Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » dancing (gepauzeerd) » hfst 11

dancing (gepauzeerd)

15 april 2013 - 20:54

714

0

273



hfst 11

sorry dat het zo lang is geleden dat ik heb geschreven. Ik was op kamp en heb misschien maar 10 uur in totaal geslapen(was wel alleen in het weekend) Sorry als het hoofdstuk slecht is, want ik ik ben nog heeeel moe ENJOY!!!!

Lucy pov

Ik werd wakker in een witte kamer door een heel irritant gepiep. Mijn hoofd bokte heel hard. Ik zag niet veel en besloot me ogen nog verder open te doen. Het felle licht scheen in mijn ogen en ik kneep ze weer te spleetjes. Mijn ogen waren inmiddels al gewend aan het licht dus kon ik ze gewoon open. Ik zag Zayn en Iris naast het bed zitten. Iris keek opgelucht en Zayn had rode ogen. Ik vroeg:'heey, waar ben ik en waarom kijkt Zayn zo verdrietig alsof hij gehuild heeft?' Zayn zei: 'je bent in het ziekenhuis omdat je van de trap viel en ik had gehuild omdat jij een hartstilstand had gekregen onderweg' Die woorden kwamen heel hard over em ik staarde recht voor me uit. Maar..... hoe.... en......waar is de rest? was het enige wat ik kon uitbrengen. Zayn zei: 'doe nou maar rustig, ik ga even de zuster halen en Iris wil jij de rest van jongens bellen dat ze kunnen komen?' Ik zat maar een beetje toe te kijken. Zayn liep de kamer uit en Iris begon te bellen. Ik zei'zet hem op de luidspreker dan kan ik mee praten en luisteren' Ze knikte en zetten hem op luidspreker. Liam nam op: Hallo Iris, wat is er? Iris zei dat de jongens hem op luidspreker moesten zetten en dat deden ze. Iris bracht de telefoon dichterbij mijn hoofd en gebaarde met haar vingers: 1.....2........3. En bij 3 riep ik : 'JONGENS IK BEN WAKKER EN JULLIE MOGEN KOMEN!!!!!!' Aan de andere kant van de lijn hoorde we gejuich. De andere mensen op de kamer keken mij heel raar en en een oude man zei:' dat kan toch wel wat zachter hoor, we hoeven niet doof!' Ik moest moeite doen om me lach in te houden. Na 5 minuten kwam Zayn binnen samen met een zuster. 'zo te zien ben je wakker, dan kunnen we nu nog wat testjes gaan doen' zei ze. Ze nam mijn bed mee waar ik op zat en zetten het op een donker kamer. Ik lag onder een raar apparaat en viel langzaam in slaap. Toen ik weer wakker werd zag ik dit keer 5 jongens om mijn bed staan. Ik begroete ze vrolijk en ging rechtop zitten. Harry zei:' je mag weer naar huis toe, dus wij hebben je spullen al ingepakt, kom je mee?' Ik keek verbaasd en knikte heel blij ja. Ik stapte van bed en begon rondjes te draaien, ik was zo blij dat ik weg kon bij al deze oude mensen. We waren het ziekenhuis nog niet uit of de zuster die me kwam helpen rende op Zayn af en begon zomaar te zoenen. Hooo heb ik iets gemist vroeg ik. De jongens schudde nee en keken net zo verbaasd als mij. De zuster duwde een papiertje in Zayn's hand en liep toen weg. Toen Zayn onze gezichten zag moest hij lachen en maakte er een foto van. Ik schrok van de flits en deed alsof ik boos was en probeerde zijn mobiel af te pakken. Ik was op zijn rug gesprongen en zo bracht hij mij bij de auto. In de auto viel ik in slaap op Harry's schouder.


Harry pov

Lucy was in slaap gevallen op mijn schouder, het was zo schattig om te zien hoe ze sliep. Telkens als ik haar zag vlogen de vlinders door mijn buik, ik vond haar dus leuk. Harry stop hier mee, je kan haar niet leuk vinden ze is veel te jong voor jou. Maar ik wist het zeker ik vond haar leuk. Ik sloeg mijn arm om haar heen en ze kroop wat dichter tegen me aan. De vlinders vlogen overal heen. Ik wist het zeker dit meisje was van mij en ik ga haar beschermen met me leven.


Louis pov

Lucy was in slaap gevallen op Harry's schouder, en weer een steek van jaloezie. Lucy was van mij alleen ons leeftijds verschil zat denk ik wel een beetje in de weg. Ik zag Harry zijn arm om haar heen slaan en Lucy kroop dichter tegen hem aan. En weer die steek van jaloezie. Wat kan ik doen om haar de mijne te maken?! In mijn ooghoek zag ik Iris en Niall zoenen en dacht bij mezelf: en we hebben weer een nieuw stelletje.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.