Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Just haven't met you yet (end) » <3

Just haven't met you yet (end)

14 april 2013 - 19:44

975

4

895



<3

heeeyy mensen!! midnight post! sorry dat ik vandaag pas iets post, maar ik zit de laatste dagen echt niet lekker in me vel (oke, dat klinkt raar).... maar goed, ik hoop dat jullie dit hoofdstuk leuk vinden <3 love you all <333 xXx

Heerlijk uitgerust word ik wakker. Nialls armen nog steeds om me heen. Heel langzaam probeer ik zijn armen van me af te halen, zodat ik snel kan gaan douchen. Maar zodra ik het probeer, houdt hij me nog steviger vast. Ik giechel, dan maar wachten tot hij wakker wordt.
Ik pak mijn mobiel. Het is al 1 uur! En om half 3 moest ik bij het restaurant zijn. Shit.
Snel sms ik Martin dat ik pas rond drie uur daar ben. Zo, dat is geregeld. Nu de volgende kwestie, hoe krijg ik Niall’s armen van me af….. niet dat ik het erg vind, maar ik moet wel zo gaan. Weer probeer ik zijn armen van me af te halen, en dit keer lukt het verbazingwekkend snel. Ik draai me om, om te kijken of hij nog aan het slapen is. Gelukkig wel. Ik ga rechtop zitten en sla de dekens van me af. Armen pakken mijn middel en trekken me terug naar achter. Ik slaak een gil. ‘Ik dacht dat je nog niet wakker was!’ ‘Ik wou je gewoon nog even vasthouden.’ Zijn ochtendstem is zo cute. Ik geef hem een kus en sta op.
‘Moet je weg?’ vraagt hij. ‘Ja…. Ik moet naar mijn restaurant toe om wat dingen te regelen en om de middag/avond dienst te draaien.’ De teleurstelling is duidelijk van zijn gezicht af te lezen. ‘hoe laat ben je klaar??’ ik zie zijn aan zijn gezicht dat hij iets van plan is.
‘Rond 7 uur denk ik.’ Een glimlach trekt over zijn gezicht. Hij komt voor me staan.
‘heb je misschien zin om uit eten te gaan?’ ‘Jaa. Lijkt me super.’ Ik glimlach naar hem en voel mijn wangen rood worden. Hij trekt me naar zich toe, zijn armen om mijn middel sluitend. Ik leg mijn armen om zijn nek. Langzaam komen onze gezichten naar elkaar toe.
De vlinders in mijn buik gaan tekeer, het lijkt alsof ik zweef. Zo staan we daar, in het midden van zijn kamer. De kus had nog langer geduurd, als ik niet iemand had horen kuchen. ik beëindig onze kus en draai mijn hoofd richting de deur. Daar staat Harry met een cheaky grijns te kijken. ‘Ik kwam om jullie wakker te maken, maar volgens mij zijn jullie dat al. Het ontbijt staat klaar’
Als mijn wangen nu niet vuurrood zijn, dan weet ik het echt niet meer. ‘We komen zo naar beneden,’ hoor ik Niall zeggen. Als Harry weer weg is, vraag ik of ik even de badkamer kan gebruiken. ‘Ja tuurlijk! Altijd.’ Ik pak mijn jurkje van gister, en loop ermee naar de badkamer.
Ik besluit mijn haar los te laten, omdat ik geen goede kam heb. Als ik klaar ben, loop ik de slaapkamer weer in. Huh, waar is Niall? Ik hoor stemmen op de gang. Volgens mij praat Niall met de guys. ‘wat….. verjaardag….. origineel…. Meisje….’ Crap! Waarom kan ik nou niet het hele gesprek horen. Ik doe de deur open, en zie de jongens mij geschrokken aankijken.
‘Ehmmm, is er iets??’ blikken kruisen elkaar, en dan krijg ik eindelijk antwoord.
‘Niks, we gaan straks naar de stad met z’n alle. Dus we kunnen met jou meelopen richting je restaurant.’ ‘Gezellig!’
We lopen met z’n alle het huis uit. Als we voor de deur van het restaurant zijn, geef ik ze allemaal een knuffel. Voor Niall blijf ik staan. ‘Dan zie ik je vanavond?’ ‘Ja, hoe laat kom je me ophalen?’ ‘Is kwart voor 8 goed?’ ‘Ja!’ Hij geeft me een kus, en loopt weg. Verliefd stap ik het restaurant in.
‘Heeey Martin!!’ ‘Zo Malika, jij bent vrolijk!’ ik moet lachen en loop naar de keuken.
‘Ben ik ook! Vandaag wordt waarschijnlijk druk, dus laten we maar aan de slag gaan hè?’

