Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » My Stand alones <33 » remember <3

My Stand alones <33

1 april 2013 - 19:12

1245

6

369



remember <3

Deze Stand alone is voor Ivana <3 (1Dzayn) I hope you like it :3 Sorry als het niet is zoals je wilde D:


''Cassi, het is bedtijd'' Zeg ik tegen ons 5 jarige dochtertje Cassandra die rustig aan de keukentafel zit te kleuren.

''Maar papa is nog niet thuis'' Antwoord ze in haar schattige stemmetje en kijkt me met een paar grote bruine ogen aan.

''Ik weet zeker dat hij zo thuiskomt.Maar je hebt morgen weer school'' Vertel ik en glimlach als ik aan Zayn denk, die nu mijn man is.
Ze knikt en klautert van de stoel af die net wat te groot is voor haar kleine beentjes. Ze steekt haar armpjes naar me uit,ik til haar rustig op en ze klamt haar armpjes om mijn nek heen. Ik loop naar boven naar haar kamer die helemaal in prinsessen stijl is en help haar met haar pyjama aantrekken.

nadat ze haar tandjes heeft gepoetst en in bed ligt wil ik het licht uitdoen en terug naar beneden lopen waar ik vreedzaam een boekje op de bank zat ze lezen.

''Mammie'' Hoor ik nog en ik draai me om.
''Wat is er lieffie?''
''Ik wil nog een verhaaltje voor het slapen gaan..''
Ik aarzel maar ik kan niet tegen haar smeek oogjes op en knik terwijl ik op haar bed ga zitten.

''Welk verhaaltje?'' Vraag ik en kruip bij haar onder de dekens.
Ze haalt haar schouders op en kijkt omlaag..
''Wil je misschien weten hoe het ging met mij en papa op haar eerste date?'' Vraag ik en haar ogen beginnen te glinsteren.
'' Ja!!....Wat is een date?'' Ik grinnik bij haar enthousiasme en antwoord haar vraag: '' Een date is waarin twee mensen die elkaar leuk vinden leuke dingen gaan doen...''
''Zoals spelen met barbies?'' Ik lach.
''Zoiets...''
''Hoe ging het dan?'' Vraagt ze en ik zucht diep.. En langzaam zie ik alles weer voor me, alsof het pas geleden is gebeurd, en de gehele herinnering stroomt binnen...
''Het was december...De straten waren besneeuwd en kleine sneeuwvlokjes dwarrelden naar beneden..'' Begin ik en ze gaat meteen recht opzitten om het goed te horen.

''Ik belde mijn beste vriendin Anniek (( Waha yupp that's mee!! )) op en vertelde haar het onwaarschijnlijke, maar goede nieuws dat ik zelf nog niet eens kon geloven.. Ik had een date, maar niet zomaar een date, een date met Zayn.''
''Hehe papa'' Giechelt Cassi en ik knik glimlachend voordat ik weer verder ga.
'' Ik was helemaal in paniek en mijn kamer was een rotzooi, overal lagen kleren, schoenen en andere dingen. Ik had geen idee wat ik aan moest trekken, geen idee hoe ik me moest gedragen, want ja, je krijgt niet elke dag de vraag van een populaire zanger uit je favoriete boyband of je met hem wil uitgaan. Gelukkig schoot Anniek me te hulp en al gauw had een de perfecte outfit voor wat we ook zouden gaan doen, want hij wou me niks vertellen. Ik schrok me werkelijk dood toen ik de deurbel hoorde en ik wist dat hij het was. Talloze dingen zigzagden door mijn hoofd en ik voelde me opeens onzeker. Wat als hij me er lelijk uit vind zien?? Straks vind hij me niet leuk! Straks vindt hij me saai of praat ik teveel..Straks zet ik me voor schut door te vallen of te struikelen. Ik keek nog vlug in de spiegel voordat ik naar de voordeur liep en hem open deed. En daar stond die, met zijn varsity jacket aan en zijn bloedmooie bruine ogen die naar me keken. Ik verschool een pluk van mijn donkerbruine/blonde haren en keek hem verlegen met mijn blauwe ogen aan.
''Je ziet er prachtig uit'' Zei hij en ik begon te blozen.. Hij pakte mijn hand vast en samen liepen we naar de locatie..''

''Wat gingen jullie doen?'' Vraagt Cassi nieuwsgierig die aan mijn lippen hangt.
''Daar komen we zo bij'' Antwoord ik en bedenk me waar ik ook al maar weer was.

