Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Impossible love » -2

Impossible love

14 april 2013 - 21:33

1109

1

272



-2

wauw, ik ben in een schrijversbui vandaag! Misschien komt er nog wel eentje zometeen! Feedback & Reacties zijn nogsteeds van harte welkom. Tips hoor ik graag! en complimentjes nog liever!

"Hier moeten we zijn." "Ben je er klaar voor?" vroeg meneer Visser. En hij keek me lachend aan. "Ja hoor." antwoordde ik. Ik voelde de brok in m'n keel al opkomen en ik werd zwak in mn knieen. Meneer Visser klopte op de deur en haalde de klink over. "Hallo mevrouw Greuter, ik heb hier een jongedame en die komt bij jullie in de klas!" zei meneer Visser. "Nou wat gezellig!" "Kom binnen meis!" antwoordde mevrouw Greuter. En gebaarde naar mij om binnen te komen. Ik wierp haar een glimlach toe en liep het lokaal in. Ik voelde alle ogen branden en voelde mij beetje bij beetje verstijven. Ik voelde dat mevrouw Greuter haar arm om mij heen sloeg. Ondanks dat ik mevrouw niet eerder had ontmoet, gaf ze mij een heel vertrouwd en veilig gevoel. Mevrouw Greuter zei meneer Visser gedag en de deur werd in het slot geduwd.

"Zo meis, van harte welkom, ik ben je muziekdocente voor komend jaar.. en wie ben jij?" "Stel je maar even voor aan de klas." met een knoop in mijn maag en zwakke knieen probeerde ik een zelfverzekerde houding aan te nemen. Toen ik alle moed bijeen geraapt had, keek ik pas goed de klas in. Daar waren ze weer.. de sprankelende blauwe oogjes! Yes, yes, yes! Ik zit bij Niall in de klas. En toen, toen zag ik nog iets en ik kon mijn ogen er niet meer vanaf houden. De jongen van het plein.. ik zweer het je, ik had oogcontact met hem! Hij zit naast Niall.. zouden ze bevriend zijn? Wauw die ogen, dat haar, dat gezicht, die hele jongen! Ik zag het al helemaal voor me, de jongen en ik samen hand in ha- "Dame? Ga je je nog voorstellen?" het was mevrouw Greuter. Shit, hoelang was ik al aan het dagdromen? Zouden mijn nieuwe klasgenootjes het gemerkt hebben? Zou híj het gemerkt hebben?

Ik schraapte mijn keel en begon te praten. "Ik ben Jade Baker, 18 jaar oud en woon sindskort op mezelf in London." "Heeft iemand nog vragen voor Jade?" meldde mevrouw Greuter aan de klas. Dacht ik er eindelijk van af te zijn. Een meisje stak haar hand op; "Heb je hobby's?" "Ik hou van shoppen en uitgaan, maar mijn passie ligt bij muziek." antwoordde ik. Het meisje gaf een bevestigende knik. "Nog verdere vragen?" vroeg mevrouw Geuter. En toen ging er een hand omhoog waar ik spontaan een rode kop van kreeg.. dé leuke jongen. "Vraag maar raak, Zayn". zei mevrouw Greuter. Zayn.. zijn naam was Zayn. "Schrijf je je eigen muziek?" en staarde mij met zijn bruine kraalogen aan. Ik voelde dat ik een kop als een biet kreeg, maar probeerde mij te focussen op de vraag en het antwoord dat ik moest geven. "Ik heb wel wat liedjes geschreven, maar ik ben meer van het zingen en het spelen van muziek, zoals covers maken." antwoordde ik hem. Ik zag dat hij zijn lippen nat maakte met zijn tong en zijn lippen vormde een glimlach. Damn wat was hij sexy als hij dat deed.

