Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Just haven't met you yet (end) » Sleep wel <3

Just haven't met you yet (end)

11 april 2013 - 21:24

979

6

472



Sleep wel <3

hellooo people!! hoofdstuk 16 alweer, wat het gaat toch snel *pinkt traantje weg* xD Bedankt voor de lieve comments <333 Love you all soo much <33 Hope you like it (H) xXx

Niall’s POV

Ik blijf haar smekend aankijken. Ik weet dat ze daar niet tegen kan, maar ik wil gewoon dat ze blijft. Blijft en nooit meer weg gaat. Ik zie haar twijfelen, en dan geeft ze eindelijk het verlossende antwoord. ‘I guess I’ll stay.’ Omg, ze blijft!! Ik spring van de bank, til haar op, en draai rondjes. Ze gilt en ik moet lachen. ‘Jij bent blij,’ zegt ze lachend. ‘Ja!! Ofcourse! Ik wil je gewoon bij me hebben.’ Langzaam zet ik haar op de grond en kijk haar aan. Haar ogen glinsteren van blijdschap. ‘Ehmm Niall, heb je toevallig iets gemakkelijks dat ik aan kan trekken? Dit jurkje begint een beetje vervelend te zitten.’ Haar wangen kleuren langzaam rood en ik glimlach. Het is zo schattig. ‘Ja tuurlijk! Kom maar mee.’ Ik loop richting de trap, naar mijn kamer. Hmmm, wat kan ik haar geven om aan te doen. Ik trek mijn kast open en zoek tussen mijn joggingsbroeken en sweaters. Dan zie ik iets liggen dat ze waarschijnlijk wel zal passen. Een simpele grijze joggingbroek die aan de onderkant van je been strak zit. Ik wou hem eigenlijk weg doen omdat hij te klein was, maar nu komt hij wel goed van pas.
‘Ik heb hier een joggingbroek voor je.’ Ik draai me om en gooi hem naar haar toe. Dan pak ik mijn plain rode sweater, waarvan ik nog steeds niet zeker weet of hij is bedoelt voor jongens of meisjes. Ik loop richting mijn bed en geef de sweater. ‘Waarschijnlijk is het een beetje groot, maar ik heb niks anders.’ Ze kijkt me glimlachend aan. ‘Maakt niet uit. Ik kan tenminste dit jurkje uitdoen.’ ‘ik ga alvast naar beneden, dan kan jij je rustig omkleden. Als je een haarborstel of zoiets nodig hebt, het ligt in de kast.’ Ik geef haar een knipoog en loop mijn kamer uit.

Ik hoor haar de trap af lopen en kijk om. Mijn kleren staan haar nog niet eens zo slecht. Eigenlijk staat het haar echt heel schattig. Haar haar zit in een knot. Ik zou het wel eens los willen zien. ‘Zeg Malika, zullen we jou haar ooit eens los zien?’ vraagt Zayn. Woww, dat had ik niet verwacht. Blijkbaar ben ik niet de enige die het dacht. Ze bloost en kijkt naar de grond.
‘Willen jullie het zo graag los zien dan??’ ‘Jaa!!’ zeggen we allemaal in koor. ‘Oké.’
Ze haalt haar elastiek uit haar haren en trekt er een paar haarklipjes uit. Dan valt haar bruine haren over haar schouders. Ze schud haar haren en glimlacht. Bruin golvend haar met slag, bijna tot haar stuitje. Wauww, het is echt lang! Ik zie de jongens vol bewondering naar haar kijken. ‘Jeetje, jongens. Kijk alsjeblieft niet zo lang naar me. Dan krijg ik het gevoel alsof er iets mis met me is.’ Waarschijnlijk waren we allemaal aan het staren. Harry is de eerste die een normale zin kan vormen. ‘Er is helemaal niks mis met je! Alleen jouw haar, woww….’

