Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Impossible love » -3

Impossible love

15 april 2013 - 21:30

924

3

272



-3

Wat vinden jullie tot nu toe van het verhaal? Tips?

Het was pauze. Niall en ik gingen samen aan een tafeltje zitten in de kantine. Niall opende zijn tas en het verraste me totaal niet toen hij een complete supermarkt aan eten uit zijn tas haalde. "Zo.. honger Niall?" lachte ik. "Mwja ewnowrmwe hwongwer". antwoordde hij met volle mond. Oneerlijk, Niall kon altijd alles eten wat hij wilde, zonder dat hij dikker werd.. Ik opende mijn tas en haalde er een broodje uit. "Ik whatsapp Zayn even dat we na school met z'n drieën aan de liedjes gaan werken, oke?" vroeg Niall. "Ja is goed hoor." "Zometeen hebben we alleen nog wiskunde toch?" vroeg ik. "Ja klopt, we zijn vandaag om 12 uur uit." antwoordde hij. En hij keek naar zijn mobiel. "Zayn vindt het een leuk idee, om vanmiddag te chillen." zei hij. Op dat moment kon ik van vreugde een dansje doen, maar ik probeerde m'n hoofd koel te houden. "Oke, zullen we de smoothiebar doen?" vroeg ik. "Ja prima hoor." antwoordde hij. "Maar nu moeten we weer naar de volgende les, op naar wiskunde." antwoordde hij terwijl hij een sarcastisch lachje op zn mond maakte.

Ik liep het wiskundelokaal samen met Niall in en hij liep meteen naar een tafeltje. "Zo.. een nieuw gezichtje." "Wie ben jij?" werd mij gevraagd. Ik keek op, waarschijnlijk was dit mijn nieuwe wiskunde docent. Een man, ik gok midden 40, grote bril en een geruite blouse. Heel standaard wiskunde docent dus. Ik stelde me voor en maakte een babbeltje. Vanuit mijn ooghoek zag ik dat Kyra naast Niall plaats had genomen. Shit, dacht ik bij mijzelf.. naast wie moet ik nú zitten dan? Ik liep richting Niall en nam toen maar plaats aan het tafeltje dat voor hem in de rij stond. Ik zette mijn tas op mijn schoot en zocht mijn parfumflesje. Toen ik die had gevonden hoorde ik dat iemand aan mij vroeg of diegene naast mij mocht zitten. "Ja tuurlijk." antwoordde ik, zonder te kijken wie het was. Pas enkele seconde later realisseerde ik mij, wie dat zojuist had gevraagd. Holy shit, holy, hóly shit! Vanuit mijn ooghoek keek ik zijn kant op.. Ja, het was hem.. het was Zayn. Wauw, hij is echt zo leuk. Die kaaklijn, dat lichte baardje, zijn geur.. ik droomde al helemaal weg. Focus Jade, focus. Ik had nogsteeds mijn parfumflesje in mijn hand. Ik drukte het knopje in en spoot wat parfum op me. "Wat voor luchtje is dat?" vroeg Zayn. En hij keek me aan. Oh god, hij keek me aan.. "Alien van Thierry Mugler" antwoorde ik. En ik keek hem aan en schonk hem een klein glimlachje. "Ah oke, dan ga ik dat luchtje vanmiddag even halen denk ik." vertelde Zayn. En zonder er bij na te denken antwoordde ik, "Voor je vriendin, zeker?" Zayn lachte. "Nee, ik heb geen vriendin." "Maar mijn zusje is binnekort jarig, dus dit lijkt me een goed cadeautje voor haar." Shit, waarom floepte dat eruit.. Maar nu weet ik wel dat hij geen vriendin heeft! Zayn pakte zijn wiskundewerkboek en schoof hem in het midden van onze tafels. "Zo kan je ook meekijken." zei hij en lachte naar me. Van binnen smolt ik. Ik bedankte hem en las met hem mee. Toen de leraar melde dat we naar de volgende pagina moesten, pakte ik de bladzijde. Op dat moment wilde Zayn precies hetzelfde doen, want onze handen raakte elkaar aan. Een golf van warmte stroomde door me heen. "Oh sorry." zei ik beschaamd. Hij lachtte en keek weer naar het wiskundeboek. Ik keek naar de klok die op de muur hing. Nog vijf minuten en dan waren we uit. Ik wierp nog een laatste blik op het wiskundeboek. Stelling van Pythagoras, dat weet ik nou allemaal wel. Ik hoorde iemand naast me zuchten, het was Zayn. Hij strook met zijn hand door zijn haar. In éen simpele beweging wiepte zijn kuif weer terug in model. "Snap je het een beetje, Zayn?" vroeg ik hem. "Nou absoluut niet." antwoordde hij. "Als er iets is waar ik slecht in ben, is het wiskunde" en hij slaakte een zucht. "Ik kan het je wel uitleggen, als je wilt." antwoordde ik hem. Net toen ik wilde beginnen met het uitleggen van de stof, ging de bel.

We stonden met z'n vieren op het plein. Niall, Zayn, Kyra en ik. "Ik ga er weer vandoor!" zei Kyra. We zeiden haar gedag en Niall gaf haar een knuffel bij het afscheid. Ik zag dat Zayn lang naar Niall keek en hem een geniepig glimlachje gaf. Niall siste hem wat toe en Zayn schoot in de lach, waardoor Niall rode wangetjes kreeg. En toen viel het kwartje.. Niall vindt Kyra leuk?! Ik beslisde maar dat ik het niet aan hem zou vragen, want ik wil mijn beste vriendje niet voor het blok zetten. "Hoe gaan we erheen?" vroeg Zayn. "Weet niet, ik ben met de scooter gekomen." antwoorde Niall. "Ben jij ook op je scooter Jade." vroeg hij en keek mij aan. "Ja, ik ben ook op de scooter Niall." antwoordde ik hem. "Dus we gaan met de scooter?" vroeg Zayn. "Ja, ik vind het prima." zei ik hem. "Kan Zayn dan achterop bij jou, Jade?" "Want dan kan ik mijn tas tussen mijn benen zetten, en neem ik Zayn's tas wel over mijn schouder heen." Mijn hart maakte een klein sprongetje. "Ja geen probleem Niall." antwoordde ik hem. "Jade is toch veel gezelliger dan jij, Niall." geinde Zayn. En knipoogte naar me. En ik had zo'n voorgevoel, dat dit een heel gezellige middag zou gaan worden.


Reacties:


1Dzayn
1Dzayn zei op 18 april 2013 - 17:20:
oehh, me like
Natuurlijk houd ze van Zayn, wie houd er nou niet van Zayn?!
Melding?
xoxo


1Diloveniall
1Diloveniall zei op 16 april 2013 - 12:47:
Oehhh.
Lovely story! <3

Melding?


1Dlover
1Dlover zei op 16 april 2013 - 5:30:
Jaaaa dat word het zeker! (hoop ik)
leuk!
I love yyour story!
snel verder