"Nou Jade, neem lekker plaats." "Er is nog plaats naast Kyra." En mevrouw Greuter wees naar het meisje dat mij zonet een vraag stelde. Ik nam plaats naast het meisje en keek haar kant op. Ze keek me aan en lachte naar me. Ze zag er leuk uit, ze had een zalmroze jurkje aan met een lichtbruin riempje om haar middel. Haar blonde golvende haren tot halvewegen haar rug en een paar sproetjes op haar wangen. Ik zette mijn tas op de grond en luisterde naar mevrouw Greuter. "Jullie zijn nou al een week of 4 bezig, met het schrijven van een couplet en/of refrein en aan het werken aan een uitvoering hiervan." "Het is de bedoeling dat jullie deze overmorgen uitvoeren." Mevrouw Greuter keek mijn kant op. "Jade, vooral omdat jij mij net intens gelukkig maakte, toen jij vertelde dat je heel veel passie voor muziek hebt, geldt dit ook voor jou." "Natuurlijk is het niet eerlijk als jij in twee dagen een couplet en refrein in elkaar moet flansen, dus mag jij een liedje coveren." Ik gaf mevrouw Greuter een instemmend knikje, maar diep van binnen wist ik dat ik dit helemaal niet durfde en al helemaal niet in een nieuwe klas. Ik ga na de les wel even praten met mevrouw Greuter, dacht ik bij mijzelf. "Deze laatste tien minuten gaan jullie allemaal in jullie werkboek werken." "En ik verwacht van jullie dat jullie hoofdstuk 5 overmorgen afgerond hebben." Kyra pakte een werkboek uit haar tas en opende deze bij het vijfde hoofdstuk. "Wil je meekijken?" vroeg ze aan mij. "Ja graag, dankjewel." antwoordde ik.

Na enkele minuten ging de bel en het lokaal was na enkele seconden al leeg. Kyra pakte haar boek, deed deze in haar tas en verliet het lokaal. Gelukkig zag ik in mijn ooghoek al dat Niall mijn kant op kwam lopen. "Hallo nieuw klasgenootje van me!" gevolgd door een por in m'n zij. Ik slaakte een gilletje en kneep Niall in z'n wang en keek hem in z'n ogen. "Pas der op, meneertje Horan." geinde ik. "Ik ga nog even wat vragen aan mevrouw Greuter, ga je mee?" "Ja tuurlijk doet meneertje dat voor je." lachte hij terug. Ik liep naar mevrouw Greuter en sprak haar aan. "Mevrouw Greuter, ik had nog even een vraagje over het huiswerk." Mevrouw Greuter keek me met een vragende blik aan. "Waar kan ik je mee helpen?" antwoordde ze. "Nou, ik vind het een hartstikke leuke huiswerkopdracht, alleen vind ik het nogal eng om in mijn eentje voor de klas te staan, laat staan om voor mijn nieuwe klas een liedje te zingen.." "Dat begrijp ik volkomen meis." antwoorde ze. "Misschien kan Niall je begeleiden met zijn gitaar?" "Want jullie kennen elkaar toch?" vroeg ze. Ik keek Niall met grote ogen aan. "Ja, ik vind het prima." antwoordde Niall. "Geen probleem." en hij lachte. "Alleen begeleid ik ook Zayn met zijn liedje, dus misschien kunnen we na school wel met z'n drieën afspreken om te oefenen?" Tot ons gesprek abrupt werd onderbroken door mevrouw Greuter. "Hee kakelkippen, m'n lokaal uit, ik wil ook even rustig mijn broodje eten." en kneep in Nialls wang. Ik knikte, draaide me om en keek naar Niall die over z'n wang wreef. "Jullie moeten mij en m'n wangen wel hebben he vandaag!" en trok een pruillipje. "Ahjoh, stel je niet zo aan." lachte ik hem toe. Ik zag vanuit mijn ooghoek dat mevrouw Greuter richting Niall liep en een knijpende beweging maakte met haar vingers. "Pas op Niall." geinde ik. En Niall rende sneller dan het licht het lokaal uit.


Reacties:


1Dlover
1Dlover zei op 15 april 2013 - 14:31:
Hahahahahah
aww dit is echt leuk voor haar!
een perfecte 1e dag