Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Op tour met...ONE DIRECTION!?! » Hoofdstuk 11

Op tour met...ONE DIRECTION!?!

8 april 2013 - 11:04

566

1

222



Hoofdstuk 11

Miki's POV

Als de tour bus stil staat doe ik de deur open en sprint ik naar buiten met mijn skateboard onder mijn arm. Toen ik net uit het raam keek zag ik verderop een grote skatebaan. DAMN! Wat heb ik die gemist!! Ik ren er met een brede grijns naartoe en stap snel op mijn skateboard onder het rennen.

Als ik achterom kijk zie ik Harry en de jongens achter me aan rennen. Ik grinnik even en stap af om op ze te wachten. "wat ga je doen?" vraagt Harry hijgend van het rennen. "ik ga naar de skatebaan natuurlijk!" zeg ik. Ik draai me om en loop de skatebaan op. De jongens lopen achter me aan en kijken om zich heen. Ik stap op mijn skateboard en ga richting de quartpipe. Ik zorg dat ik wat sneller ga en skate de quartpipe op. Ik kijk grinnikend op de jongens neer.

Ik zet me af en skate van de quartpipe af. Ik kom met een snelle vaart op de jongens af en stop nog net voordat ik tegen ze aan bots. Niall slaakt een kleine gil en omhelst Zayn. Ik grinnik en pak mijn skateboard op. Ik geef Harry een kus op zijn wang en loop naar het grasveld dat naast de skatebaan ligt. Midden op het veld laat ik mijn skateboard vallen en laat ik mezelf ook in het gras vallen. De jongens beginnen als kleine kinderen tikkertje te spelen en Harry is de enigste die naast me komt liggen.

Ik draai mijn gezicht naar hem toe en glimlach even. Mijn hand zoekt die van hem op en onze vingers verstrengelen in elkaar terwijl we allebei omhoog kijken.

"Once I had a secret love that lived within the heart of me. All too soon my secret love became impatient to be free. So I told a friendly star, the way that dreamers often do, just how wonderful you are and why I am so in love with you" fluisterde Harry. Ik word een beetje rood en sla mijn ogen neer. Harry drukt een kus op mijn voorhoofd en ik kruip dichter tegen hem aan.

Ik open mijn ogen en word verblind door een flits die van de fotocamera van Louis af komt. Ik rol even met mijn ogen en kijk een grijnzende Louis aan. "je gaat niks met die foto doen he" zeg ik. "hmm...misschien, misschien niet" zegt hij plagerig.

"dan maak ik een foto van jou met je teddybeer als je slaapt en verkoop hem aan de pers" zeg ik plagerig terug. "OH DAT WAAG JE NIET!!" zegt Lou. Ik grinnik "oh maar je weet dat ik dat wel durf" zeg ik. "oke, oke, ik wis de foto!" zegt Louis. Ik knik instemmend en leg mijn hoofd weer tegen Harry aan.

Ik voel twee armen om me heen en als ik mijn ogen een beetje open doe zie ik dat Harry helemaal tegen me aan is gekropen. Ik glimlach en sluit mijn ogen weer. Ik wou dat ik voor altijd bij hem kon blijven maar dat gaat niet. Over 2 weken ga ik al weg en zie ik hem veel minder. Een kleine traan rolt over mijn wang bij die gedachten en Harry's vinger veegt de traan weg. Ik kijk hem aan en hij geeft mee een kleine kus. "ik hou van je" zeg ik zacht. "ik ook van jou" zegt Harry terug.



--

i know, kort stukje, mijn inspiratie raakt op


Reacties:


Team1D
Team1D zei op 5 mei 2013 - 18:09:
GA DOOR laat iets schokwekkends gebeuren