Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Werkweek » Het begin

Werkweek

5 april 2013 - 16:52

972

0

187



Het begin

Jippie.... Ik mag naar Londen op werkweek!!!!!!! Elise is helemaal blij, want zij gaat naar Londen op werkweek. Ze wilt heel graag haar vriendin Kamila opzoeken, want Kamila woont in Londen. Yes, ik mag naar Londen!!!! roept Elise. Ze belt meteen haar ouders om dit te vertellen. Haar ouders zijn super blij voor haar dat ze naar Londen mag op werkweek. Een paar weken later is het zover, Elise gaat naar Londen. Over Elise: Elise heeft lang donker blond haar, blauwe ogen en wilt er maar al te graag lelijk uitzien, want ze heeft niet zo'n behoefte om bij het populaire groepje te horen. Elise droeg iedere dag een pruik om haar haar te bedekken want dat maakte haar juist zo mooi.

Elise komt met de groep van haar school bij het hostel aan. Als ze daar hun koffers hebben neergezet in een kamer gaan ze Londen in. Elise loopt achteraan in de groep. Als ze aan het neuriën is, staat de groep opeens stil. Ze botst tegen de andere mensen van de groep. De groep ging stilstaan omdat ze iemand heel mooi hoorde neuriën. Als Elise die avond gaat douchen, komen een paar meiden in de kamer om zich te wassen. Die meiden horen Elise zingen en zeggen: ''Wat kan jij mooi zingen.'' Elise is verbaast, want ze heeft helemaal niet in het openbaar gezongen. Toen een van de meiden zag dat Elise verbaast was, zei ze:''We hebben je gehoord toen je aan het douchen was.'' Toen werd het Elise duidelijk en ze zei:''Willen jullie dit aan niemand vertellen. Ik weet niet of ik het fijn vind als meer mensen dit weten.'' De meiden begrepen haar.
Als de groep de volgende dag in Londen lopen komt er een man naar hun toe. ''Was er iemand van jullie groep gisteren aan het neuriën?'' vroeg de man. ''Dat kan wel.'' zei Elise. Iedereen keek haar verbaast aan. Wat zegt ze nou weer? dachten veel mensen, maar alleen die meiden van gisteren avond wisten waar ze het over had. ''Mag ik weten wie dat was? Want voor diegene heb ik iets speciaals.'' zei de man. Elise was een beetje verbaast, dus zei ze dat ze niet wist wie het was. Maar toen zei de man: ''Willen jullie allemaal meekomen?'' Dat wou de groep wel. Toen ze uiteindelijk voor een groot gebouw stonden zei de man dat hier een paar studio's waren waarin iedereen een voor een ging zingen. Toen ze in een studio stonden moesten was iedereen gespannen, want wie was er gisteren aan het neuriën. Elise vroeg of ze als allereerst mocht. De man had er geen bezwaar tegen. Toen Elise een liedje van One Direction ging zingen, kwamen Liam en Zayn net de studio binnen gelopen. Toen iedereen Elise hoorde zingen waren ze dood stil. Zo mooi, zo zuiver. Alles was geweldig. Toen het liedje voorbij was, vroegen er een paar: ''Hoe kan jij zo mooi zingen en er toch zo lelijk er uit zien?'' Elise zei dat ze dat later zou uitleggen. Toen vroeg ze of ze nog een liedje mocht zingen want ze zag Liam en Zayn staan. Toen dat mocht, ging Elise nog een liedje van One Direction zingen. Midden in het liedje deed Elise haar pruik af en deed ze haar haar goed en zag ze er geweldig uit. Aan het eind van het liedje gingen Zayn en Liam de ruimte in waar Elise stond te zingen. Iedereen wachte gespannen af want ze konden niet horen wat er gezegd werd. Uiteindelijk sprong Elise in de lucht, want Zayn en Liam hadden gevraagd of ze bij One Direction wou komen zingen. Dat wou Elise wel had ze gezegd maar ze zat nog op school dus moest Elise een keuze maken tussen zingen en haar opleiding op school. Uiteindelijk koos Elise voor het zingen. En verliet ze de groep. Ze ging nog even haar spullen ophalen en moest daarna naar het huis komen van One Direction.
Toen Elise die nacht niet kon slapen ging ze even wat te drinken halen. Toen ze beneden kwam was alleen Zayn nog wakker. Zayn vroeg wat er aan de hand was en Elise zei dat dat niet kon slapen. Toen kwam Zayn naar haar toe. En opeens stonden ze te zoenen en waren ze verliefd geworden op elkaar. Toen Elise de volgende dag beneden kwam zag ze Zayn zitten. Zayn keek op en vroeg of alles goed ging. Elise antwoorde van wel en werd meteen aan de anderen voorgesteld.Toen moest Elise meteen wat laten horen. Ze zong de sterren van de hemel en kreeg Harry, Louis en Naill met een open mond voor zich. Toen ze klaar was zeiden ze alle drie tegelijk: ''Wow wat kan jij mooi zingen.'' Elise antwoorde daarop dat ze daarom bij de groep was gekomen. Meteen kreeg ze een gil te horen uit 3 monden. Dat waren Harry, Louis en Niall. Die vonden het geweldig dat precies zij bij de groep kwam.
Toen Elise tegelijk met de groep van haar school naar huis ging, kreeg ze allerlei complimenten en excusses voor het pesten. Toen vroegen er allerlei mensen of ze weer eens wou gaan zingen voor de groep. Toen Elise ging zingen kwamen er nog meer mensen bij en uiteindelijk ook als grote verrassing van Elise One Direction op het podium. Uiteindelijk zei Zayn dat Elise bij hun groep hoorde en dat ze nog graag d'r school wou afmaken. Dus ging ze gewoon nog naar school en hoorde ze bij One Direction. Wat ook een verrassing was voor haar. Toen Elise d'r vader en broertje in de hal stonden om haar op te halen ging Elise nog een keer zingen en iedereen zong mee.
Als verrassing had Zayn de vader van Elise gebeld en gevraagd of ze (One Direction) bij hun konden slapen en dat kon/mocht. Elise d'r dag kon niet meer stuk. Toen Elise de volgende dag wakker werd en zich ging omkleden in haar inloopkast, werden de jongens ook wakker. De jongens konden hun koffers niet meer vinden en Elise wist al wat haar vader had gedaan. Haar vader had de kleren van de jongens in haar inloopkast gelegt achter nog 1 deur. Toen Elise de jongens riep om haar te beoordelen met haar kleren, kwamen de jongens en zeiden dat ze hun koffers niet konden vinden. Elise ging toen naar een paneel en typte een code in. De deur ging open en daar lagen de kleren van de jongens. Veel mooier opgevouwen dan dat ze in de koffers zaten zeiden ze meteen. Elise moest wel lachen. Iedereen ging zich omkleden behalve Zayn.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.