''We gingen dus naar de locatie en ik dacht een restaurant ofzo, maar het bleek te zijn dat we gingen bowlen. Opgelucht ademde ik denkend dat ik me dus niet voor schut zou kunnen zetten door mijn tafel manieren en we gingen naar binnen.Ik bleek er heel goed in te zijn en had zelfs een strike gegooid. We hadden veel plezier en lachten om elkaars grappen..Ik kreeg Zayn steeds meer te kennen, en daarmee bedoel ik de gewone jongen Zayn, niet de beroemde zanger uit One direction. Hij vroeg ook veel dingen aan mij over mijn leven, niet omdat hij het beleefd vond, nee, hij leek echt geintreseerd te zijn in wat ik deed en waarvan ik allemaal hield.
'' Soms wil ik dat ik weer net zo'n leven als jij hebt..Te doen wat ik wil, wat ik leuk vind. Zonder dat mensen zich ermee bemoeien en ik de volgende dag in een blad sta'' Zei hij tegen me en keek me glimlachend aan. Het liefste wat ik wilde doen op dat moment is hem een knuffel geven, maar daar was ik natuurlijk te verlegen voor en durfde niet.
Ik wou dat de avond niet eindigde en wou dat ik de tijd stil kon zetten, ik was te gelukkig...''
''Gingen jullie verder nog wat doen?'' Vraagt Cassi, nu een beetje slaperig.
Ik knik en ga verder met mijn verhaal wat eigenlijk een van mijn mooiste herinneringen is.

''Nadat we hadden gebowlt besloten we om nog een wandeling te maken in het park..Ik weet nog steeds hoe hij mijn hand vast hield alsof we al een koppel waren , en naar elkaar glimlachten. Maar toen begon het te regenen en moesten we schuilen onder een grote boom. Hij staarde me al een tijdje aan en opende zijn mond om iets te zeggen
''Ivana'' Begon hij en ik keek hem vragend aan.
''Ik heb dit nog nooit eerder gevoeld..Ik weet dat ik je nog maar een paar dagen ken maar het voelt als een eeuwigheid...Je bent het mooiste, leukste en grappigste meisje die ik ooit gekend heb en ik heb het gevoel dat je me leuk vind om wie ik echt ben, en niet om de beroemde jongen uit One direction...'' En met dat leunt hij naar me toe en doe ik dat ook, en niet veel later voel ik zijn zachte lippen tegen de mijne..Het was perfect, overal voelde ik vlinders in mijn buik en ik sloeg mijn armen om zijn nek terwijl hij zijn armen om mij heen sloeg...Je hebt vast wel gehoord van de perfecte kus in een van je prinsessen boeken, nou dat was zo een, en ik voelde me ook echt een prinses. Hij trok zich terug en glimlachte breed naar me..
''Wil je een ding voor me doen?'' Vroeg hij en ik knikte vlug.
''Onthou dit moment, deze date, dan doe ik dat ook''
''Dat zal ik doen'' Antwoorde ik en met dat voelde ik zijn lippen weer tegen de mijne gedrukt..''

Ik hoor licht gesnurk en zie dat ze in slaap is gevallen. Ik zucht glimlachend en druk een kus op haar voorhoofd voordat ik uit bed stap.
''Ik hou van je'' Fluister ik en doe het licht uit voordat ik haar kamer uit wandel. Ik schrik me dood als ik Zayn er zie staan. Hoe lang staat hij daar al?
'' Je hebt het onthouden'' Zegt hij grijnzend en komt dichter naar me toe.
''Natuurlijk'' Antwoord ik glimlachend en sla mijn armen om zijn nek heen.. Hij doet zijn armen om me heen en we beginnen te zoenen, net zoals in de date...
''I'll always remember <3 '' Fluister ik in zijn oor en knuffel hem...

Hope ya liked it Ivana


Reacties:

1 2

DjMalikjuh
DjMalikjuh zei op 2 april 2013 - 19:40:
Leeuuukkk!

Nu heb jij mijn man afgepakt!

Nee grapje, mooi verhaal! Ik wou dat ik een dochter van Zayn had


Malikaa
Malikaa zei op 1 april 2013 - 23:00:
omg, echt super goed geschreven!!
echt super cute
kan niet wachten op de volgende SA <3
xXx


CrazyAnnx
CrazyAnnx zei op 1 april 2013 - 20:41:
hehe glad u guys like it <3333
maar gwn zeggen als er iets niet goed is in jullie Persoonlijke Sa's C:
Morgen ga ik bezig met die van jou Romy-Aimee!


1Dlover
1Dlover zei op 1 april 2013 - 20:18:
woouuuwwww
dit is geweldig!!!!!!!
snel weer nieuwe!!!


Aimeery
Aimeery zei op 1 april 2013 - 19:41:
Geweldig! je schrijft echt heel goed! GO ON meis!