Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » My Stand alones <33 » Stay <3

My Stand alones <33

2 april 2013 - 18:53

1480

7

348



Stay <3

Deze stand Alone is voor Romy-Aimee ( Aimeery) Hope ya like it <3 Sorry als hij niet is zoals je wou D:


Het is eindelijk zover, hier heb ik mijn hele leven al van gedroomd. De koffers zijn gepakt, mijn spullen zit erin, en ik neem afscheid van mijn bff Anniek ( Hehe ).
''Ik ga je zo erg missen!! Maar so vet dat je die reis hebt gewonnen!!'' Jubelt ze en geeft me een dikke knuffel terwijl ze op en neer springt.
''Weet je wel zeker dat je die kleren aan wil?'' Ik rol mijn ogen, typisch Anniek, altijd zorgen maken om MIJN kleding.. Ik heb een donkere spijkerbroek aan samen met een eenvoudig T-Shirt en een zwarte jacket, mijn donkerblonde haar zit in een slordige staart en draag gewone sneakers.
'' Jaha, zeg je gedag tegen de kinderen bij Scouting?'' Ik ben al best lang gestopt met scouting maar ik help nog altijd bij de beginners die bijna altijd super schattige kindjes zijn.
Anniek knikt en ze geeft me nog een knuffel voordat ik in de auto stap die me naar de locatie brengt.
Ik zwaai nog even uit het raam en dan begint het nu echt voor mij, mijn eigen avontuur.
Ik heb altijd al van reizen gehouden en eindelijk krijg ik de kans. Ik was er zelf heel verbaasd over dat ik uitgekozen werd uit al die mensen, ik kan het nog zelf niet echt geloven dat het me gelukt is.
Het enige ding is dat ik nog niet weet waar we heen gaan, en de chauffeur heeft er nog geen woord voor gezegd, sterker nog heeft hij nog geen woord gesproken.
Ik denk niet dat het een nep competitie was, want het zag er behoorlijk echt uit... Ik haal mijn schouders op. Ik zie wel, anders kan ik nog altijd terug gaan, ik heb genoeg gespaard en spreek wel wat talen.

Ik wil uit het raam kijken, maar de ramen zijn helemaal zwart en je ziet niets van buiten.. Raar, dat heb ik nog niet gezien.
''Hoe lang duurt het?'' Vraag ik terwijl ik heen en weer schuifel om een plekje te vinden waar ik kan zitten zonder dat mijn kont pijn begint te doen, want geloof het of niet, deze bank hier is keihard.
Ik krijg geen antwoord, dus lijkt het me geen geslaagd idee om een gesprek met hem aan te gaan, als hij toch niet met me gaat spreken. Gezellige man.. Denk ik bij mezelf en doe nog een poging om naar buiten te kunnen kijken maar ik zie niets.
Dan drukt die chauffeur opeens op het gaspedaal en gaan we veel harder... Ik schrik me dood en klam me vast aan de onderkant van de bank.
ben benieuwd welke gozer hem een rijbewijs heeft gegeven
Ik zie hem nog harder op het gaspedaal drukken en als ik niet beter wist dacht ik dat we aan het vliegen waren ofzo.
''UHH IK WIL NOG NIET DOOD HOOR?!'' Schreeuw ik door het geluid van de motor heen en ik hoor zacht gegrinnik.
Oke, ik weet nu zeker dat die chauffeur niet echt lekker in zijn hoofd is O-O...
Dan drukt hij pardoes op de rem en vlieg ik bijna naar voren, en ik was denk ik door de voorruit heen gevlogen als ik mijn gordel niet om had gehad. De gordel snijdt in in borst en nek en we komen tot stilstand.. ''Auw'' Mompel ik en de deur van de auto vliegt open.
En wat er dan gebeurd kan ik niet uitleggen, de auto verdwijnt langzaam om me heen en ik zie een fel licht, net alsof je in de hemel komt na een auto ongeluk.. Als dat gebeurd dan...Ben ik dood? O_O
Ik voel dat ik langzaam wegval en sluit mijn ogen onwillig. Mijn voeten kunnen mijn lichaam niet meer dragen en ik voel mezelf naar achteren vallen, maar de harde grond voel ik niet, nee, het is net alsof ik op een soort zachte kussen val.
Wat gebeurd er met me? Is de laatste gedachte tot dat ik helemaal wegval en alles zwart voor me wordt.

