Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Irresistible~Harry Styles [END] » Deel 4: I Wish

Irresistible~Harry Styles [END]

15 april 2013 - 13:11

447

6

394



Deel 4: I Wish

hi everybody ! ik doe nu een andere titel, want natuurlijk komt niet in elk deel een droom uit , dat begrijp je wel. blijf reageren, dan krijg ik een beetje het gevoel dat het gewaardeerd wordt ! voor de duidelijkheid, het huis waar Debby overnacht is van Harry .. xx

Harry en ik kijken elkaar aan. 'Wat moet ik doen?' fluister ik zacht. Harry denkt diep na. 'Ik weet het niet.. Dit is foute boel, dit is echt foute boel!' antwoord Harry. Opeens schiet het mijn hoofd binnen, ik hoor de zware mannenstem die zegt: 'De rest weet je zelf wel..' Ik ben ongelooflijk bang, ik zou echt niet weten wat hij daarmee bedoelde. Wil hij me weer ontvoeren? Gaat hij me mishandelen? Of nog erger... 'Ik ben bang,' zeg ik. Harry knikt. Ik zie dat hij opeens een idee krijgt. 'Wat nou, als we de komende weken in Nialls huis overnachten? Niall heeft het grootste huis van ons vijven.' stelt Harry voor. Ik denk na. Het is wel de slimste oplossing.. 'Oké..' zeg ik. 'Maar op één voorwaarde!' Harry: 'Wat dan?' Ik glimlach. 'Wij slapen in dezelfde kamer..' 'Natuurlijk, schat. Wat mijn prinsesje maar wil!' En Harry zoent me. Maar vanbinnen voel ik nog steeds angst. Wat nou als die man me echt overal volgt? Dan gaat hij natuurlijk naar het huis van Niall..

De volgende dag hebben Harry en ik onze spullen ingepakt. We sluiten de deur en Niall staat buiten al klaar in zijn auto om weg te rijden. Harry en ik gaan achterin zitten en Harry schuift lekker dicht tegen me aan. Wat bof ik toch met hem als vriendje... Opeens bedenk ik me iets. 'Harry, hoe moet het nou met school? Mijn school is 20 kilometer weg bij Nialls huis!' Harry slaat een arm om me heen. 'Dat komt heus wel goed. Ik bel gewoon naar je school, ze begrijpen heus wel dat je in een moeilijke toestand zit, en dan krijg je gewoon een tijdje vrij.' Gelukkig, denk ik. Want ik zou op school nooit m'n gedachten erbij houden.

's Avonds kom Liam, Zayn en Louis. Ze blijven ook slapen. Ik vind het wel fijn, een beetje afleiding. We barbecuen en zitten na het eten rond het vuur liedjes te zingen. Als eerste Kiss You, dan Summer Love en Live While We're Young, bijna het hele Take Me Home - album. Het is supergezellig en Zayn en Louis proberen zelf nieuwe liedjes te schrijven. Als we naar bed gaan slapen Harry en ik in een groot bed. Samen praten we over van alles, ik ken geen enkele jongen die zo goed kan praten als Harry.. Ik val in slaap met Harry's arm om me heen.

De volgende dag gaan we boodschappen doen. Louis en ik springen in alle boodschappen karretjes en zo scheuren we door de supermarkt. Ik ben super gelukkig, maar kijk ik uit het raam. Ik schrik enorm: de oude auto van Harry die de man had gestolen, stond voor de supermarkt geparkeerd....


Reacties:

1 2

mcFleurrie
mcFleurrie zei op 20 maart 2014 - 21:44:
Ligt het aan mij of ben ik de enige die de insider snapt ?

Want ' I Wish ' is toch een liedje van de boys ??

Anyway, i'm in love with your story !!


SuzanneTommo
SuzanneTommo zei op 28 jan 2014 - 7:24:
I'll Protect Youu !!

* supermanpose *

Love this story


ilovehazza
ilovehazza zei op 20 juli 2013 - 12:54:
harry bescherm haaaaar


candyXbar
candyXbar zei op 15 april 2013 - 16:18:
Nice nice,verder?


Malikaa
Malikaa zei op 15 april 2013 - 16:14:
Omg noooo!! niet weer die man
I really like this story
xXx