Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » She got that one thing <3 Niall horan love story » Chapter 10

She got that one thing <3 Niall horan love story

1 april 2013 - 19:52

1200

8

407



Chapter 10

Chapter 10
Celeste’s P.O.V
Het is zover… Ik heb al mijn kleding en spullen in een armzalig koffertje gepakt, niet dat er veel te pakken was dan, en neem afscheid in de grote zaal. de papieren zijn getekend, de tranen gestroomd, de knuffels zijn uitgedeeld en ik ben klaar om te gaan.

‘’Wacht..’’ Zegt James en komt naar me toegewandeld met een kobaltblauwe doosje wat er nog al voornaam uitziet.

‘’Dit hebben we nog gevonden, en ik denk dat het tot jou toebehoort’’

Ik kijk hem overrompelt aan en pak het doosje dralend op alleen maar om een prefect zilveren ketting erin te zien die omringd is met kleine beetjes turquoise en een hartje aan het einde. Bedaard laat ik mijn vingers over het zilver glijden en glimlach erkentelijk voordat ik ze nog een knuffel geef.
‘’Celi, Ga alsjeblieft niet weg!!’’ Roept Cindy die zich nog aan mijn been vastklampt als ik nu echt weg wil gaan. Gosh wat wil ik graag met haar meenemen… Ik hurk naast haar en schrijft iets op een blokje die ik uit mijn tasje haal.

Geen zorgen Cindy, dit is geen vaarwel. Ik zal je schrijven oke? Dat beloof ik…Blijf sterk en ik weet zeker dat je ooit een geweldige prinses wordt…I’m gonna miss you

Een traan glijdt langzaam langs haar wang en ik veeg hem weg met mijn duim terwijl ze haar armpjes om mijn nek slaat.Ik knuffel haar nog even stevig voordat ze door Joice opgetild wordt en ik eindelijk weg kan.

‘’IK GA JE MISSEN!!!!’’ Hoor ik Cindy nog schreeuwen als we de deur uitlopen en ik zwaai nog even met een vaag glimlachje. De deur sluit als we buiten staan en ik zucht diep, lopend naar waar de auto staat. Ook al haatte ik het daar, een groot deel van mezelf blijft daar toch achter, en ik zal het missen, dat meen ik echt.

‘’We zijn er’’ Hoor ik een van de jongens zeggen waarvan ik de naam nog niet eens weet en ik kijk zoekend om me heen. Het enige wat is zie is een grote limousine achtige auto…Dan raakt de realiteit me en ik kijk Niall met apocriefe blik aan. Hij glimlacht en knikt… Dit is erger dan ik dacht.. Denk ik en stap in de limousineauto als de chauffeur de deur voor ons heeft geopend. Daarna volgt Niall en gaat naast me zitten. En als de rest er ook in zit start de auto en rijden we naar het hotel waar we verblijven. Liam had alles uitgebreid aan me vertelt en ik weet nu dat we nog een dagje hier verblijven en dan naar het 1D huis gaat of hoe ze het ook noemen. Het enige wat me baart is de directioners ( Hoe de fans zich hebben genoemd), Liam zei dat ze erg hatelijk over kunnen komen als ze een meisje met hun ziet of een van hun ziet, en hij zei dat ik me er niks van aan hoef te trekken en dat het meeste van de gevallen niet zo is en dat ze je leuk zullen vinden. Het zal wel, ik weet bijna zeker dat ze me gaan haten. Ik zie al die reacties al staan:

What the fuck doet dat wicht met One direction?

Ze is ze niet waard!!

Ze doen het vast alleen maar uit medelijden, wie wil er nou met haar omgaan?!
One directions grootste fout was om haar te adopteren!


Dan voel ik een hand op me schouder en ik kijk opzij naar Niall.
‘’Geen zorgen, ze zullen je niet haten..Daar zorgen wij wel voor’’ Hij glimlacht nog eens naar me en ik schenk een klein glimlachje terug.

De hele rit loopt wat ongemakkelijk.. Ze proberen een gesprek met me aan te gaan, maar omdat ik niet praat ,en eigenlijk niet zo’n zin heb om mezelf te vertellen omdat het alleen maar pijnlijk is, werkt het niet echt, en geven ze na een tijdje op.

