Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Truly, Madly, Deeply » Thirty-six

Truly, Madly, Deeply

2 april 2013 - 22:15

1682

3

357



Thirty-six

Mijn hoofd rustte op Nialls' schouder. Ik had de laptop op bed gezet en een filmpje opgezet, maar kon mijn ogen niet openhouden. Niall lag zelf ook al te slapen. Sinds ons gesprek was alles zoveel beter geworden. Natuurlijk was ik nog regelmatig verdrietig, maar dan praatte ik met Niall en nam ik een warme douche en dan voelde ik me altijd al een stuk beter.
Ik keek op de klok, het was al half twaalf. Ik besloot de film te stoppen, zette de laptop weg en kroop toen weer naast Niall in bed. Ik kroop tegen hem aan en legde mijn hoofd weer op zijn borst. Als reactie mompelde hij wat onverstaanbaars en sloeg zijn arm om me heen. Ik glimlachte en deed mijn ogen dicht, voor ik het wist was ik vertrokken.

Toen ik wakker werd merkte ik een lege plek naast mij. Ik deed langzaam mijn ogen open en toen ik rechtop zat zag ik Niall door de kamer springen. Hij was zichzelf in zijn broek aan het hijsen.
"Lil! De wekker is niet gegaan! Ik ben veel te laat!" schreeuwde hij terwijl hij door de slaapkamer sprong. Ik keek op de klok en schrok ervan dat het al twaalf uur was, normaal sliepen we nooit zo lang.
"Oh God, komt wel goed! Stressen heeft nu geen zin meer," giechelde ik terwijl hij me een dodelijke blik gaf.
"Ik ga, ik zie je vanavond," zei hij en hij drukte een kus op mijn mond. Ik sloeg mijn arm om hem heen en probeerde hem weer het bed op te trekken.
"Nee, Lils, niet nu!" zei hij met een kreun terwijl hij zich losmaakte uit mijn omhelzing. Ik moest lachen en zwaaide toen hij de deur uitliep.
We waren weer in Londen want vanavond moesten ze hier weer optreden. We hadden de avond in zijn huis doorgebracht aangezien die van mij al weken onbewoond was.
Ik pakte mijn mobiel en sms'te Julia. Zij zou vanavond met me meegaan samen met Ben, die nu haar officiële vriendje was. Daarna sms'te ik Alison, of ik Scooby op kon halen voor een wandeling door het park. Toen ze haar goedkeuring gegeven had rolde ik het bed uit en stapte onder de douche.

Ik wandelde met Scooby door het park, ik had hem ook erg gemist. Toen we bij een veld aankwamen maakte ik zijn halsband los en hij schoot weg. Ik volgde hem met mijn ogen terwijl ik op een bankje ging zitten.
"Lily?" Ik schrok op uit mijn gedachten en draaide me om. Daar stond Charles. Ik wist niet zo heel goed hoe ik moest reageren dus ik stamelde een korte begroeting. Hij twijfelde even maar kwam toen naast me zitten.
"Hoe gaat het?" vroeg hij, oprecht geïnteresseerd. Hij had een andere blik in zijn ogen en die stelde me gerust.
"Naar omstandigheden maak ik het goed," zei ik met een flauwe glimlach. Hij knikte en keek toen weer voor zich uit. Hij had zijn sport kleding aan en was duidelijk aan het hardlopen geweest toen hij mij had zien zitten.
"Het spijt me, voor alles," zei hij toen nadat er een korte stilte was geweest. Ik keek hem verbaasd en geschrokken aan maar schonk hem toen een glimlach.
"Het is oke, hoe gaat het met jou?" vroeg ik toen. We praatten nog een halfuur door en toen kwam Scooby naar me toe. Hij was duidelijk vermoeid dus ik besloot om te gaan. Ik stond op en gaf Charles een knuffel en liep toen weg met een glimlach op mijn gezicht. Het was fijn dat ik deze periode ook had kunnen afsluiten. Ik was blij dat ik hem was tegengekomen, hij was toch altijd belangrijk voor me geweest. In mijn vorige leven. Ik besloot vanaf nu dit alles af te sluiten en me nu te focussen op de toekomst, met Niall en zonder drama.