Niall’s POV

We lopen in de stad, zoekend naar het perfecte cadeautje. Ik denk dat ik al weet wat ik voor haar wil halen. We lopen een juwelier in en kijken een beetje rond. Dan zie ik het perfecte sieraad. http://www.lucardi.nl/horloges_sieraden/product/37778/lucardi-14karaat-geelgouden-ketting-hanger-hart-diamant/ Een gouden ketting met een hartje. In het hartje zitten diamanten. Het is perfect. ‘Hé guys, kom is.’ Ze komen naast me staan en kijken naar het kettinkje.
‘Hij is echt heel mooi,’ zegt Liam. ‘Ik ga hem halen.’ Ik loop naar de kassa toe en wijs aan welke ketting ik wil. Ze pakt hem uit de vitrine en ik betaal.
‘Is het voor een speciaal iemand?’ vraagt ze. ‘Ja, een heel speciaal iemand.’ Ze legt het kettinkje in een heel mooi doosje, en geeft het aan me. ‘Ze boft maar met jou.’
‘Ik denk eerder dat het andersom is. Ik bof echt met haar.’ Met het doosje in mijn hand loop ik de winkel uit. Mijn dag kan niet meer stuk. En vanavond ga ik ook nog met haar uit eten.
Dit is echt the best day ever!!

Malika’s POV

Ik sta voor mijn kledingkast te kijken wat ik aan moet doen. Mijn haar heb ik los hangen met een klein bloemetje aan de achterkant die twee plukjes vasthoudt, en mijn make-up is al klaar, nu alleen nog een leuk jurkje. Mijn ogen worden getrokken naar een pastel roze jurk dat ik al super lang niet heb gedragen.
http://www.forever21.com/EU/Product/Product.aspx?BR=f21&Category=whatsnew_app_dresses&ProductID=2039889849&VariantID=&lang=en-US
Hij staat nog steeds super, al zeg ik het zelf. Ik pak mijn niet te hoge pumps, http://www.vanharen.nl/NL/nl/shop/home-dames/home-dames-schoenen/00003001141546/Plateau%20peeptoe.prod?r=5&c=3&filter_brand=all&filter_color=all&filter_heel=all&filter_padding=all&filter_size=all&orderby=topseller&st=PRODUCT&filter_cat=home-dames/home-dames-schoenen/home-dames-schoenen-pumps, en stop mijn mobiel en sleutels in mijn witte clutch http://www.forever21.com/EU/Product/Product.aspx?BR=f21&Category=acc_handbags_clutches&ProductID=1023356993&VariantID=&lang=en-US .
Ughh, ik twijfel echt over mijn kleren. Niet dat ik de tijd heb om het te veranderen, want beneden hoor ik de bel gaan. Snel check ik mijn outfit en make-up in de spiegel, en loop voorzichtig naar beneden. Ik doe de deur open en zie Niall staan. ‘Heeey,’ zeg ik blozend, aangezien hij me de hele tijd al aankijkt. ‘Wauww, je ziet er echt mooi uit.’
‘Dank je.’ Ik geef hem een kus en doe de deur dicht. Dit wordt een geweldige avond.


Reacties:


DjMalikjuh
DjMalikjuh zei op 14 april 2013 - 15:04:
Ahw, SO CUTEE!
Dure ketting denk ik, 14 karaat

Snel verder!


Ims
Ims zei op 14 april 2013 - 13:28:
Aaaaawwwhhhhh <3

Me likes (again) :p
Zoooo schattig!!!

Snel.verder!!!!


1Dzayn
1Dzayn zei op 14 april 2013 - 8:06:
Aaaaawwwhhhhhh, me has melt away.
Ditis echt heel schattig

Die linkjes moet je dan wel als linkjes doen. Je moet dan even op dat ketting achtige dingetje klikken en daartussen de link zetten. Dan kunnen de lezers hem namelijk aanklikken.

Snlw verder meis
Xoxo


1Dlover
1Dlover zei op 14 april 2013 - 6:56:
Aawww niall is zo cute!
weet ze self niet eens dat ze jarig is?
snel eerder!