Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Irresistible~Harry Styles [END] » Deel 5: Nooduitgang

Irresistible~Harry Styles [END]

16 april 2013 - 20:06

409

6

525



Deel 5: Nooduitgang

Hi blijf reageren ! hahaa ben dol op reacties ! Jullie mogen het natuurlijk ook even melden als ik iets niet goed doe.. Dan kan ik het verbeteren. let niet op de spelfouten, soms typ ik iets te snel.. byee xx ps. dit deel is niet zo lang, want ik moet vanavond nog hard leren voor een proefwerk ..

Terwijl Louis verder racet met een winkelkarretje, ben ik nog steeds in shock. Ik kijk nog eens goed.. Het is echt de auto! Louis merkt dat ik stil ben en vraagt: 'Hee, wat is er, Debby?' Ik kijk zijn kant op. 'Wil je Harry alsjeblieft heel snel voor me halen?' vraag ik. 'Natuurlijk, wacht hier!' Louis' stem klinkt bezorgd. Tien seconden later is hij terug met Harry. 'Wat is er, schatje?' vraagt Harry. Hij komt naast me staan. Ik wijs naar buiten, naar de auto. Harry schrikt en slaat een hand voor zijn mond. Dan stapt er een man uit de auto. Ik herken het gezicht van de man, maar deze keer met een pruik. Harry laat de boodschappentas vallen. 'Snel! Kom allemaal mee naar de nooduitgang! Louis, haal snel Niall, Liam en Zayn!' Louis rent snel weg en haalt de andere jongens. Harry trekt me mee naar de nooduitgang. We rennen door smalle gangen en komen aan bij een klein deurtje. Harry trekt eraan. Op slot. Shit. 'Snel terug!' roept Harry. We rennen snel terug. Maar zodra we weer in de winkel zijn, zien we de man de winkel inkomen. We kijken om ons heen. Louis, Niall, Liam en Zayn zijn nergens te zien. Harry pakt weer mijn hand en trekt me weer mee richting het smalle gangetje. We weten niet waar we heen moeten gaan.. Dan zien we een deur, aan het einde van de gang. We rennen ernaartoe, gaan naar binnen en doen de deur op slot. Ik vind een lichtknop en druk het licht aan. Het stinkt er verschrikkelijk. We kijken om ons heen. Het is een kleine ruimte van ongeveer 1 bij 2 meter. Er staan kasten met verfpotten, kwasten, flessen met gekleurd spul en nog veel meer. We knijpen onze neus dicht. Bijna alles is hier, maar natuurlijk geen knijpers om onze neus mee dicht te knijpen. De geur wordt steeds erger, het voelt alsof onze neuzen wegschroeien door de geur. Ik wil kijken wat er op de flessen staat, maar dan hoor ik een bonk. 'Harry?' fluister ik. Ik kijk naar beneden. Op de grond ligt Harry, bewusteloos. Ik raak in paniek. Ik kniel neer op de vloer naast Harry. Ik geef hem zachte tikjes op zijn wangen, maar hij wordt niet wakker... Ik sta op en bonk op de deur. 'Hallo!!! Iemand!! Help! Help me!' roep ik. maar niemand hoort me. Ik zak neer op de grond en begin te huilen ..


Reacties:

1 2

1Dlover
1Dlover zei op 17 april 2013 - 19:03:
ahhhh
neeee harrryy
neeeeeeeeeee
snel vereder!!!!!!


Elientjheu
Elientjheu zei op 17 april 2013 - 17:16:
sorry had jouw reactie nog niet gelezen lotteimy


Elientjheu
Elientjheu zei op 17 april 2013 - 17:15:
zeg eum waarom niet gewoon rustig en relaxed naar een kassa gaan en zeggen :"ziet u die man daar? hij had me ontvoerd en was toen in de gevangenis gestopt en nu is hij ontsnapt. ik weet zeker dat u dat hebt gelezen. misschien tijd om de politie te bellen?" allé ja zo zou ik dat doen maar jouw idee is ook wel goed next?


Lotteimy
Lotteimy zei op 17 april 2013 - 17:11:
hi goed dat jullie het zeggen !
sorry soms let ik niet helemaal op ..
volgende deel wordt beter ..
okee laten we doen alsof het slot vast zit !
xx


candyXbar
candyXbar zei op 17 april 2013 - 16:31:
Als ik de gast zag die mijn auto stal zou ik hem ehh, aangeven? In elkaar slaan? In ieder geval niet wegrennen..