Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Just haven't met you yet (end) » Birthday!! (deel 1)

Just haven't met you yet (end)

15 april 2013 - 18:56

1260

4

504



Birthday!! (deel 1)

Heeeey people!!! lekker lang stukje :) Hope you like it <33 xXx Btw. ik zat me te bedenken, zouden jullie misschien een Q&A willen??? let me know!! (H)

2 dagen later

Yeaahh!!!! It’s my birthday!!!!! Dansend kom ik de douche uit. Het is jammer dat ik niet kon horen wat Niall van plan is. Het enige wat hij tegen mij heeft gezegd, is dat ik om twee uur klaar moet staan. Het is nu elf uur. Genoeg tijd dus. Ik besluit in mijn haar losse krullen te maken.
Voorzichtig haal ik mijn krulspelden uit mijn haar, en doe er een beetje haarspray in. Niet te veel, anders ziet het er zo raar uit. Nu alleen nog kleren en make-up. Gewoon een beetje mascara en oogpotlood, en een mooi kleurtje op mijn lippen.
Ik trek mijn kledingkast open, en trek het jurkje eruit dat is speciaal voor vandaag heb gehaald. http://shop.mango.com/ficha.faces?state=she_003_NL
Ik draai een rondje om mijn as. ik ben er zo blij mee. Ik ren de trap af, en probeer bij de laatste treden niet op mijn gezicht te vallen. I’m sooo excited!!
Het is pas kwart over één, dus ik denk dat ik nog even een kopje thee neem. Hmmm, welke smaak??
Karamel dan maar. Met het theezakje in mijn mok loop ik naar de woonkamer. Denkend over wat de jongens hebben bedacht. Terwijl ik mijn hersenen aan het kraken ben, hoor ik de bel gaan.
Snel trek ik mijn witte vans aan, pak mijn tasje, en loop naar de deur. Alleen zie ik niet Niall in de deuropening staan, maar Louis, samen met een meisje die ik niet ken.
‘Heeey Malika!’ ‘Heeey louis!’ hij geeft me een knuffel. ‘Happy birthday!!!’ ‘Thank you.’
Ik zie het meisje een beetje verlegen naar de grond kijken. Volgens mij is het Eleanor, maar ik weet het niet zeker. ‘Zeg Louis, zou je me niet eens voorstellen??’ ik glimlach naar haar, en ze glimlacht terug. ‘Owhja, Malika, dit is Eleanor. Mijn vriendin.’ ‘Ik had al zo’n vermoede,’ zeg ik lachend en ik geef haar een knuffel. ‘Leuk je te ontmoeten.’ ‘Ja, ook leuk om jou te ontmoeten. Ik heb al veel over je gehoord.’
‘Ik hoop alleen goede dingen.’ Louis moet lachen. ‘Er valt niks slechts te vertellen volgens mij.’
Met z’n drieën lopen we naar de auto van Louis. Samen met Eleanor zit ik op de achterbank te praten over van alles. Hoe zij en Louis elkaar ontmoet hebben, haar modellenwerk, de druk die de directioners op haar leggen. We kennen elkaar pas net, maar we zijn nu al goede vrienden.
‘Zo te horen is het heel gezellig achterin.’ We giechelen. Waarschijnlijk heeft hij zijn eigen naam iets te vaak gehoord. ‘Zeg Eleanor,’ vraag ik,’ ze hebben toch niet te groots uitgepakt toch? Ik wou mijn twintigste verjaardag niet eens vieren.’ Ik zie haar sneaky glimlachen. ‘Ahhhhh, come on. Dit is zo niet eerlijk!!’
Opeens remt Louis. ‘We zijn er!’ Ik stap uit en kijk om me heen. We zijn bij een meertje met een super mooi uitzicht. ‘Wauw, het is hier echt heel mooi.’ ‘Ja hè.’ Eleanor komt naast me staan, en samen kijken we naar het meertje. ‘Zeg Eleanor heb jij de blinddoek bij je?’
Ik kijk hem geschokt aan. Menen ze dat nou?! Ze geeft het aan Louis, en voor ik het weet zie ik niks meer. ‘Fijn is dit zeg. Als jullie me maar niet laten vallen!’ ik hoor ze lachen. Aghhh, dit is echt niet leuk. ‘Rustig maar, ik loop naast je en hou je vast.’ Ik voel Eleanor mijn arm vast pakken en dan beginnen we te lopen. Ik struikel over een iets en slaak een gil. ‘Omg! Lekker is dat. Lag ik bijna met mijn gezicht op de grond.’ Ze grinnikt en we lopen verder. Dan mag eindelijk die stomme blinddoek af. Ik knipper een paar keer met mijn ogen, en zie dan de hele groep staan. Harry, Zayn met Perrie, Liam met Danielle. Waar is Niall? Ik kijk om me heen, maar zie hem nergens. Misschien is hij iets gaan halen. Met een brede glimlach loop ik naar de groep toe. ‘Happy birthday!!!’ Ik voel mijn wangen rood worden. ‘Thank you!’ ik geef ze allemaal een knuffel, en word voorgesteld aan Perrie en Danielle. Het zijn echt schatjes, en het klikte meteen. We zitten met z’n alle op kleedjes die ze in het gras hebben neergelegd. Liam met een gitaar. Harry en Louis zingend. Ik pratend met de meiden.
