Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Impossible love » -5

Impossible love

21 april 2013 - 15:01

2342

3

273



-5

Hoofdstuk 5! Holadieejee. Tijdens het schrijven heb ik altijd de muziek van de jongens aan. (vanzelfsprekend). En dan krijg ik altijd ingevingen van wat ik toe moet voegen in het verhaal. Ik schrijf altijd mijn hoofdstukken zonder er bij nagedacht te hebben wat ik in het volgende hoofdstuk moet schrijven. Gewoon zo hopsa op papier. AH NU EEN SOLO VAN ZAYN BRB. "....." Oke ben er weer. Ik wil al mn lezers iniedergeval, heel erg bedanken (: Have fun!

Ik zette mijn scooter in de berging terwijl Niall en Zayn buiten stonden te wachten. Ik hoorde dat ze tegen elkaar aan het praten waren. Ineens hoorde ik Zayn lachen. Wat een onwijs lief lachje had hij! Ik duwde de deur in zijn slot en draaide deze dicht. Ik liep hun kant op en zag dat Niall gebukt stond. Zayn had zijn hoofd vastgepakt en vastgeklemd tussen zijn armen. "Genade! Genade!" schreeuwde Niall. "Ik versta je niet Niall." grapte Zayn. "Kan je het nog éen keertje zeggen? "GE-NA-DE." schreeuwde Niall nogmaals. Zayn liet hem los en schoot weer in de lach. Niall wreef in z'n nek en trok een pruillipje naar me. "Zag je dat, Jade?" en hij keek me sipjes aan. "Ahw, arme arme Niall" antwoordde ik hem. Ik liep richting hem en gaf een kusje op z'n wang. "Over?" vroeg ik hem. Niall keek me aan en knikte. Ik streelde hem over zijn wang. "Zullen we maar naar binnen gaan?" "Dan krijg je een snoepje van mama Jade." geinde ik. Niall's gezicht veranderde van een pruillipje naar een grote brede glimlach.

Ik opende de deur en stapte in de lift. De jongens volgde. "Omdat Niall net een hele grote jongen is geweest mag hij op het knopje van de lift drukken." "Druk maar op de 2, Niall." zei ik hem. Zayn schoot weer in de lach en Niall drukte op het knopje. Na enkele seconde waren we op de tweede etage en stapte we de lift uit. Ik stopte mijn sleutel in het sleutelgat en draaide hem open. "Komt u binnen jongens." De jongens stapten naar binnen. Ik merkte meteen al op dat Zayn zijn schoenen netjes uitdeed. Hij deed zijn jas uit en hing deze op de kapstok. Hij liet zijn tas van zijn schouders glijden en zette deze tegen de kast. Niall deed zijn schoenen met zijn voeten uit, deed z'n jasje uit en legde zijn tas midden in de gang. Ik schudde lachend mijn hoofd en schoof zijn tas en schoenen aan de kant. Niall haalde de deurklink over en duwde de deur open. Mijn kamertjewas niet groot en niet luxe, maar precies goed voor mijn doen.

