Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Impossible love » -4

Impossible love

18 april 2013 - 22:26

1101

3

234



-4

Ik probeer elke dag/elke twee dagen een hoofdstuk te plaatsen. Ik ben nu ziek en lig met koorts&griep op bed, dus misschien duurt het nu allemaal eventjes wat langer. Tips en feedback zijn nogsteeds welkom! :)

Ik voelde hoe Zayn zachtjes tegen me aanleunde op de momenten dat we over de hobbels gingen. En ik zal zweren dat hij zijn hand op mijn heup legde, voor heel eventjes.

Toen we bij de smoothiebar aankwamen hield Zayn de deur voor me open. "Dames eerst" zei die. Ik liep naar binnen en liep naar een hoekje in de bar. Ik nam plaats op de bank en Niall kwam naast me zitten. "Wat voor 'n smoothie willen jullie?" Vroeg Zayn. "Doe mij maar een banaan-ananas smoothie." Antwoordde Niall hem. Zayn keek mij met z'n mooie bruine ogen aan. "En jij?" vroeg hij. Ik pakte de kaart en nam snel een kijkje. "Doe maar de aardbei-yoghurt smoothie." antwoordde ik hem terwijl ik hem aankeek. Hij glimlachte naar me en liep naar de bar. "Jade, wat voor liedje wil je coveren voor overmorgen?" vroeg Niall. "Ik weet het niet echt." antwoordde ik hem. "Wat denk jij dat leuk zou zijn om te coveren?" vroeg ik hem. "Iniedergeval geen uptempo liedje." "Ik denk dat als je een langzamer liedje kiest, je veel meer kan horen Jade" antwoordde hij. Ik gaf hem een bevestigend knikje.

Zayn kwam aanlopen en zette een smoothie voor m'n neus. Ik stopte het rietje in m'n mond en nam een slok. Niall daarintegen had binnen enkele seconde zijn halve smoothie al leeg gedronken. "Met welk liedje gaan we als eerst beginnen?" Mompelde Niall, terwijl zijn mond nog gevuld was met smoothie. "Doe die van Zayn en jou maar eerst hoor." antwoordde ik hem. Zayn zette zijn tas op zijn schoot en haalde er papier uit. Hij keek naar het blad en legde het op tafel. Hij pakte een pen uit zijn tas en legde deze bij zijn blad. Vervolgens ritste hij zijn tas dicht en zette deze op de grond. Niall pakte het blad en keek ernaar. "Zo, jij hebt er hard aan gewerkt Zayn". "Ja klopt, van de week had ik een avond enorm veel inspiratie dus ik bleef schrijven." antwoorde Zayn. Stiekem was ik nieuwschierig geworden naar het lied dat Zayn had geschreven, maar om er nou om te vragen of ik het mocht zien leek me niet verstandig. Misschien was het wel heel erg persoonlijk of wilde hij het niet met me delen of wilde hij het pas aan andere laten horen bij de volgende muziekles.. "En houden we de muziek aan die ik ervoor had geschreven, of wilde je een andere melodie?" vroeg Niall aan Zayn. "Nee, niet veranderen." antwoorde hij. "Ik heb de tekst op de melodie geschreven, ik had namelijk de demo erbij gehouden toen ik het schreef." Ik zag dat Niall zo trots als een pauw werd. Die jongen had gewoon heel veel talent en kon enorm goed gitaarspelen. Ik voelde me ook wel vereerd om het feit dat Niall mij wilde begeleiden met het lied. Niall wees op het blad. "Hoe doe je deze zin op de melodie dan?" vroeg hij. Zayn schraapte zijn keel; "Just promise that you won't forget we had it all." Holy Christ. Alleen door dat ene zinnetje dat hij zong bracht hij meteen een emotie op mij over. Wat een mooie, warme en waanzinige stem had hij! Niall klapte enthousiast in zijn handen. "Dit wordt sowieso weer een hoog cijfer voor ons!" Zayn kon alleen maar verlegen lachen. Vond hij het eng om te zingen? Waarom? Hij kan het zo goed?!

