Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Just haven't met you yet (end) » birthday!! (deel 2)

Just haven't met you yet (end)

16 april 2013 - 19:32

1059

4

328



birthday!! (deel 2)

helloooo people!! Thank you so much voor de lieve berichtjes (H) they really make me happy :) Hier is het volgende stukje, hope you like it <333 xXx btw. Jullie kunnen vragen voor de Q&A hier bij reacties plaatsen, of een persoonlijk bericht sturen. Jullie mogen alles vragen! (flower)

Niall’s POV

Nadat Malika al haar cadeautjes heeft opengemaakt en we hebben gegeten, besluiten we te gaan zwemmen. ‘Kom Malika, dan gaan we naar het huisje toe!’ Ik zie Malika naar Eleanor rennen, en samen lopen ze weg. ‘Zo Niall, volgens mij is je meisje heel blij. En ze is nu ook nog heel goed bevriend met onze meiden.’ Ik kijk Zayn aan en glimlach. ‘Ja inderdaad. Thanks guys.’ ‘Always mate.’ We praten nog even verder over wat er gepland staat voor de rest van de dag.
Dan komen de meiden aangelopen. Ik zie Malika er een beetje verlegen bij lopen.
Die bikini staat haar echt goed. De gouden ketting staat ook heel erg mooi bij haar iets wat getinte huid. De jongens zijn al richting hun meiden gelopen, terwijl Harry er maar een beetje bij staat. Ik vind het echt zielig voor hem, hij is de enige zonder vriendin. Maar ik weet dat hij het niet zo erg vindt. Hij vindt het wel chil om als vrijgezel te leven. Lekker erop los flirten.
Ik loop naar Malika toe en kijk haar aan. Ze bloost en kijkt naar de grond.
‘Hij staat je echt goed.’ Ze kijkt op. ‘Dank je….. ik draag niet echt vaak bikini’s…’
Ik kijk haar in haar bruine ogen aan. De ogen van het meisje waar ik anderhalf week geleden tegen aan botste, van het meisje waar ik helemaal gek op ben.
‘Kom, we gaan het water in!’ ik trek haar mee en samen rennen we het water in. Het water is heerlijk fris. Iets pakt me aan mijn benen vast en trekt me onder water. Ik zie iets vaags wegzwemmen, en ga erachter aan. Hoe dichterbij ik kom, hoe scherper het beeld wordt. Ik herken het en til het op, waardoor ik weer boven water kom. Ik hoor Malika gillen en moet lachen. ‘niet gooien!!’ ze begint ook te lachen, waardoor het niet zo overtuigend overkomt.
Ik gooi haar het water in en loop het meer uit. Ze komt boven water en lacht. Haar haren zitten in een losse vlecht en haar ogen glinsteren. Ze komt achter me aan en ik ren weg.
Ik pak Harry vast en gebruik hem als menselijk schild. ‘what the…?’ Harry draait zich om en kijkt me vragend aan. Ik sein met mijn hoofd naar Malika die aan komt rennen.
Ze staat voor ons met haar handen in haar zij. ‘Zeg Niall, jullie laatste liedje ging toch zo?
One way or another
I’m gonna find ya
I’m gonna get ya get ya get ya get ya one way
Or another'

Ik ben verwonderd en verbaasd. Ik denk meer en deel verbaasd. Niet omdat ze de tekst kent, maar door haar stem. Ik had geen idee dat ze kon zingen. Ze grijnst en kijkt me aan.
‘Harry wil je alsjeblieft opzij gaan?’ hoor ik haar poeslief vragen. Hij doet een stapje opzij en kijkt mij lachend aan.
‘Hmmmm, het is jammer dat ik niet sterk genoeg ben om je in het water te gooien.’
Ze kijkt me met een glimlach aan. ‘Ik weet wel iets.’ ‘Owhja??’ Ze komt dichter bij me staan.
Ik leg mijn handen op haar rug en trek haar dichter naar me toe. Dan druk ik mijn lippen op de hare. Ze slaat haar benen om me heen, en zo staan we daar. Bij het meertje met het perfecte uitzicht, samen met het perfecte meisje.

