Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » dancing (gepauzeerd) » hfst 9

dancing (gepauzeerd)

8 april 2013 - 21:40

764

0

217



hfst 9

weer een nieuw stukje misschien komt er zo nog een nieuw hoofdstuk bijxx

Lucy pov

Ik rende weg, hoe kon hij Iris zomaar zoenen terwijl wij net samen waren. Ik rende richting het park. Ik zag een vijver vol met baby eendjes. Een 'ahhh' verliet mijn mond en ik ging aan de kant zitten. Elke keer zag ik hoe hun lippen elkaar raakte, en elke keer rolden er meer tranen over me wangen heen. Hij zoende iemand recht in me gezicht en het was nog wel mijn beste vriendin! Ik moest het laten gaan maar het lukte me niet, want dit is nou al de tweede keer dat iemand zo mijn hart had gebroken. Waarom moesten ze altijd een ander zoenen of vreemdgaan! Waarom kon niet gelukkig blijven in een relatie?! Al dat soort vragen spookte rond in me hoofd en steeds opnieuw rolden de tranen over mijn wangen. Ik was zo erg in gedachten verzonken dat ik het niet merkte dat er een paar jongens tegen me aan het praten waren. Ik schrok omdat ik iemand me sloeg. Ik draaide me om en keek recht in de ogen van mijn oude ex en in die van Thomas. Ik was weer boos en verdrietig en riep: 'ROT GEWOON OP, JULLIE HEBBEN MIJN LEVEN AL VERPES........ Ik kon mijn zien niet eens afmaken, omdat ik werd opgepakt en ik de vijver gegooid. Ik had het verschrikkelijk koud en wou eruit klimmen maar Thomas en me andere ex lieten we er niet uit. Ik wist niet hoelang ik het nog vol ging houden in het verschrikkelijk koude water. Ik zat al een half uur in de vijver en ik had het gevoel dat ik het geen minuut meer vol hield. Ik zag Thomas en mijn andere ex lach en in de verte zag ik mensen aan komen rennen en het laatste wat ik hoorde was: 'HOU VOL LUCY GEEF NIET OP, BIJ ZWEMMEN WE KOMEN ERAAN!'

Iris pov

Ik zag hoe Lucy haar ogen sloot en haar hoofd langzaam onder ging. Louis en Zayn begonnen nog harder te rennen. Zayn sloeg Thomas en die andere jongen een bloedneus en ik zag ze weg rennen. Ondertussen was Louis het water in gedoken om Lucy te redden. Louis kwam boven maar zonder Lucy, ik voelde de tranen op komen en sprong zelf ook in het water. Lucy moest nog leven, ze moest gered worden. Ik zag iets liggen op de bodem van de diepe vijver. Ik had geen zuurstof meer en zwom omhoog. Jongens ik zag haar, kom me helpen zei ik. Louis sprong er weer in en ging achter me aan. Ik zag haar liggen en wees naar haar. Louis zag haar en zwom naar haar toe. ik had weer geen zuurstof meer en zwom zo snel ik kon naar boven. Toen ik boven aan kwam liep ik naar de kant toen. Niall hielp me uit de vijver. Ik had het erg koud en begon te trillen. Niall zag het en sloeg zijn armen om mee heen. Ik vond het hartstikke lief en begon een klein beetje te blozen.

Louis pov

ik zag haar onder gaan en ik begon nog harder te rennen samen met Zayn. Zayn had de jongens een bloedneus geslagen en ik sprong in het water om haar boven water te halen. Na een tijdje rond te zwemmen had ik haar nog steeds niet gevonden. Er branden tranen in me ogen. Waarom moest ik huilen om meisje dat ik niet eens ken. Ik begin toch niet verliefd op haar te worden?! Dat kan niet ik ben 21 en zij is pas 13?! Ik kwam weer boven en klom uit de vijver. Ik zag Iris heel verdrietig kijken toen sprong ze zomaar opeens de vijver in. Ik schrok want dat had ik niet verwacht van Iris. Niet lang daarna kwam ze boven en zei: 'jongens ik zag haar, kom me helpen.' Ik sprong gelijk de vijver in en zwom achter haar aan. Ze wees naar de plek waar iets lag en ja hoor daar lag ze. Toen ik me omdraaide zag ik dat Iris naar boven was gegaan. Ik pakte het meisje vast en zwom zo snel als ik kon naar boven toe. Toen ik boven kwam pakte Liam het meisje van me over en legde haar op het gras. Ik zag dat Niall Iris warm hield en dat Iris begon te blozen. Snel richtte ik mijn aandacht op het meisje. Ze had het koud dus ik zei: 'jongens ze heeft het vast koud teminsten ik wel, dus ik stel voor om naar huis te gaan.' Ze knikte allemaal instemmend en ik pakte het meisje op en liep snel naar huis toe.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.