Dan hoor ik het deuntje van Little things. Ik hou van dat liedje. Ik neurie zachtjes mee en geniet van de zon op mijn huid. Dan voel ik twee armen om me heen. Ik herken de stem die zachtjes meezingt. ‘Niall!!!’ Ik spring op en vlieg hem om de hals.
‘Happy birthday beautiful.’ Ik bloos. ‘Dank je…’zeg ik, en hij geeft me een lange zoen.
Hij komt naast me zitten, en ik leun met mijn hoofd op zijn schouders.
‘Cadeautjes uitpakken!!!’ hoor ik de meiden roepen. Ik moet lachen. Liam en Zayn komen aanlopen met een grote tas. God, zeg alsjeblieft dat daar ook gewoon eten in zit. Ik hou er niet van om in het middelpunt van de belangstelling te staan. Ze komen zitten en iedereen pakt er één pakje uit. ‘Who first?’ vraagt Harry. ‘Wij!!’ ik draai me om naar Eleanor, Danielle en Perrie. Hebben zij ook iets gehaald?? Ik ken ze pas net….
Drie pakjes krijg ik aangereikt. ‘Je moet het op volgorde uitpakken. Dus eerst de kleine en dan de grote. Het hoort namelijk bij elkaar.’ Voorzichtig maak ik het eerste pakje open, en zie een heel schattig paar oorbellen. Ze zijn pastelblauw. Simpele knopjes, maar door de steentjes erin ziet het er echt heel leuk uit. Ik kijk ze aan om ze te bedanken, maar voor ik de kans krijg word ik al onderbroken. ‘Nee, bedankjes komen later wel. Eerst de rest uitpakken.’ Perrie geeft me een knipoog en ik ga verder. In het tweede cadeau zitten pastelblauwe sandalen.
En ook nog eens in de goede maat. Ik giechel. ‘Zijn ze niet de goede maat??’ ‘Jawel! Maar ik wist niet eens dat jullie mijn maat wisten.’ Nu is het hun beurt om te giechelen. ‘Laten we het zo zeggen. We hebben onze bronnen.’ Ik kijk de jongens één voor één aan.
‘Hmmmm, stuk voor stuk verdacht.’ Ze lachen allemaal en ik maak het laatste cadeau open.
Dan zie ik de meest schattige bikini ever! Pastel roze met een soort van franjes aan de bovenkant van het topje en het broekje. Ook dit is precies in mijn maat. Ik kijk ze vertederd aan. ‘Het is echt super cute!’ Ik sta op en geef ze alle drie een knuffel. ‘Goed zo. Dan kan je het straks gelijk gebruiken als we gaan zwemmen!’ ik lach en ga weer zitten.
Na de cadeautjes te hebben uitgepakt van Louis, Zayn, Harry en Liam, ben ik helemaal aan het glunderen. Tenminste, zo voelt het. Ik heb echt super leuke dingen gekregen.
Ik voel nu pas hoe close we met z’n alle zijn. Niall komt voor me zitten met een klein, mooi ingepakt cadeautje. Ik maak het voorzichtig open, bang dat ik iets kapot maak. Dan zie ik een fluweel doosje. Voorzichtig maak ik het doosje open, en zie ik het mooiste kettinkje dat ik ooit heb gezien. Goud met een hartje en diamantjes. Ik open mijn mond om iets te zeggen, maar er komt niet veel uit. ‘Niall….’ ‘Vindt je het mooi?’ ik kijk hem aan, tranen in mijn ogen. ‘Het is prachtig,’ fluister ik. Hij pakt de ketting uit het doosje en doet hem op mijn nek.
Ik voel aan het hartje, en leun naar voren. Mijn lippen op de zijne. Om mij heen hoor ik mensen vertederd awh’en.


Reacties:


Ims
Ims zei op 16 april 2013 - 15:52:
AAAAAAAWWWWWHHHH
oeps hoofdletters....
CAPS LOCK!!!

hahahaha ik beid me aan als vrijwilliger om Hazz' Zijn vriendin te zijn
snel verder!!!


DjMalikjuh
DjMalikjuh zei op 15 april 2013 - 22:58:
Aaaaaahw! Ik ben vrijwilliger om Hazza's vriendinnetje te zijn

Snel verderrrrrrr!


1Dlover
1Dlover zei op 15 april 2013 - 22:04:
Aaawwwwww, zo lief
Aawww ik wil hazzas vriendin wel zijn!
Snel verder!


1Dzayn
1Dzayn zei op 15 april 2013 - 19:05:
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaawwwwwwwwwwwwwwwwwwwhhhhhhhhhhhgggg
Ik aawhg om twee dingen
1: dit is gwn uber en uber cute
2: harry is helemaal in zn uppie

Geweldig geschreven meis!
En die Q&A heb je zeker van mij gestolen *kijkt je boos aan* nee hoor geintje, leuk idee!
Snel verder
Xoxo