreep gelukkig wat ik bedoelde.
'Oké, kunt u nog wel herinneren wie u bent?' Ik wist dat ik 'Mister Horan,' heette door deze vrouw, maar dat was ook het enige. Dit keer lukte het wel om een vuist te maken.
'Mister Horan, ik constateer dat u geheugenverlies heeft. U heeft verder nog een paar botbreuken en wat bloedverlies geleden,' zei de vrouw. 'U moet rusten,'
Met deze woorden ging ze weg en knipte het licht uit. Duizenden vragen tolden in mijn hoofd, maar de belangrijkste was toch wel: who am I?


Reacties:


Tallietje
Tallietje zei op 8 juli 2013 - 15:34:
Noooo!!

Greetzz