Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Irresistible~Harry Styles [END] » Deel 1: Mijn droom komt uit...

Irresistible~Harry Styles [END]

16 april 2013 - 20:06

556

5

416



Deel 1: Mijn droom komt uit...

Hi! Dit is mijn eerste fanfiction! Dus verwacht er niet te veel van, zet anders in de reacties wat beter kan.. Hope you like it.. De ik-persoon is Debby.

And let me kiss you! Ik zit op de fiets naar school, met mijn iPod in mijn zak, muziek te luisteren. Ik kan 'Kiss You' wel elke dag horen, ik krijg er echt nooit genoeg van! Als ik bij school aangekomen ben, zet ik mijn iPod uit en loop naar mijn vriendinnen. Dan zie ik dat de ingang van school geblokkeerd is en dat er ongelooflijk veel mensen staan. 'Wat doen al die mensen hier?' vraag ik aan mijn BFF Demi. 'We hebben echt geenidee, maar volgens mij is het heel speciaal, anders zouden er niet zoveel mensen zijn!' roept Demi. De ingang van de school is een grote glazen deur, Achter die deur zie ik allemaal mensen staan, soms met camera's. Haha, het lijkt haast alsof er een beroemdheid aanwezig is! Mijn moeder zei altijd al dat ik en grote fantasie heb, en dat is eigenlijk ook zo. Dag in, dag uit zit ik alweer te fantaseren over 1D. Over hoe geweldig ze zijn, en over hoe gaaf het zou zijn als een van hun mijn boyfriend is. Ik vang een glimp op van iemand die achter de glazen deur voorbijloopt. Een jongen van een jaar of 19, bruine krulletjes en een zwart T-shirt met daaronder tattoos. Nee! Het zal toch niet! Nee! Dit kan niet! Debby, zet het gauw uit je hoofd! denk ik in mezelf.
Ik kijk of ik de jongen weer kan zien, maar hij is al weer voorbijgelopen... Dit bedoel ik dus met grote fantasie, hoe zou het kunnen dat Harry van One Direction op mijn school is? En wat zou hij dan in Nederland moeten? 1D's
concert in Amsterdam is pas in mei. Dan stapt de directeur naar buiten, hij gebaart dat iedereen stil moet zijn, en dat gebeurd ook. Nu ben ik pas echt benieuwd wat er gaat gebeuren! De directeur schraapt zijn keel en zegt in de microfoon: 'Goedemorgen, allemaal. Jullie hebben vast wel gemerkt dat het vandaag een andere dag is als anders. Ik zal jullie niet langer in spanning houden.' Hij maakt naar iemand een 'kom maar' gebaar. Dan zie ik vijf jongens naar voren stappen. Ik sla een hand voor mijn mond en hoor iedereen om me heen hard gillen en roepen. Ik had het me niet verbeeld! Het wás Harry!
Sterker nog, het was One Direction! Ik hoor dat ze Kiss You zingen, maar ik sta
nog steeds helemaal stil en ben sprakeloos. Ik kan het nog steeds niet geloven!
Mijn droom is uitgekomen! Ik voel dat het ademen steeds zwaarder wordt, oh nee! Volgens mij val ik flauw! Dan voel ik mezelf in elkaar zakken op
de grond. Mijn ogen zijn nog half open, ik hoor mijn vriendinnen en daarna iedereen door elkaar heen roepen. En ik hoor nog net: Baby be mine tonight, yeah. Dan stopt 1D met zingen en het wordt zwart voor mijn ogen.

Ik doe zachtjes mijn ogen open, alles doet pijn. Ik kom voorzichtig overeind,
maar zak meteen weer neer op de grond. Waar ben ik? Van wie is dit bed? Ik kijk om me heen. Wat gek, ik ben nog nooit in deze kamer geweest. Ik hoor geklop op de deur. 'Ja?' zeg ik. De deur gaat open. Ik kijk recht in de prachtige groene ogen van Harry Styles..


*ik hoop dat jullie het leuk vonden! als er positieve reacties
zijn, maak ik en vervolg xx*


Reacties:


ilovehazza
ilovehazza zei op 20 juli 2013 - 12:42:
omg keii leuk snel verder


xDestine
xDestine zei op 7 mei 2013 - 13:51:
Fan! Fan! Fan! Je hebt een fan! Ik lees m helemaal uit! Hahaha.


Elientjheu
Elientjheu zei op 17 april 2013 - 16:57:
zaaaaaaaalig joh me tinks its goooooood


falinlove1D
falinlove1D zei op 14 april 2013 - 17:47:
maak pleaseee een vervolg dit is super!!


1Dlover
1Dlover zei op 14 april 2013 - 13:14:
oh my god!!
maak alsje blieft vervolg~!!!!!!
ik ga zeker meelezen!!!!