Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » The Wrong Shoe Size ~ One Directon » OO8 ~ Niall Horan

The Wrong Shoe Size ~ One Directon

1 april 2013 - 10:01

552

1

347



OO8 ~ Niall Horan

De cover al gezien van dit boek?? (flower)

Niall Horan POV

'Uw dochter leek niet zo vrolijk,' zei ik terwijl mr. Jales de telefoon weer op het nachtkastje zette.
'Nee inderdaad niet, zo is ze al sinds ik in het ziekenhuis lig,' antwoordde hij.
'Hoe lang ligt u hier al?'
'Twee weken, dus zitten Mary en haar zusje Roxy alleen thuis,' zei mr. Jales zuchtend. 'Hoe lang lig jij hier al jongeman?'
'Ik heb eigenlijk geen idee, ik zal Louis wel vragen als hij nog een keertje komt,' zei ik. Het was alweer drie dagen geleden geweest dat hij voor het eerst langs was geweest, ik verlangde echt naar het moment dat hij me meer kon vertellen over mezelf.
Mr. Jales moest kort daarna weg voor een klein onderzoek en zo zat ik alleen op onze kamer. Een van de zusters had me verteld dat ik naar wat muziek kon luisteren via de TV die boven mijn bed hing. Ik pakte een koptelefoon en zocht de zender op. Langzaam dreunde er muziek door de koptelefoon en ik ging opspannen liggen. Gelukkig mocht ik weer een beetje met mijn lichaam bewegen, want dat stilliggen werd zo langzamerhand ondragelijk!
Het leuke is dat je al de muziek die je hoort nog niet kent, of wel eens in een vaag verleden hebt gehoord. Zo luister je altijd naar iets nieuws.
Er kwam een soort rocknummer op. Het was een groep, want ik hoorde verschillende stemmen zingen.
'I will drive past your house. And if the lights are all out. I’ll see who’s around...' toen deze drie zinnen voorbij waren kreeg ik spontaan kippenvel. Ik vond dit schijnbaar mooi?
'Hallo?' klonk het vanuit de deuropening van de kamer. Ik zette mijn koptelefoon af en keek naar de meisjes die daar stonden.
'Waar is papa?' vroeg het jongste meisje en toen begreep ik wie ze waren.
'Die is naar een onderzoek,' antwoordde ik en het jongste meisje ging de kamer in terwijl het oudste nog steeds in deuropening stond. 'Alles goed?' vroeg ik aan haar.
'Maar jij bent die jongen van One Direction, jij bent Niall Horan!' riep ze uit en ze kwam naar mij toe.'
'Ik ben inderdaad Niall Horan, maar ik weet niet One Direction is, sorry,' zei ik en ik was erg verbaasd dat ze me 'herkende'.
'Ben je je geheugen kwijt?' vroeg ze aan mij en ik knikte.
'Kan jij me wat vertellen over mij, als je me kent?' vroeg ik onzeker en het meisje kwam dichterbij.
'Jij bent Niall Horan, zanger van de boyband One Direction, jullie waren bezig met jullie wereldtour toen jij een ongeluk kreeg...'
'Wat voor een ongeluk?'
'Je was onder een auto gekomen volgens mij,' ik keek haar geschrokken aan. Ik mocht nu zelfs blij wezen dat het alleen bij geheugenverlies en wat breuken was overgebleven, ik had ook dood kunnen zijn.
'Vertel eens wat over dat One Direction,'
'Jullie zijn een wereldberoemde boyband met twee platina albums en miljoenen op jullie bankrekeningen en dat is het enige wat ik eigenlijk over jullie weet,' zei het meisje en ze keek mij verontschuldigend aan. Ik had moeite met geloven dat ik in een wereldberoemde band zat. Toen Louis het over een band had gehad, dacht aan een garageband of zoiets dergelijks.
'Hoe heet jij?' vroeg ik uiteindelijk als laatste aan haar.
'Mary Ann,'
'Ik ben Niall, maar dat wist je al volgens mij,' ze keek mij lachend aan en even later kwam haar vader weer terug van het onderzoek.


Reacties:


1Dlover
1Dlover zei op 1 april 2013 - 19:53:
het lijkt me echt heel kut om geheugenverlies te hebben!
ik ga snel verder lezen!!!!