Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » My Stand alones <33 » Forever and Always <3

My Stand alones <33

31 maart 2013 - 21:59

807

3

282



Forever and Always <3

Deze stand Alone is voor Lianne (DjMalikjuh) Hope ya like it<3 Sorry if you don't D:

ochtenddauw ligt op het gras, de vogels fluiten luid en alles is vredig...
Was dat maar zo. Ik hoor allemaal mensen door elkaar schreeuwen duidelijk met paniek en gestres in hun stemmen, en ik kan hen het niet kwalijk nemen want ik ben ook heel erg tamelijk gestrest. Mijn haar en mijn make up is al gedaan door iemand die mijn moeder heeft gehuurd en ik weet dat we prima op schema liggen maar toch ben ik in paniek.
Duizenden piekerende vragen gaan er door mijn hoofd heen terwijl ik wacht tot mijn jurk is gearriveerd en mijn bruidsmeisjes die mijn vriendinnen zijn komen om me te kunnen kalmeren.
Wat als ik val? Wat als er iets mis gaat? Wat als er niemand op komt dagen? Wat als mijn jurk niet past? Wat als er een dolle hond opeens komt en de taart opeet? En de meest belangrijkste en zenuwachtigste vraag Wat als hij Nee zegt? Straks heeft hij helemaal niet van me gehouden! Straks komt ( Jouw enemy's name) de kerk binnenstormen en gaat hij er met haar vandoor!
Ik schud mijn hoofd en besluit om er niet aan te denken.
'' Zo is Zayn niet, dat weet je'' Fluister ik tegen mezelf en kijk in de reuze spiegel die voor me staat.
''Je houd van hem, en hij van jou..Dat weet je'' En op dat moment vliegt de deur open en maak ik een sprongetje van de schrik. Eleanor, Perri en Anniek ( hehe dat ben ik woop woop ) komen binnen stormen en vallen me allemaal aan met een stevige bone crushing knuffel.
''Uh...Guys...Can't breath'' Piep ik en ze laten me gelijk los.
''gaat het goed met onze mooie bruid!?'' Vraagt Danielle enthousiast.
''Als je met goed bedoeld dat ik doods zenuwachtig ben en alleen maar pieker over dat hij nee gaat zeggen,en bang ben dat ik straks afga voor al mijn familie+ vrienden+ wie er ook mag komen, dan jaa...'' Mompel ik en ze beginnen te lachen.
''geen zorgen, alles komt goed.'' verzekert Eleanor me en ik wou graag dat ik haar kon geloven.
'' Ja, en heb jezelf al eens al bekeken? Je bent beeldschoon! Nu al!'' Zegt Anniek.
ik schenk hun een glimlach en even ben ik een beetje rustig..
Maar dan komt mijn moeder jubelend en al vrolijk binnenstormen met 4 kledinghoezen, en ik raad al dat de grootste wel mijn bruidsjurk zal zijn.
''De bruidsjurk en de bruidsmeisjurkjes zijn er!'' Schreeuwt mijn moeder bijna en ik word geduwd in een pashokje waarvan ik niet eens wist dat hij hier was.
Ze drukt de hoes in mijn handen en ik zucht diep voordat ik me begin om te kleden.
Ik loop het pashokje uit en mijn moeders en mijn bruidsmeisjes monden vormen een 'o'.
Ik draai me om naar de spiegel en ik doe meteen hetzelfde, ik sta versteld. Ben ik dat? Mijn jurk is prachtig en zelfs die van de bruidsmeisjes...
(( Your dress: http://www.google.nl/imgres?q=pink+bridal+dress&hl=nl&biw=1366&bih=638&tbm=isch&tbnid=ms_sbrrXATPMRM:&imgrefurl=http://www.noviamo bruidsmeisjes dress: http://img.loveitsomuch.com/uploads/201209/08/cu/custom%20flower%20shoulder%20white%20cream%20pink%20bride%20bridesmaids%20wedding%20dress%20gown%20s194-f38031.jpg
''Je ziet er werkelijk prachtig uit lieverd...Ik kan gewoon niet geloven dat je gaat trouwen...'' Zegt mijn moeder glimlachend en veegt een traan weg. Ik glimlach en geef haar een knuffel.
Dan hoor ik geklop en zie mijn vader staan.. ''Het is tijd...''
We knikken en ik loop naar hem toe en link mijn arm in de zijne.
''Je ziet er prachtig uit'' Fluistert hij en ik geef hem een dankbare blik. Ik haal nog even diep adem en zucht dan. It's time...It's now or never Denk ik bij mezelf en dan is het zover. De muziek vult de kerk en alle mensen staan op kijkend naar mijn richting terwijl ik langzaam naar het altaar loop. Ik glimlach slapjes naar hun en zie een glimlachende Zayn, mijn Zayn. Als we er eindelijk zijn laat ik mijn vader los en pak Zayns hand.
''Beste vrienden, Familie,kennissen en wie er ook bij deze bijzondere gebeurtenis gekomen is..'' Begint de dominee en de rest hoor ik niet meer..Nee, ik ben verdwaald in Zayns ogen...
''Zayn neem jij ( achternaam) tot je wettige echtenoot en beloof je haar bij te staan in goede en/of slechte tijden tot de dood jullie scheidt?'' Mijn hart begint sneller te kloppen en ik kijk hem hoopvol aan.
''Ja'' Een grote last gaat er van mijn schouders af en ik kan niks anders doen dan groot glimlachen.
''En Lianne, Neem jij Malik tot je wettige echtgenoot en beloof je hem bij te staan in goede en/of slechte tijden tot de dood jullie scheidt?''
''Ja'' Zeg ik
''Dan verklaar ik u tot meneer en mevrouw Malik. U mag de bruid kussen''
Zayn leunt in en ik voel zijn zachte lippen op de mijne..De tijd lijkt stil te staan, vuurwerk knapt om ons heen en ik voel me werkelijk de gelukkigste meisje op de wereld.
''I love you..Forever'' Fluistert hij in mijn oor
''And Always'' Maak ik af staar naar Zayn..Mijn man..


Reacties:


1Dzayn
1Dzayn zei op 1 april 2013 - 12:41:
YEP YEP!! Mooi geschreven meis!
Het is dat mn telefoon gister zoooo langzaam was, anders had ik het gister al gelezen en gereageerd

Owwh Lianne, je hebt mijn vriendje afgepakt
Nee hoor. Geintje. Be happy for everrr!

Snel een nieuwe meis
Xoxo
Je stalker


DjMalikjuh
DjMalikjuh zei op 31 maart 2013 - 22:27:
ik moet moeite doen niet te huilen!

Zayn i love yah so much, and the writer too!


1Dlover
1Dlover zei op 31 maart 2013 - 22:23:
wouwwww
super leuk!!!
dit vind lianne geweldig
i'm sure