"Nu jouw muziekprojectje." lachte Zayn. Ik keek naar Niall. "Heb jij ondertussen al een idee welk lied ik moet gaan coveren Niall?" vroeg ik hem. Niall schudde zijn hoofd. "Uw wens is mijn bevel Jade." antwoordde hij. Da's wel waar, Niall kon werkelijk waar elk liedje spelen. Het zou ook niks uitmaken welk liedje ik zou kiezen. "Wat dacht je van een liedje van Beyoncé, of Rihanna?" vroeg Zayn. Ik nam een slokje van mijn smoothie. Rihanna.. zij is onwijs stoer en haar liedjes zijn enorm mooi. "Stay van Rihanna?" en ik keek Niall aan. "Ja!" antwoordde Niall. "Dat haal jij makkelijk met die strot van je." Ik zag dat Zayn naar me keek. Het maakte me zenuwachtig, maar ondertussen gaf het mij ook een fijn gevoel. Hij wist dat ik bestond. En nog beter, ik zat hier gewoon een smoothie met hem, en Niall, te drinken. "Zullen we morgen na school dan nog even afspreken om te oefenen?" vroeg Niall. Ik knikte. "Als jij dan ook komt Zayn, kunnen wij ook even oefenen" vroeg Niall aan Zayn. Ook hij knikte naar Niall. Ik nam nog een slok van mijn smoothie en kauwde op m'n rietje. "Zijn jullie smoothies nog niet op?" vroeg Niall, terwijl hij naar onze smoothie's keek. "Nee Niall, niet iedereen is zo'n hongerige beer zoals jij." lachte Zayn. "Als je wilt mag je die van mij hebben Niall?" zei ik hem. Ik had mijn zin nog nieteens afgemaakt, of Niall had zijn handen al om mijn smoothiebeker geplaatst. Hij deed zijn mond open om een slok te nemen. "Wacht Niall." zei ik hem. En ik haalde het afgekauwde rietje eruit. Niall lachte, deed zijn rietje erin en dronk mijn smoothie op.

Toen alle smoothies op waren pakte we onze tassen. "Naar huis gaan dan maar?" vroeg Zayn. Ik keek op mijn mobiel, half 3. "Ik heb verder niks te doen vandaag dus we kunnen ook bij mij chillen?" antwoordde ik. "Ja ik vind het een goed idee!" zei Niall en hij keek naar Zayn. "Ja is goed!" en Zayn glimlachte. "Ik moet wel rond een uur of kwart over vier weg, want ik moet werken" vertelde Niall. Hoe typerend dat Niall werkte bij een klein snackbarretje in de buurt. Zayn pakte de lege smoothiebekers van tafel en gooide deze in de prullenbak. Ik zag dat hij zwaaide naar de man achter de balie en deed de deur open.

Ik stapte op mijn scooter en startte hem. "Wil jij anders rijden, Zayn?" vroeg ik hem. "Mag dat?" antwoordde hij. "Ja natuurlijk." Ik schoof een stukje naar achter zodat Zayn voor mij kon zitten. "Dan moet je me wel de weg wijzen hoor, want ik weet niet waar je woont!" Ik knikte naar Zayn. "Hier naar links.." "Hier rechtsaf" vertelde ik hem. Toen ik hem wilde vertellen dat hij de rotonde driekwart moest nemen, zei hij mij dat hij me niet verstond. Ik schoof dichterbij en hield mijn mond dichterbij zijn oor. "De rotonde moet je driekwart nemen". Op het moment dat ik mijn zin zei, draaide hij zijn hoofd zo dat mijn mond perongeluk tegen zijn wang aankwam. Ik hoorde hem lachen. "Deze rotonde driekwart?" hoorde ik Zayn schreeuwen. "Ja Zayn, driekwart." antwoordde ik verlegen..


Reacties:


1Diloveniall
1Diloveniall zei op 19 april 2013 - 20:13:
Ik geef eerst even 2 tips, dan kan ik daarna de blijheid doen

- Als je twee zinnen achter elkaar zet, hoef je maar één keer aanhalingstekens te zetten.
- Het zou naar mijn mening mooier zijn wanneer er minder vaak iets van: vraagt hij, antwoordde ik hem, en die dingen zou staan. Dan leest het vlotter.

But I'm definitely not judging you!
Not at all.

Dit was jouw eerste fanfic toch? En dan doe jij dit?!
Wauww.
Amazing. Really!

<3


1Dzayn
1Dzayn zei op 19 april 2013 - 6:32:
Awhh. Ik voel de liefde opbloeien

Stay is inderdaad een mooi liedje.
Ik heb zo'n gevoel dat Zayn en Jade noet apart maar samen gaan zingen en dat dat dan heel mooi is en dat hun klasgenoten helemaal gek worden

Oehw, als Niall moet werken....*grijnst*

Snel verder
Xoxo


1Dlover
1Dlover zei op 19 april 2013 - 6:01:
Aawww,
zoo lief
Oehhh en als niall moer werken, dan zijn zij alleen
TUM TUM TUM
snel verder!