Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » The Wrong Shoe Size ~ One Directon » O14 ~ Mary Ann Jales

The Wrong Shoe Size ~ One Directon

3 april 2013 - 19:34

670

4

250



O14 ~ Mary Ann Jales

Ik hou van al jullie! Je t'aime! I love you all! Ich liebe dich! xo

Mary Ann Jales

Ik was blij dat deze verschrikkelijke schoolweek voorbij was en dat ik nu kon genieten van mijn welverdiende zaterdagochtendrust.
Er was veel gebeurd deze week op school, mijn vrienden lieten mij vallen (meerdere keren zelfs) en mijn fietsband was lekgeprikt. Ook klonk er door veel mensen gefluister als ze me zagen. Ik hoorde sommige zachtjes dingen zeggen zoals: 'Kijk daar heb je Niall's stalker,' of 'Dat is die trut die het geheugenverlies van Niall misbruikt en doet alsof ze zijn vriendin is,'. Ik trok me er niks van aan, maar ik bleef het toch vervelend vinden.
Ik ging om twaalf uur naar mijn Ierse vriend, die zoals ik van hem gewend was in zijn bed zat.
'Hello Irish,' zei ik vrolijk, maar Niall bleef druk bezig zijn met de spullen die op en rond zijn bed lagen.
'Wat heb je daar?'
'O, huh, hoi Mary, ik had je nog niet gezien,' zei Niall die schijnbaar nu pas in de gaten kreeg dat ik ook in de kamer stond. 'Kijk eens wat ik van Zayn en Liam heb gekregen! Ze zijn mij niet vergeten,' Niall gaf met vervolgens een groot vel papier. Ik draaide het om en zag een prachtige tekening van de Ierse vlag en Niall die omhoog sprong met een gitaar om zijn nek heen. Onderaan de tekening stond een handtekening, ik kon er de letter 'Z' uithalen, dus hij was dus getekend door Zayn.
'Je hebt zelfs een fruitmand!' riep ik terwijl ik weer naar het mandje keek wat op Niall's schoot lag. Ik keek naar de inhoud: kiwi's, pruimen, appels, twee bananen en een grote tros druiven.
'Zoals Liam dit schrijft op het kaartje:,' zei Niall die het kleine blauwe briefje omhoog hield. 'Lieve Nialler, ik heb een speciale fruitmand voor je samengesteld van al het fruit dat je vroeger lekker vond, kusje Leeyum,'
Lief! dacht ik ontroerd. Niall heeft echt goede vrienden en zo heel erge sterallures hebben deze jongens dus toch ook niet zo te merken.
'Wil je een druif?' vroeg Niall terwijl hij de mand voor me hield. Ik trok een groene druif van tros af en stopte die in mijn mond.
'Ik denk niet dat ik alles ga lusten,' zei Niall en ik keek hem niet-begrijpend aan. 'Ik ben revolutionair!'
'Waar praat je in godsnaam over?' vroeg ik verbaasd.
'Gewoon,' zei Niall en sloeg zijn armen over elkaar. Ik legde mijn hand op zijn hoofd om zijn temperatuur te meten; het was niet te warm. Niall zuchtte diep en maakte een hooghartig geluidje. 'Ik lig niet te ijlen Mary, ik meen dit serieus,'
'Ik snap je niet Nialler,' zei ik zachtjes terwijl ik de Ier nog steeds even verbaasd aan keek.
'Laat me gewoon met rust dan,' snauwde hij gevoelloos. Chagrijn, spookte de stem van mijn geweten in mijn hoofd, maar ik zei niks. Dat zou het alleenmaar erger maken.
'Heb je nog je lyrics geleerd?' bracht ik het gesprek op een ander onderwerp.
'Ik vandaag echt geen zin, ik heb even een off-day. Zullen we een spelletje doen?' Spelletje? Niall kom op, je bent negentien! Negentien!
'Wat voor spelletje wil je dan doen?' waarom vraag ik dat nou weer?
'Er ligt vast wel wat in die kast,' zei Niall wijzend naar de grijze ijzeren kast in de hoek van de kamer. Ik opende deze en zag alleen een oud schaakbord en de bijbehorende schaakstukken. Ik kon schaken, dus dat kon misschien wat worden. Ik zette het bord op zijn nachtkastje en plaatste alle stukken op het bord, Niall keek geconcentreerd naar mijn bewegingen.
'Kun je schaken?' vroeg ik toen ik de zwarte loper, als laatste stuk op het bord, plaatste.
'Waarschijnlijk niet,' Niall keek mij schaapachtig aan.
Ik legde het spelletje uit en was verbaasd dat de Ier het zo snel oppakte. We speelden zes potjes, Niall won zelfs de een-na-laatste. Daarna hebben we nog even gekletst en zei Niall dat hij straks weer ging beginnen aan het leren van alle songteksten, hij was bijna met hun eerste album klaar vertelde hij. Zo verliet ik om halftwee 's middags het ziekenhuis, alle fotografen mijdend.


Reacties:


1Dlover
1Dlover zei op 3 april 2013 - 20:12:
awwww
waarom was niall zo chagerijnig?
snel verder!!!!


candyXbar
candyXbar zei op 3 april 2013 - 19:59:
Ik ben nu even te moe om een "goede"reactie te verzinnen, melding?


Malikaa
Malikaa zei op 3 april 2013 - 19:56:
Niall, I miss the old you come back soon please !!!
echt super goed!! <3
snel verder!!
xXx


1Dzayn
1Dzayn zei op 3 april 2013 - 19:48:
Woop woop me like!

Tssss, mary-ann misbruikt onze lieve Nialler echt niet.
Als ze dat doet dan dan....hadden we dat wel gemerkt
Hihi

Snel verder meis
Xoxo