"JUUUL!"
"LIIIIIL!" We renden naar elkaar toe en omhelsden elkaar alsof we elkaar jaren niet hadden gezien.
"Ben zo blij je weer te zien!" zei mijn beste vriendin en we hielden elkaar nog even vast. Toen ik me losmaakte uit de omhelzing gaf ik ook Ben een knuffel.
"Zo leuk om jullie nu als echt stel te zien!" zei ik. Julia en Ben lachten allebei van oor tot oor en keken elkaar verliefd aan terwijl Ben haar hand vastpakte.
"Kom, we gaan," zei ik en we stapten in de taxi die voor Nialls' appartement stond. In de taxi babbelden Julia en ik enorm veel, want we hadden elkaar super veel te vertellen. Arme Ben kreeg de kans niet om wat te zeggen.
Toen we bij de O2 arena aankwamen gingen we via de VIP ingang naar binnen en moesten we even wachtten tot we werden opgehaald. Terwijl we daar stonden zag ik ook Eleanor met een paar mensen binnen komen.
"Hi El!" zei ik vrolijk en gaf haar een knuffel toen ik bij haar stond. Ze begroette mij ook en we vroegen even hoe het ging, toen stelden we snel onze vrienden voor en toen werden we opgehaald. Gezamenlijk liepen we naar de special box voor vrienden en familie. Toen we daar kwamen zagen we Danielle ook zitten en even later kwam Claudia ook, maar die hield zich weer afzijdig.

"Dit is zo cool!" schreeuwde Julia in mijn oor, ik knikte en klapte vrolijk mee met de muziek. Mijn ogen bleven de hele tijd bij Niall. Als ik hem zo vrolijk zag op het podium, helemaal in zijn element, voelde ik mij ook gelukkig. Hij maakte lol met de andere jongens en samen betoverden ze de hele zaal.
Toen het optreden was afgelopen werden we de box uit begeleid en naar achteren gebracht, waar de jongens op ons wachtten.
Niall begroette mij met een kus en gaf Julia een knuffel. Ik stelde hem voor aan Ben en ze begonnen een beetje te praten. Ik begroette ook de andere jongens en stelde Julia ook voor. Ik had haar nog zo gesmeekt zich normaal te gedragen maar ze eiste een foto met Harry. Ik zag Claudia op de achtergrond lachen en Harry gaf haar een knipoog.
Met z'n allen liepen we toen naar de backstage bar, waar we nog wat zouden drinken. De ouders en familieleden van de jongens bedankten en uiteindelijk waren we met een select groepje, bestaande uit: Louis, Eleanor, Talisha (Eleanors' vriendin), Danielle en een paar vriendinnen van haar, Harry, Claudia, Zayn en een paar van zijn vrienden, Liam, Niall, Julia, Ben en ik.
Toen ik op mijn horloge keek zag ik dat het half elf was. We bestelden allemaal wat te drinken, iedereen nam alcohol. Ik ging bij Niall aan de bar staan en hij sloeg een arm om me heen en trok mijn hoofd naar zich toe.
"I love you," fluisterde hij. Ik voelde de vlinders in mijn buik rondfladderen en vergat iedereen om ons heen. Ik keek naar hem op en glimlachte, daarna drukte ik een kus op zijn mond.
"I love you, too." Nu was het Nialls' beurt om breed te grijnzen.
"He, tortelduifjes, doe eens niet zo ongezellig." We keken op en zagen Harry en Claudia staan. Hij had zijn arm om haar schouders gegooid.
"Moet jij zeggen," zei Niall en hij liet mij los en gaf Harry een speelse duw, die direct reageerde en ze begonnen een beetje te stoeien. Claudia kwam snel naast mij staan en tegelijkertijd zuchtten we, daarna keken we elkaar aan en schoten in de lach.
"Jongens," zei ze hoofdschuddend. Ik knikte instemmend.