We komen tot stilstand en de deur wordt geopend van de limousineauto word geopend. Ik klim eruit en mijn mond valt open als ik het hotel zie. Het moet minstens een 5 sterren hotel zijn als het er zo uit ziet en ik schud mijn hoofd. Ik kan daar niet naar binnen gaan, het is te veel, te chique, ik ben dit hotel niet waard. Voordat ik wil weigeren word ik al in het hotel geduwd en kom ik in de meest grote, luxe lobby dat ik ooit gezien heb terecht. Ook al ben ik nog nooit in een hotel geweest zolang ik me kan herinneren, weet ik bijna zeker dat dit het meest luxe hotel ooit is.. Hier dan… Oh my gosh….Zal ik hier ooit aan kunnen wennen??

Nialls P.O.V
De jongens gaan inchecken maar ik blijf bij Celeste staan die met grote ogen om zich heen kijkt, niet beseffend dat haar mond weer open hangt. Wat ziet ze er schattig uit… Ik schud de gedachte weg en probeer met moeite mijn ogen van haar af te houden. Ze zal nooit voor je vallen Niall….Ze denkt vast dat je een verwende popster bent die denkt dat hij alle meisjes kan krijgen die hij maar wil….Ik tuur via mijn ooghoeken naar haar en zucht diep en blijkbaar ook luid want ze kijkt op naar me met een vragende blik. Dan komen de jongens weer aanwandelen met de pasjes voor onze kamers. Tersluiks hoop ik dat ik met Celeste een kamer mag delen en kijk met een smekende blik naar Liam die de pasjes in zijn hand heeft.
‘’ Oke…Het wordt dus, Ik en Zayn, Louis en Harry, en Niall met Celeste’’

Yes!! Ik maak in mijn hoofd een vreugdedansje en kijk naar Celeste die naar mij kijkt. Dan knikt ze en loopt naar me toe met een klein glimlachje. Ik glimlach terug en we lopen naar de grote lift die met goud beschildert is.. Ik loop een beetje achter en kijk naar haar hand die langs haar lichaam bungelt.. Damn, het liefst zou ik naast haar willen gaan lopen en haar kleine handje in de mijne houden. . Maar dat kan niet, straks schrik ik haar af en heb ik helemaal geen kans meer.. Waarom is liefde zo moeizaam??

Liam’s P.O.V
Ik kijk naar Niall die een beetje achter ons aan strompelt en naar Celeste staart die naast Zayn loopt. Ik zucht diep.. Die jongens is echt tot over zijn oren verliefd op haar… Maar zelf ben ik nog niet zo zeker van haar, ik wil erachter komen wat ze schuilt, niet alleen om het belangen van One direction, maar ook om Niall. Ook al is het onwaarschijnlijk, misschien gebruikt ze hem wel gewoon, voor het geld en voor de roem, je weet het maar nooit. En je weet wat ze zeggen, liefde maakt je blind.

‘’Maak je je druk om Celeste?’’ Hoor ik naast me en zie dat Harry naast me is komen lopen. Ik knik en werp een blik op haar en Zayn.

‘’ Ik snap het maar je moet haar de tijd geven..Ik denk zelf niet dat ze zo’n meisje is’’ Ik weet dat hij met zo’n meisje die meisjes bedoelt die ,zoals ik al dacht, alleen met ons omgaan voor de roem en de rijkdom, en ik knik. Hij heeft gelijk… Maar toch hou ik een oogje op haar, voor de zekerheid…


Reacties:

1 2

Lotteimy
Lotteimy zei op 9 mei 2013 - 17:43:
ow maj got ! kom op guys, vraag haar dan wat er is !
Of vraag haar gelijk te huwelijk ! Nee doe maar niet ..
snel verder , melding pls ? xoxo


CrazyAnnx
CrazyAnnx zei op 2 april 2013 - 16:02:
haha Love your comments so much <333333333333


Faylinn
Faylinn zei op 2 april 2013 - 9:13:
liam vertrouw haar.
Harry ja je hebt gelijk ze is niet zo.
Niall loop naar haar toe en pak die f*cking hand en zeg dat je van haar houd! ok doe maar niet want je je kent haar net dat komt lullig over


Malikaa
Malikaa zei op 1 april 2013 - 22:52:
Liaammmm!!! just trust her you know!!
very very very cute <3
love it <33333
snel verder!!
xXx


1Dlover
1Dlover zei op 1 april 2013 - 20:25:
aawww
liam ?
liam vertrouwt haar niet
aawww zo sneu
snel verder!!!