Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Just haven't met you yet (end) » Stay

Just haven't met you yet (end)

9 april 2013 - 19:50

782

5

285



Stay

heeeeyyyy people!! hier is het volgende hoofdstuk!! (flower) ik heb bedacht dat jullie mogen kiezen hoe het hoofdstuk hierna verder gaat, dus lees de vraag aan het einde van het verhaal, and let me know! <3 Hope you like it <333 xXx

Niall’s POV

Langzaam trekt ze zich terug. Mijn maag gaat tekeer, en dat is niet alleen omdat ik honger heb. Haar bruine ogen kijken me lief aan. Dan bedenk ik me opeens dat ze zei dat ze volgende week jarig is. ‘Wat wil je eigenlijk voor je verjaardag?’ ze bloost. ‘Je weet het nog!’
Ik glimlach. ‘How could I forget?’ en ik geef haar een vluchtige kus op haar lippen.
‘Ik hoef niks voor me verjaardag. Als jij er maar bent…’ Hmm, lastig antwoord. Maar wel sweet. Ik denk dat ik aan Liam en Louis ga vragen wat meisjes leuk vinden. Want ik ga haar echt niet niks geven. Ik merk dat ik aan het grijnzen ben. Ze grinnikt. ‘Wat ben jij allemaal van plan?’ Ik pak haar op en leg haar over mijn schouder. Ze slaakt een gil en begint met haar voeten te spartelen. ‘Niall!!’ ik moet lachen en loop met Malika op mijn schouder naar beneden. ‘Niall, zet me alsjeblieft neer,’ zegt ze met een super cute stem. Argghh, daar kan ik echt geen nee tegen zeggen. Langzaam zet ik haar op de grond. ‘Stiekem vond je het wel leuk.’ Ik zie haar blozen en ze glimlacht. ‘You will never know,’ zegt ze, en ze loopt de woonkamer in. Met een big smile loop ik de kamer binnen, waar de jongens mij allemaal verwachtingsvol aankijken. Best wel eng eigenlijk, maar ik besluit er geen aandacht aan te besteden. Ik ga naast Malika op de bank zitten en pak mijn mobiel erbij. Soms ben ik bang dat mijn mobiel ontploft door al die berichten van twitter. Ik post snel een berichtje, en kijk dan op de klok. Wooww, het is al 9 uur. Heb ik al zo lang niks gegeten?!
‘Zeg Harry, is er nog avondeten over? I’m kinda very hungry!’ ze lachen. ‘Ja er is nog eten in de oven. Je hoeft het alleen maar op te warmen.’ Ik spring op en ren naar de keuken. ETEN!!!
‘Malika, wil je ook wat??’ roep ik richting de woonkamer. ‘Ehmm, nee hoor hoeft niet.’
‘Weet je het zeker?’ ‘Ja,’ zegt ze, en ik hoor haar lachen. ‘Een warm kopje thee dan?’
‘ja, lekker.’ ‘Hé!! En wij dan?’ De jongens komen naar me toe lopen. Ik grinnik. ‘Ja, jullie krijgen ook.’ Terwijl de andere weer naar de woonkamer lopen, komt Liam naast me staan.
‘Je bent weer de oude zo te zien.’ Ik glimlach. ‘Ja, thanks to you.’ ‘Daar zijn we vrienden voor toch?’ hij geeft me klop op mijn schouder en loopt weg. Wat zou ik zonder hun moeten?

‘Welke smaak thee?’ roep ik naar Malika. Ze komt naar me toe lopen en leunt tegen de koelkast. ‘Welke smaken heb je?’ ‘Hier,’ zeg ik, en ik geef haar de thee-doos.
‘OMG, je hebt strawberry cupcake smaak!’ Dit was mijn favoriete smaak toen ik nog in Nederland woonde. Ik was hem eigenlijk al vergeten. Hij moet lachen.
‘Ja, lag nieuw in de winkel. Dus ik dacht, die ga ik proberen.’ ‘Die smaak is echt super!’
‘Dus die wordt het?’ ‘Ofcourse!!’
Ik doe de theezakjes in de bekers en loop voorzichtig met het dienblad naar de woonkamer.

Malika’s POV

Geconcentreerd komt hij binnenlopen met een dienblad vol dampende theemokken. Het ziet er echt super schattig uit. Hij legt het dienblad op tafel neer en komt naast me zitten. Ik buig naar voren en pak mijn mok. Snel haal ik het theezakje eruit. ‘Nu al?’ vraagt Louis verbaast.
Ik voel mezelf langzaam rood worden. ‘Ja, ik vind sterke thee niet echt zo lekker.’
‘Dat hoor je ook niet vaak.’ ‘Hier in Engeland misschien niet, maar in Nederland drinken heel veel mensen het zo.’ Ik zie aan hun blik dat ze het bijna niet kunnen geloven. Ik grinnik.
‘Ja echt, niet iedereen is net zoals jullie Engelsen. En in Niall’s geval Ieren.’
‘Awhh, je bent me niet vergeten.’ Ik kijk naar Niall. ‘Hoe zou ik jou nou kunnen vergeten,’ en ik geef hem een kus op zijn lippen. Ik hoor de jongens joelen. Echt zij weer. Hij trekt zijn hoofd weg en neemt glimlachend een slok van zijn thee. Ik volg zijn voorbeeld en neem ook een slokje. Zoo lang geleden!!
Na uren te hebben gepraat kijk ik op de klok. God, het is al twee uur. Eigenlijk wil ik nog niet weg, maar ik moet ook nog naar huis. ‘Guys, ik denk dat ik maar richting huis ga.’
‘Don’t Go!!!’ awhh, wat zijn het toch schatjes. ‘Ik moet wel. Ik moet nog helemaal naar huis toe.’ Niall kijkt me met smekende ogen aan. ‘Dan blijf je toch hier?’
Hij weet dat ik niet tegen die smekende ogen kan. Ik bijt op mijn lip. Hier blijven, of toch naar huis gaan??


Reacties:


Ims
Ims zei op 10 april 2013 - 16:23:
hmmm should i be.....
yeah im gonna choose for leave!! :p
nu gaat iedereen me wss haten maar dat boeit me niet
bestaat er wel strawberry cupcake thee smaak???
hihi snel verder!!!!


DjMalikjuh
DjMalikjuh zei op 9 april 2013 - 21:39:
Idd, blijven of naar huis en Niall meenemen.

Snel nieuwe!
X.


1Dlover
1Dlover zei op 9 april 2013 - 20:12:
BLIJVEN!
DON'T YOU DARE OM NAAR HUIS TE GAAAAN
SNEL VERDER


1Dzayn
1Dzayn zei op 9 april 2013 - 20:03:
HIERR BLIJVEN!!!!!! Je gaat ubercute Niall niet in de steek laten.
Je huis kan echt wel een nachtje zonder je c:

Snel verder meis
Xoxo


xEvilSteffyx
xEvilSteffyx zei op 9 april 2013 - 19:54:
HIER BLIJVEN :3
of naar huis gaan en Niall meenemen XD
Neuj ik kies voor hier blijven~
Snel verder, meeisskuuh~
Goed geschreven~