Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Pirates Of The Caribbean » Mijn naam is Miss Sparrow » Mijn naam is Miss Sparrow

Mijn naam is Miss Sparrow

5 april 2013 - 11:54

289

3

307



Mijn naam is Miss Sparrow

Ik zal mij even voorstellen. Ik heet Scarlet Odell. Ik ben 21 jaar en ik werk bij de Verenigd Oost Indische Compagnie (VOC of in het Engels zoals wij dat zeggen EIC). Ik heb lang, golvend roodbruin haar en ik heb groene ogen. Waarom ik dit zeg? Gewoon omdat ik daar zin in heb.

Het is een zwoele zomeravond. De lucht is oranje door de zon en de golven langs de kade klotsen tegen het muurtje aan. Daar loop ik dan, in mijn eentje door Tortuga, een beetje lopen speuren naar piraten.. Niets voor mij.. Maar Lord Beckett wil dat ik op piraten jacht ga, dus dat kan ik maar beter doen. Misschien denk je dat het leuk is bij de Compagnie, maar voor iemand als ik, is het geen bal aan. Ik wil avontuur en spanning! En laten we het dan al helemaal niet over die slijmbal van een Beckett hebben.. Hij moet wat van me, mijn liefde, mijn lichaam, of toch mijn geld. Ik blijf liever bij hem uit de buurt, al is het lastig als hij je baas is. Maar ik dwaal af, ik was aan het vertellen over de jacht op de piraten. Ook weer zoiets; ik moet op piraten jagen, maar zelf wil ik ook een vrij mens zijn, een piraat, dat is wat ik van binnen ben.
'Span die zeilen! Alsof je er voor betaald wordt!' hoor ik uit de verte komen.
Die stem.. Er schiet een fijne kriebel door mijn maag. Ik versnel mijn looppas en ik kijk van welk schip het geschreeuw komt.
Langs de kade ligt een groot, spookachtig schip met zwarte zeilen. De kapitein loopt langs de reling van zijn schip. Hij heeft donkerbruine dreadlocks en hij draagt een donkerbruin leren hoed. Zijn blouse wappert in de zachte zomer wind en de kralen in zijn haar schitteren mij tegemoet.
Overal rennen bemanningsleden heen en weer over het dek. De kapitein loopt rustig naar het roer. Hij straalt trots en moedigheid uit. Mijn hart slaat een slag over als hij zijn blik op mij richt..


Reacties:


Dreamy zei op 7 juli 2013 - 9:02:
geef mij ook maar een melding


Aimeery
Aimeery zei op 12 april 2013 - 21:08:
Stoer! Mag ik een melding?


Azula
Azula zei op 6 april 2013 - 0:11:
Awesome! Ik wil graag meelezen! Wil je me een melding geven?
Dat doe je door een berichtje in mijn gastenboek te plaatsen
als je een nieuw hoofdstuk online hebt gezet.