"Doe alsof jullie thuis zijn, jongens." zei ik ze. Niall en Zayn gingen op de bank zitten. Niall zette de televisie aan. "Leuk huisje heb je, Jade" complimenteerde Zayn. "Dankjewel, Zayn." en lachtte naar hem. "Niall, moet jij nog wat eten voor je naar je werk gaat?" vroeg ik hem. "Nee, ik eet meestal wat op m'n werk, maar een snack gaat er altijd in!" antwoordde hij. Ik opende de keukenkastjes en ging op mijn hurken voor de kastjes zitten. "Ik heb, zoete popcorn, dorito's, zure matten of haribo kersjes." "Wat willen jullie?" en ik keek naar de jongens. "Ik vind alles lekker." lachte Niall. "En jij Zayn?" en Niall tikte hem aan. "Zurematten zijn mijn lievelings!" antwoordde hij. Ik lachte. "Wat toevallig die van mij ook." antwoordde ik hem. Niall knikte instemmend. Ik pakte het zakje met zurematten en sloot de kastjes. "Willen de mannen nog wat drinken?" "Ik heb cola light, crystal clear en jus d'orange." "Doe mij maar jus, Jade." antwoordde Niall. "En ik cola light, asjeblieft." zei Zayn. Ik schonk een glas jus in en twee glazen cola light. Ik stopte het zakje met snoep voor een stukje in mijn mond, en beet deze vast tussen mijn tanden. Nu nog de drie glazen meenemen. "Ik help je wel even, ik zie je zo stuntelen." zei Zayn lachend. Wat een schatje, dacht ik bij mijzelf. Hij pakte de zak met zurenmatten uit mijn mond en pakte een glas. Ik schonk hem een klein lachje en pakte de twee glazen die nog op het aanrecht stonden. We liepen samen naar de bank en gingen zitten. Ik nam een slok van mijn drinken en opende de zak met zurematten. "Wie wilt er eentje?" en ik keek naar de jongens. Niall had zijn mond al opengedaan, en stond al helemaal klaar voor de snoepjes. Ik pakte een mat en liet deze in zijn mond glijden. "Jij ook Zayn?" en ik keek hem aan. Zayn deed zijn mond open en stak zijn tong uit. Ik legde de mat op zijn tong en kon het niet laten om te lachen. Ik keek in zijn ogen en binnen enkele momenten vertrok zijn hele gezicht. "Woooaaaaa zuuuuuuúr!" mompelde hij. Zijn ogen werden kleine spleetjes. Niall kon het niet laten om Zayn uit te lachen. "Pas der op Niall, ik heb je net al om genade laten smeken!" dreigde Zayn half lachend. Niall deed alsof die heel erg schrok. "Oke, oke, meneer zuurpruim." lachde Niall.

We hebben een tijdje met zijn drieën gezellig geklets en tv gekeken en heel wat zure gezichten getrokken. Niall keek op zijn mobiel. "Lieve mensen, ik ga ervandoor." en stond op. "Zayn, blijf jij hier of ga je met me mee?" "Dan kan ik je afzetten bij huis als je wilt." vroeg hij. Zayn keek naar mij. "Ik blijf hier nog eventjes, en pak later wel de bus." antwoordde hij en hij keek naar mij. "Als jij dat gezellig vindt?" Ik voelde dat ik rood werd. "Ja heel erg gezellig." en lachte naar hem. Niall liep naar Zayn en gaf hem een flinke handdruk. "Tot morgen Lad." zei Niall. "Tot morgen man." antwoordde Zayn. Niall liep naar mij toe en gaf me een kus op mn wang. "Tot morgen Jadieee!" "Doei doei Nialler." Niall liep naar de deur en ik hoorde dat hij zijn schoenen aandeed, want hij botste wel drie keer tegen de deur in de gang. Hij trok de deur open en schreeuwde; "Niets doen dat ik ook niet zou doen!". En hij sloot de deur. Zayn en ik moesten ervan lachen.