Malika’s POV

Wat onzeker kijk ik ze aan. ‘Wat is er dan??’ ik weet dat mijn haar lang is, en redelijk dik.
Maar zo’n reactie had ik niet verwacht. Like come on, zo’n big deal is het ook weer niet.
‘Je hebt echt super mooi haar.’ Liam is de eerste die antwoord geeft op mijn vraag.
Ik voel mijn wangen rood worden. ‘Well, thank you. Ik heb er lang voor gespaard.’ Ik giechel en ga naast Niall zitten. ‘Je bent prachtig,’ fluistert hij in mijn oor. Ik glimlach en geef hem zacht een kus op zijn lippen. Ik leun tegen hem aan, terwijl ze enthousiast praten over hun volgende tour. ‘Wanneer is die tour eigenlijk??’ vraag ik. ‘Dat weten we niet. Het is wachten tot Paul het ons komt zeggen, en dat is waarschijnlijk pas een dag of twee van te voren.’
‘Well that sucks.’ Ik bedacht me net opeens, dat ik dus echt niet zo lang zonder Niall kan. Hoe moet ik dat voor zo veel maanden uithouden?? ‘Het komt wel goed,’ zegt Niall.
‘Weet ik.’
Ik voel me opeens heel erg moe. Waarschijnlijk komt de druk en stress van vandaag pas nu. Het was ook best wel een heftige dag. ‘Niall, ik ben echt heel moe.’ Hij draait zich om.
‘Dan gaan we toch naar boven?’ ik knik. ‘Slaaplekker guys!’ ‘Slaaplekker!!’ Dat ze op dit tijdstip nog zo actief kunnen zijn. Mijn benen voelen als lood en ik kan niet wachten tot ik in een bed lig. Waar ga ik eigenlijk slapen?? Ik zie Niall naar zijn kamer lopen, en volg hem maar. ‘Je kan in mijn bed liggen. Dan lig ik wel ergens anders.’ Awhh, dat hij dat wilt doen.
Ik trek Niall’s sweater uit en geef het aan hem. Gelukkig had ik er nog een hemdje onder aan.
‘Slaaplekker,’ zeg ik, en ik geef hem een lange kus. ‘Slaaplekker beauty.’
Ik ga op mijn zij liggen en kijk hoe hij de kamer uitloopt. Ik draai me op mijn rug. Een pijnscheut gaat door mij heen. Aghh, die vervloekte schaafwond. Het was best wel groot en deed echt veel pijn. Ik probeer te slapen, maar het lukt niet. Ik weet niet waarom. Dan hoor ik iemand op de deur kloppen. Langzaam draai ik mijn hoofd richting de deur, waar Niall verlegen staat. ‘Ik kwam kijken of je al lag te slapen.’ ‘Nee nog niet…. Ik kan niet slapen…’
Mijn stem is een beetje raar. Je weet wel, wanneer je net wakker word en je stem zo raar klinkt. Alleen krijg ik dat als ik heeeel moe ben.
Hij komt naast me liggen, en slaat zijn armen om me heen. Ik pak zijn hand vast, en voel hem zich op zijn zij draaien. Ik voel zijn adem in mijn nek, zijn benen tegen de mijne.
Ik hoor zijn hart bonken, en met dat geluid val ik langzaam in slaap.


Reacties:

1 2

DjMalikjuh
DjMalikjuh zei op 12 april 2013 - 23:58:
Whuuuttt?!
Jaloers!
Ik wil dat meemaken met Zayn, maar dan moet ik dus gewoon fucking 8 jaar ouder zijn dan ik nu ben >:-C

Snel verder meid!


Ims
Ims zei op 12 april 2013 - 9:07:
aaawwwhhh!!!!

me likes (again :p)

normaal lees ik nooit s'ochtends vroeg fics, maar toevallig heb ik elke vrijdag eerste twee uur vrij
en aangezien ik vandaag na school naar het dorp ga met mam wordt ik gebracht

i really really really really really like it!!!!!

But girl... Nialls mine >
hahaha

snel verder!!!


luna123
luna123 zei op 12 april 2013 - 7:18:
Zo lief verder melding


1Dlover
1Dlover zei op 11 april 2013 - 21:45:
Omg dat is echt super schattig!
snel verder meid!


zei op 11 april 2013 - 21:39:
Yeeeeesssssssssss!!! She stayed
You made the right choice my girl.

Oww ik ben jaloers op haar haar!

O noo ik wil ook in slaap vallen met het geluid van een kloppend hart naast me
*feeling like al loner and starts to cry*

Snel verder meis
Me like this story!
Xoxo