Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Stay with me||Harry E. Styles » || Stay || -OO2- (beetje 16+)

Stay with me||Harry E. Styles

10 april 2013 - 16:10

690

2

229



|| Stay || -OO2- (beetje 16+)

(schuingedrukt=in de verleden gebeurd) (koma achter zin=word in gedachten gezegd)

Zijn handen gleden voorzichtig door mijn haar heen. Een schattige glimlach stond op zijn gezicht. De glinstering in zijn ogen zorgden ervoor dat ik mijn lippen op de zijne drukte. Voorzichtig, alsof ik breekbaar was kuste hij me terug. Zijn handen gleden over mijn rug heen, naar het randje van mij shirt. Hij liet mijn lippen los en keek me aan. Hij vroeg toestemming. Ik dacht eens na, maar knikte toen. Hoe kon ik nou nee zeggen tegen die ogen? Hij trok mijn shirt uit, en gooide die ergens in een hoekje. Mijn skinny jeans kreeg het zelfde lot. Voorzichtig drukte hij zijn lippen weer op de mijne. Ik voelde hoe hij langzaam opgewonden raakte, waardoor ik zelf ook zin kreeg. Nadat hij mijn bh had losgerukt, gleed hij voorzichtig met zijn handen over mijn borsten. Een lichte kreun verliet mijn mond. Ik legde mijn hand in zijn nek, en trok hem dichter naar me toe. 'Ik hou van je.' fluisterde ik. Hij zweeg en haakte zijn vinder aan het randje van mijn slipje. Voorzichtig trok hij het uit. Ik voelde hoe zijn vinger in me gleed. Een lekker gevoel strromde mijn lichaam binnen. In plaats van nog een vinger toe te voegen, haalde hij zijn vinger uit me en zette zijn lid tegen me aan. Ik voelde hoe hij binnen in me drong. Met soepele bewegingen maakte hij me ten hof. Hijgend haakte ik mijn vingers in zijn bruine haar. Terwijl hij stootte keek hij me aan met zijn blauwe kijkers. En nog voordat hij kwam, was ik klaargekomen.

Hij nam mijn maagdelijkheid af.' Dat is de enige zin die in mijn hoofd rondspookt. Terwijl ik erover nadenk, kras ik kwaad met mijn pen over een blaadje van mijn schrift. Waarom moest ik zo dom zijn? Ik kon toch wel weten dat hij niet echt van me hield? Natuurlijk moest ik weer zo dom zijn om hem mijn leven te laten lijden. Maar ik ben nu opnieuw begonnen. Ik ben nu waar ik wil zijn, op school. Ik wil vrienden maken, en gelukkig zijn.
'Wat doe jij nou?' vraagt Harry me. 'Gaat alles wel goed?' vraagt hij bezorgd. 'Ja!' zeg ik een beetje te hard. 'Ja ja.' zeg ik dan iets zachter. Hij knikt en glimlacht.
Shit. Zijn glimlach ik het mooiste wat ik ooit gezien heb!' Ik glilach voorzichtig terug, en richt mijn blik dan op mijn schrift. Ik scheur het blaadje waar ik op heb gekrast eruit, en maak er een prop van. Dan leg ik het op het hoekje van mijn tafel. 'Wil je de pauze met ons doorbrengen?' hoor ik Harry vragen. Het eerste wat in me opkomt is het blij roepen van ja. Maar dan bedenk ik me iets. 'Wie is ons?' vraag ik. Hij wijst naar de jongens achter ons. Vier paar ogen kijken me nieuwsgierig aan. 'Nee dankje.' mompel ik als ik merk dat er alleen maar jongens zijn. Ik wil niet weer terug naar eerst. 'Oh oke.' mompeld Harry terwijl hij verder gaat aan opdrachten maken. 'Waarom wil je niet met ons de pauze doorbrengen?!' hoor ik een jongen vragen. Of nee, het is meer roepend vragen. Iedereen kijkt de jongen en mij aan. Ik voedl hoe het bloed naar mijn kaken trekt. 'Eruit meneer Tomlinson, en neem mevrouw Moore maar gelijk mee. ' zegt de lerares kwaad. 'Maar, ik heb niets gedaan' zeg ik verondwaardigd. 'Het hoort stil in mijn klas mevrouw Moore, eruit.' zegt ze terwijl ze naar de deur wijst. Ik zucht en pak mijn spullen weer in. Ik doe mijn grijze Eastpak op mijn rug, en loop het lokaal uit.
'Fijn is dit. Op mijn eerste dag al eruit gestuurd worden. Dit is een nieuw record Rose.' mompel ik tegen mezelf. Ik hoor de voetstappen van Louis achter me. Ik blijf stil staan en kijk hem kwaad aan. 'Was dat nou echt nodig?' vraag ik woest. Hij lacht. 'Het is niet mijn schuld hoor.' zegt hij. 'Dat is niet waar! Het is wel jou schuld.' zeg ik en duw hem zachtjes. Dan loop ik in een langzaam drafje achter hem aan naar de teamleider.

~~~
wow lang stukje!
reacties??


Reacties:


1Dlover
1Dlover zei op 12 april 2013 - 7:30:
Omg,
ik dacht eerst dat die jongen haz was maar nu niet meer
Mag ik melding bij volgende hstuk?


Malikaa
Malikaa zei op 10 april 2013 - 18:11:
Ik ben echt benieuwd wie die jongen uit haar verleden is....
Echt goed geschreven <33
I like it a lot
xXx