"Wil je nog wat drinken, Zayn?" "Ja, doe maar een glaasje cola weer." Ik stond op en liep naar de keuken, opende de koelkast en schonk wat drinken voor ons in. Ik keek naar Zayn en zag dat hij heel relaxed op de bank zat. Dat vond ik fijn om te zien. Ik vind het altijd zo naar om te zien dat mensen zich niet thuis voelen ergens, of zich niet op hun gemak voelen ergens. En Zayn deed dat overduidelijk wel. Ik liep weer naar de bank en ging zitten. Daarna heb ik nonstop een uur met Zayn gesproken, over van alles. Muziek, hobbies, jongens en meisjes, mijn nieuwe school, mijn huisje, zijn thuissituatie. Het is eigenlijk een doodgewone jongen. Nouja, een doodgewone superduper leuke jongen! Hij gaf mij een fijn gevoel en het leek wel alsof ik hem al tijden kende. "Het klink misschien heel raar hoor Jade, maar ik heb echt het gevoel alsof ik je al heel lang ken." vertelde hij. Ik werd er verlegen van, maar mijn gevoel werd hierdoor ook bevestigd. "Ik heb precies hetzelfde bij jou." Ik zag dat hij rode wangetjes kreeg. Het liefste vloog ik hem nu om zijn nek, want hij zag er zo aandoenlijk uit. Ik moest me ook inhouden het niet te doen. Ik keek op de klok, kwart voor 6. "Moest jij rond een tijdstip thuis zijn? vroeg ik hem. "Nee, normaal eet ik op woensdagavond bij Niall in de snackbar wat, dus dat ga ik zo ook doen. "Wil je mee?" Vlinders, kriebels en spanning gierde door mijn lichaam. "Ja goed idee, zullen we nu gaan?" Hij stemde er in mee en we pakte onze jassen en deden onze schoenen aan. Ik pakte mijn sleutels en gingen ervan door. We liepen de berging in en ik liep richting mijn scooter. Ik wierp een blik op Zayn en schoot in de lach. Hij keek me met een vragende blik aan. "Ik weet niet wat je hebt gedaan, maar je hele wang is zwart." lachte ik. "Oh, serieus? Haal het eraf dan." lachte hij. Ik liep naar hem toe en likte mijn duim nat. "Ben je vies van me?" en ik keek hem lachend aan. Hij schudde nee en wierp me een glimlachje. Ik bracht mijn duim dichter bij zijn wang en poetste deze schoon. Toen de wang helemaal vuil vrij was, keek in zijn ogen. En hij blijkbaar ook in de mijne. Een aantal seconden keken we elkaar geluidloos aan. Ik werd er zenuwachtig van. "Errhm, zullen we maar gaan dan?" vroeg ik aan hem, en liep naar mijn scooter. We liepen de berging uit en ik ging achterop het zadel zitten. "Jij mag rijden, als je wilt." en ik keek hem vragend aan. Hij nam plaats op mijn scooter en we reden weg..

"Hee patatbakker!" riep Zayn toen we de snackbar inliepen. Niall die met zijn rug naar ons toestond, draaide zich om en keek naar ons. "Zo zo, gezellig met zijn twee op een romantische date bij Monsieur Patattos frietos?" geinde Niall met het meest slechte accent ever. Ik stak mijn tong naar hem uit. "Doe mij maar een patatje pinda met een kipcorn Niall." melde Zayn. "En jij?" "Doe mij maar hetzelfde en een milkshake vanille asjeblieft" antwoordde ik. "Oh ik ook een milkshake vanille" zei Zayn snel. "Sjonge jonge, jullie nemen nu al alles hetzelfde, wanneer gaan jullie trouwen?" Zayn kwam tegenover me zitten. Na een aantal minuten was onze bestelling klaar en kwam Niall het aan ons tafeltje brengen. "Bon appetit, Madame et Monsieur Malik." geinde Niall. Zayn's reactie was terecht. Hij gaf Niall een klap in z'n kruis en ik kwam niet meer bij. "Eetsmakelijk." "Jij ook." We aten aan éen stuk door. Ik had trek maar Zayn was nóg sneller klaar dan dat ik was. Toen ik uiteindelijk ook mijn bord leeggegeten had pakte ik mijn portomonnee. Ik verschoof mijn stoel om te gaan staan. "Wat ga je doen?" vroeg Zayn me. En hij keek me met zijn grote kraaloogjes aan. "Betalen, anders is het ook weer zo zielig voor Niall." Zayn lachte. "Ik trakteer vanavond." antwoordde hij. En hij legde zijn hand op mijn portomonnee. "Stop die maar weer terug in je tas Jade." "Ah, dankjewel Zayn, da's lief van je." "Je moest is weten hoe lief ik ben." en hij gaf me een knipoog. Het is maar beter dat ik ondertussen weer was gaan zitten, want anders was ik spontaan door m'n knieën gezakt door die knipoog.