Ik knipper met mijn ogen als ik warme zonnestralen op mijn lichaam voel en voel zachte gras onder mijn lichaam. daarna hoor ik stemmen die onbekend klinken..
'' Volgens mij komt ze bij..'' Zegt een stem die denkelijk tot een klein meisje behoort, gevolgd door een jongens stem.
''Yupp, ze komt bij..''
Ik open mijn ogen en zie vier ogen voor me..Alle vier in een abnormale kleur, alle vier hebben een gele kleur.. Ik knipper nogmaals met mijn ogen, droom ik nou?
''Nee het is echt..'' Antwoordt de jongen alsof hij mijn gedachten kan lezen en steekt zijn hand uit. Ik pak hem en hij helpt me omhoog, dan zie ik iets wat niet waar kan zijn..
Ze hebben alle twee elven oren en ik ben volgens mij gek aan het worden.
Is het carnaval ofzo?
''W-wie zijn jullie?'' Is het enige wat ik uit mijn mond kan krijgen terwijl ik vol ongeloof naar ze staar.
''Ik ben Synera en mijn oudere broer is Xen..Jij bent vast Aimee!!''
''Uh..ja..Hoe weet je mijn naam?'' Vraag ik terwijl ik gluur naar Xen die daar met zijn handen in zijn broekzakken staat. Hij heeft zwart haar, mosgroene ogen, tamelijk lang en ik schat hem rond de zeventien.
''Jij bent de winnares! Je wint een dag in Phymnosia!!''
''Phym watte?''
''Ons koninkrijk!''
''Nog nooit van gehoord..'' Zeg ik en Synera giechelt.
''Dat komt omdat dit ook een geheim magisch koninkrijk is'' Fluistert ze in mijn oor. DAFUQ O___O?
''Oh...Wauw...En dat zal ik moeten geloven??'' Ik rol met mijn ogen, kom op, zo dom ben ik nou ook weer niet..
''Je gelooft ons niet? Let maar eens op..'' Zegt Xen en steekt zijn hand naar me uit... Ik aarzel, maar pak hem toch vast. Dan zweven er allemaal regenboogkleuren om ons heen en wij ook...Wacht...Wij zweven?!! O__O
HOLY FUCK!!!
Ik grijp hem beet als we de grond steeds kleiner zien worden..
''Zet me neer!!'' Schreeuw ik en hij grinnikt.
'' Je gelooft ons nu wel?''
''JAA..JAA IK GELOOF JULLIE!! ZET ME NU NEER!!!''
We zweven weer naar beneden totdat ik de vertrouwde grond weer onder mijn voeten voel.
''Een ding snap ik niet...Waarom hebben jullie mij uitgekozen?''
''Xen wou dat jij het werd'' Ik kijk verbaasd naar Xen die staat te blozen en ik glimlach. Ik droom gewoon...Straks als dit is afgelopen word ik gewoon weer wakker in me eigen bed Denk ik bij mezelf en glimlach nog steeds naar ze.
''Oke...wat gaan we dan doen??'' Vraag ik en Synera stapt naar achteren.
''Ikkuh...Ga wat doen..Beginnen jullie maar vast'' En voordat we nog wat kunnen terugzeggen rent ze al weg en blijven ik en Xen achter.. Dan valt er een ongemakkelijke stilte, maar wat wil je als een elven jongen naast je staat en je in je eigen droom gevangen zit...Nooit gedacht dat er in mijn dromen zulke ongemakkelijke stiltes konden zitten o.o
''Duss...kom je?'' Ik draai me om en knik.. Daar gaan we dan..

Time skip

Ik lach samen met Xen, hij heeft me van alles vertelt over Phymnosia en over hem zelf. Ik kan het niet geloven, maar ik wil niet weg, niet uit deze droom..Het is hier te mooi. Ik kijk naar Xen en hij schenkt me een glimlach, en opeens voel ik me warm van binnen.. Oh god Aimee!! Je kan niet verliefd worden, je kent hem nog niet eens een dag!! En het is toch maar een droom..
We komen aan bij een prachtige weide met glooiende heuvels en prachtige bloemen die ik nog nooit heb gezien. De zon begint onder te gaan maar het is nog licht..
Ik ga zitten en voel de zachte wind door mijn haren, ik geniet..
''Het is werkelijk prachtig hier...Jammer dat dit allemaal maar een droom is'' Het leek een gedachte maar per ongeluk zeg ik het hard op..
''Je denkt nog steeds niet dat dit echt is hea..'' Zegt Xen die naast me is komen zitten en ik knik.
''Aimee...Geloof me, dit allemaal hier is echt..En ook mijn gevoelens voor jou..'' Ik kijk op met een vraagteken.. Gevoelens??
''Het klinkt raar..Maar ik heb het gevoel dat ik je moet beschermen, dat ik je bij me wil hebben...Ik voelde het al meteen sinds ik je foto zag... Aimee, blijf hier..''
Ik ben overdondert maar ik voel de vlinders in mijn buik en ik weet dat ik hetzelfde voor hem voel..
''Xen ik...'' Begin ik maar ik krijg de kans niet om door te gaan..
''Ik snap het..Het beter dat ik nu ga'' Hij staat op en wil weglopen maar ik pak zijn hand en glimlach.
''Ik denk dat ik hetzelfde voel..'' Antwoord ik en een grijns verschijnt er op zijn gezicht..
Ik sta op en kom langzaam dichterbij totdat onze lippen elkaar bijna raken..
Dan voel ik zijn zachte lippen op de mijne geplant...
''Dus je blijft?'' Hoor ik hem fluisteren en ik knik.
''I'll stay <3'' Fluister ik terug en sla mijn armen om hem heen...

The end <33

Lol Iknow, vet vaag verhaal wat nergens op slaat ;P Maar ik hoop dat je het toch leuk vind Romy-Aimee!! Anders: SORRYYYYY!!!


Reacties:

1 2

DjMalikjuh
DjMalikjuh zei op 2 april 2013 - 19:47:
Coooooooooooool! Alleen die BFF is zielig... Als de tijd in de echte wereld zou stilstaan: IKKE DAAR NAARTOE WILLEN NUUUUEE!!!


Malikaa
Malikaa zei op 2 april 2013 - 19:27:
echt suuper mooi
snel verder! <3
xXx


CrazyAnnx
CrazyAnnx zei op 2 april 2013 - 18:52:
Ik pas hem wel ff aan voor je <33


CrazyAnnx
CrazyAnnx zei op 2 april 2013 - 18:46:
XDD YAY!! Maar zo mag je hem ook uitbeelden hoor Super dat je het leeuuk vindt <3333


Aimeery
Aimeery zei op 2 april 2013 - 18:04:
Oh god... niet eens gemerkt dat je Xen hebt beschreven -.-'' whahaha