Malika’s POV

Het leek alsof we uren zo stonden. In feite was het maar tien seconden. Hij zet me voorzichtig neer. Samen lopen we terug naar de rest, die het eten aan het klaarzetten zijn. We gaan zitten en Eleanor kijkt me aan met een blik die zegt, what did you do?? Ik steek mijn tong uit en ga tegen Niall aan liggen. Het was pas half zeven en ik ben bekaf. Rillingen lopen over mijn rug.
‘Ik ga even mijn jurkje weer aantrekken.’ Ik sta op en loop naar het huisje. Het was eigenlijk niet eens een huisje, maar een soort wc-douche plek of zoiets. Ik trek mijn jurkje over mijn bikini aan, en kijk in de spiegel. Ik glunder helemaal. Ik haal mijn haar uit de vlecht en mijn haar valt weer over mijn schouder. Ik schud mijn haar even heen en weer en kijk naar mijn krullen. Het is nu meer omdat het nat is. Ik loop weer terug naar ons plekje, waar ik iedereen met een treurig gezicht zie zitten. Ik matig mijn snelheid, en een benauwd gevoel bekruipt me.
Naarmate ik dichter bij kom, hoe angstiger ik word. Ik heb zo’n gevoel dat er iets heel ergs is gebeurd, of gaat gebeuren. Snel kijk ik of iedereen er nog zit, wat gelukkig zo is. Oké, dus niemand is weg. Ze merken me op en ze kijken me allemaal aan. Vragend en angstig kijk ik ze aan. ‘Iemand moet het haar vertellen.’ Wat?! Wat moeten ze me vertellen?!?! Ik kijk naar Niall, maar hij kijkt naar de grond. Net zoals de rest. Oke, hier kan ik echt niet tegen! Is er iets gebeurd met mijn ouders? Gaat de band uit elkaar? Hebben de andere geen relatie meer? Is het uit tussen Niall en mij? Of gaan ze weg uit Engeland? Ik kijk heen en weer. Van Eleanor naar Niall, naar Louis, Zayn en de rest. ‘Guys, just tell me, please….’ Ik hoor dat mijn stem trilt. ‘Niall, jij moet het zeggen. Daar heeft ze recht op,’ zegt Liam. Huhh, ik snap het niet meer.
Hij staat beverig op en komt voor me staan. ‘Kom, dan gaan we een stukje wandelen.’
Wandelen?!?! Are you freaking kidding me?! Toch knik ik, en samen lopen we richting het bos. Als we uit het zicht zijn van de rest, stop ik.
‘Niall, alsjeblieft, zeg het gewoon…….ik kan hier niet tegen.’ Mijn stem is een beetje hees en beverig, waarschijnlijk omdat ik probeer hier niet in te storten. Hij komt voor me staan en kijkt naar de grond. Een traan glijdt over zijn wang. Ik wil me in zijn armen werpen, maar iets zegt me dat het dan alleen maar moeilijker wordt. Moeilijker voor hem om te zeggen wat hij wilt zeggen. Hij kijkt op, en ik kijk in zijn betraande ogen. ‘Niall, alsjebieft……’
Hij opent zijn mond, en als ik hoor wat hij wou zeggen, voel ik mijn knieën knikken. Tranen rollen over mijn wangen. Dit kan ik niet gebruiken, niet nu……..


Reacties:


1Dlover
1Dlover zei op 16 april 2013 - 20:55:
Aahhhhh
dit is echt zooo gemeen!
ik eis dat je verder gaat!

haha nee just kidding
maar wel snel verder hoor!


Ims
Ims zei op 16 april 2013 - 20:34:
GA NU VERDER!!!!
dat is een bevel!!!

-wat vind je van pesten en pesters?
-waar woon je?(provincie stad enz.)
-wat is je favo smiley (mijne is deze -.- en )
-Wat zijn je favo fanfics op fanfiction die je leest?
-wat is je favo dier? (mijne leeuwen en wolven)
-wil je later een tattoo zo ja wat voor een en waar? (ikke miss. een kleintje op mijn hand of enkel en dan een hartje of het directioner teken)
-wat is je favo vak? (mijne Frans en geschiedenis)
-welk niveau zit je? (ik zit op vmbo-t en stroom op naar de HAVO)

dat waren er denk ik genoeg

snel verder!!


DjMalikjuh
DjMalikjuh zei op 16 april 2013 - 20:12:
Maakt hij het uit?
Is het cadeau van Niall opgegeten door een enorme vis?
Is 1D arm door het kopen van die 14-karaat ketting?
WHHAAAAAAAAAA!

Poor Hazza, ik ben nogsteeds vrijwilliger hoor!

I HATE YOU!

Haha, nee grapje, maar wat haat ik die cliffhangers van jou zeg!

Voor straf NU verder!


1Dzayn
1Dzayn zei op 16 april 2013 - 19:47:
NEEEEEE!! Omg je bent nu zooo gemeen bezig!!
Grrr ik haat cliffhangers.
Verder echt heel leuk geschreven. Poor hazza hij kan het dan wel leuk vinden, ik vindt het zielig voor hem

Hmm vragen voor de Q&A. Laat mij even denken....
-wat is jou perfecte date (Ha, payback )
- wat is hou lievelingsliedje van 1D
- wat vindt je het leukste cadeau dat een jongen je kan geven?
Ehmm. Wauw, ik ben leeg nu

Xoxo