We namen afscheid van Niall en liepen samen naar buiten. Het was ondertussen alweer kwart over 8. We hadden na het eten nog lekker gekletst met zijn tweën. Nouja, twee en een half, want zo nu en dan gaf Niall ook antwoord of begon hij een gesprek met ons. Het was al donker buiten. "Zal ik je naar huis brengen, Zayn?" "Nee, ik rijd met jou mee naar huis en pak vanaf daar de bus." "Een meid hoort niet in haar eentje door het donker over straat te gaan." en schonk me weer éen van zijn lieve glimlachjes. Wat is het toch ook een schatje. We stapte op de scooter en reden naar huis. Zayn was weer aan het rijden en ik zat lekker achterop. Ik merkte dat ik al een beetje moe was en zonder er echt bij na te denken, legde ik mijn hoofd op zijn rug. "Zijn we een beetje moe, Jade." Ik knikte, dat voelde hij op zijn rug. Hij pakte mijn arm en sloeg deze om zijn middel. "Niet ineens in slaapvallen hè?" Ik schudde mijn hoofd. Binnen tien minuutjes waren we aangekomen bij mijn flatje. We stapte van de scooter af en ik zette de scooter in de berging. Ik stond bij de deur van mijn flat gebouw toen Zayn naar mijn kant liep. Hij ging voor me staan. "Ik vond het heel gezellig vandaag met je Jade." Ik kon niks anders dan naar hem blijven kijken en blijven lachen. "Ik ga nu rennen, want dan haal ik m'n bus nog." zei hij. Hij keek overduidelijk ook in mijn ogen. Ik zou echt willen weten wat er op dat moment door zijn hoofd zou gaan. Hij kwam nog dichterbij me staan.. "Tot morgen Jade." zei hij. "Tot morgen." en wierp hem een glimlach toe. Hij kwam tegen me aanstaan en opende zijn armen en sloot deze om mij heen. Hij ruikt zó lekker, dacht ik bij mijzelf. Hij hield me nog steviger vast dan hij al deed. "Slaaplekker alvast." fluisterde hij. Ik kreeg het er warm van. Hij deed iets met me, hij maakte me nu al helemaal gek. Ik kende hem pas een dag! Hoe kan dit allemaal nou weer?! Hij liet me los en deed een stap naar achter. Ik kon niks anders dan hem aankijken en wist me geen houding te geven. Hij pakte mijn hand vast en legde zijn andere hand erop. "Ik vond het echt, écht heel gezellig vandaag Jade." "Ik ook Zayn." en daar kwam m'n rode kop weer. "Tot morgen." zei hij, en liep weg.

Helemaal in trance lag ik in bed. Die jongen maakt mij helemaal gek. Ik ken hem pas een dag en dit doet hij al met me. Ik deed de dekens over me heen en sloot mijn ogen. Toen ik bijna in slaap sukkelde, werd ik wakker door de trilling van mijn telefoon;
He Jade,
ik heb even je nummer aan Niall gevraagd,
hopelijk vind je dat niet erg.
Maar mijn tas staat nog bij jou!
Kan je deze morgen meenemen naar school?
Xx Zayn.


HA! Xx! Hij stuurde mij 'xx'.

Hai Zayn,
Ja vind ik hartstikke erg, wil je me niet meer smsen?
Hahaha, geintje.
Ik ga morgen met de scooter naar school dus kan hem niet meenemen.
Maar ik kan na school wel even snel langs huis gaan dat ik hem dan meeneem tijdens repeteren? Of we kunnen bij mij repeteren? Moet ik er nog iets belangrijks uithalen en meenemen dat je morgen nodig heb tijdens de les?
x Jade.


Binnen een minuut kreeg ik alweer antwoord;
Als je m'n agenda eruit kan halen ben ik al helemaal blij.
Slaaplekker en tot morgen Jadie.
Kusx.


Holy. Hij noemde me Jadie. Dat doen meestal alleen mijn echte, échte vrienden. Schijnt maar weer hoe goede band we nu al hebben. Ik legde mijn telefoon onder mijn kussen en ging op mijn zij liggen. Ik was al helemaal klaar voor morgen. Klaar, voor Zayn.


Reacties:


1Diloveniall
1Diloveniall zei op 20 april 2013 - 9:09:
Zo zo!
Heftige shizzle in dat hoofd van Jade!

Haha. Echt leuk!


1Dzayn
1Dzayn zei op 20 april 2013 - 7:31:
Aaaaaaaaaaaaaaawwwhhh. Ik vind ze nu al schattig samen
Liefde liefde liefde hangt in de lucht lalalala

Je schrijft echt goed!
Snel weer verder
Xoxo


1Dlover
1Dlover zei op 19 april 2013 - 23:38:
Jeeeee
I love this story!
snel verder!