"Hoe gaat het met je prive--" Eleanor werd onderbroken door de lichten die ineens uit gingen. Ik keek omhoog, maar zag niks want het was. Ik hoorde een gil van iemand achter mij, waarschijnlijk was het Danielle. De muziek die aan had gestaan was ook uit gegaan.
"Stroomstoring, denk ik," zei een stem die ik niet zo snel kon plaatsen. Daarna hoorde ik wat gestommel, iemand die vloekte en ergens tegen aan knalde.
Toen werd ineens de ruimte opgelicht door de deur die openging. Ik zag een taart naar binnen komen die brandende kaarsjes had.
"Happy birthday to youuuu," zong Niall die met de taart naar binnen kwam gelopen. De andere jongens begonnen ook mee te zingen, en even later zong de hele ruimte. De lampen gingen weer een beetje aan zodat er nog wel een bijzonder sfeertje hing. Niall zette de taart op de tafel voor mij neer. Ik klapte in mijn handen als een klein kind terwijl iedereen aan het zingen was. Ik was mijn eigen verjaardag bijna vergeten en was dus ook aangenaam verrast dat de anderen er wel aan gedacht hadden.
Toen ze gestopt waren met zingen blies ik de kaarsjes uit, in een keer. Iedereen om me heen begon te klappen en Niall boog voorover.
"Doe een wens," zei hij.
"Dat alles blijft zoals het nu is," fluisterde ik en hij drukte een kus op mijn mond.
"Gefeliciteerd," zei hij. Daarna kwam de rest die me wilde feliciteren. Eerst kwam Julia samen met Ben die op een of andere manier een enorme doos tevoorschijn hadden getoverd waar een enorme strik op zat.
"Wist jij hiervan?" vroeg ik met opgetrokken wenkbrauw aan haar en ze knikte vrolijk en wees naar Niall, die breed aan het grijnzen was.
Toen ik het cadeautje uitpakte zag ik dat er een enorme hoeveelheid MAC-make up in zat.
"Jullie sporen niet!" zei ik terwijl ik ze grijnzend een knuffel gaf. Daarna kwamen Eleanor en Louis, van hen kreeg ik een waardecheque om ergens luxe uiteten te gaan, met Niall. Van de rest kreeg ik een onesie, omdat ik altijd zo jaloers was geweest op die van Danielle. Zayn gaf me een paar oorbellen.
"Ook namens Perrie," zei hij met een glimlach. Ze waren prachtig.
Toen kreeg ik een kus van Harry op mijn mond en hij gaf me een klein pakketje. Toen ik die openmaakte zag ik een prachtige, simpele zilveren armband. Ik knuffelde hem en zei dat hij gek was. Toen ik naar Niall keek zag ik hem even op zijn lip bijten maar ik gaf hem een geruststellende glimlach.
"Nou! Eten maar!" riep ik toen ik alle cadeautjes in ontvangst had genomen. Julia sneed de taart aan en maakte een foto van me toen ik een hap nam, die ze op Instagram postte, waar ze enorm veel reacties op kreeg.


Reacties:


tamarastyles
tamarastyles zei op 20 juli 2013 - 13:46:
Toen de lichten uit gingen dacht ik dat er iemand ontvoerd zou worden. Maar toen ik over de taart las heb ik mijn mobiel even uitgezet en het hele hoofdstuk beschreven voor mijn zusje .


Team1D
Team1D zei op 19 april 2013 - 23:28:
Melding als je verder gaat plzz <3


luna123
luna123 zei op 11 april 2013 - 19:44:
Ik heb allea gelezen hwt is gewelldig melding plzz