Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » dancing (gepauzeerd) » hfst 7

dancing (gepauzeerd)

7 april 2013 - 21:14

482

1

299



hfst 7

dit hoofdstuk zie je vanuit verschillende ogen. hopelijk is het wat. ENJOYYY!!!

Tess pov

Ik zag Thomas en Lucy samen weglopen. Wat was ik jarloers op Lucy, want ik vond Thomas heel leuk. Ik schudde mijn hoofd en liep naar de rest van de groep toe. In de deuropening zag ik een bekende en en rende er op af. IRISSSSS gilde ik. Ze keek om en zag me. Ik begon haar te knuffelen. Ik werd weg getrokken door de lerares en ze zei: 'we gaan beginnen met dansen' Ik zwaaide naar Iris en liep toen de zaal.

Iris pov

Daar stond ik dan, helemaal in me eentje, geen idee waar ik heen moest. Opeems voelde ik een zacht tikje op mijn schouder en ik draaide om. Achter me stonden 5 jongens. Ik herkende ze meteen het was: one direction! Liam vroeg: 'weet jij waar de danszaal is?' Ik antwoord: 'nou eigenlijk heb ik geen idee waar ik hier moet zijn' In mijn ooghoeken zag ik Lucy voorbij lopen. Ik draaide me in een ruk om. Lucy wacht riep ik hard. Ze draaide zich om en keek heel blij. Ze kwam net als Tess op me af vliegen. Ik werd geknuffeld door haar en toen ze klaar was vroeg ik: 'waar is de danszaal?' Ze maakte een volg me gebaar en wou me zo naar de danszaal leiden maar we werden tegen gehouden door een kuch. Ze zei: 'jullie mogen ook mee lopen hoor' We liepen door de gang en gingen toen rechts. Toen ik de hoek om kwam zag ik een hele grote zaal vol met spiegels. Ik hoorde Louis wat zeggen: 'heee Zayn nou hoef je je spiegel niet meer te pakken om naar je zelf te kijken' Toen ik dat hoorde barste ik in lachen uit en liep al lachend naar de houten bankjes.


Lucy pov

Ik stond al op mijn plek toen Tess naar me toe kwam om te vragen wat Thomas wou vertellen. Ik wou het net vertellen maar de muziek begon. Ik moest beginnen met dansen terwijl de andere nog zaten te kijken. Alle jongens en zelfs de jongens van one direction staarde naar me, maar ik concentreede op de muziek. Toen mijn stukje voorbij was kwamen de rest van de meiden bij me dansen. Ik zag Thomas naar Iris gaan en ik kreeg een raar gevoel dat dit niet goed afliep. Midden onder het lied zag ik hoe de lippen van Thomas en Iris op elkaar zaten. De tranen prikte in me ogen en ik hield ze niet meer binnen. Alle woeden moest eruit en ik begon te schreeuwen: ' WIE DENK JE DAT JE BENT THOMAS, ZOMAAR MIJN BEST VRIENDIN ZOENEN TERWIJL JE NET ZEI DAT JE OP MIJ BENT!!!!!' De tranen bleven maar stromen en ik deed me mond weer open:' THOMAS JIJ BENT GEWOON WEG DE GROOTSTE KLOOTZAK DIE IK OOIT HEB GEZIEN, EN JE KAN JE RELATIE MET MIJ WEL VAARWEL ZEGGEN KLOOTZAK!!!!' Ik draaide me om en rende weg.


Reacties:


Directioner
Directioner zei op 7 april 2013 - 21:22:
Snel verder aan een nieuw hoofdstuk lieffie, super leuk verhaal X