Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Kiss me, stupid || ft. Harry Styles » prologue

Kiss me, stupid || ft. Harry Styles

20 april 2013 - 23:50

252

2

285



prologue

Ik sluit mijn ogen. De vlinders vlliegen rond in mijn buik. Dit kan niet, ik droom dit. Een traan dwaalt van mijn ooghoek naar beneden. Resoluut veeg ik hem weg. Ik mag niet huilen. Ik open mijn ogen en kijk hem zelfverzekerd aan.
'I don't love you, I hate you.' zeg ik op monologe toon. De pijn is te zien in zijn ogen. Zijn prachtige ogen. De ogen waar ik van houd, de ogen waar ik drie jaar geleden voor viel. De ogen die me in de afgrond lieten vallen, en ik er niet meer uit kon komen. Hij pakt mijn hand vast en kijkt me aan met die prachtige ogen.
'Ik weet dat je van me houdt, je geeft het alleen niet toe.' mompelt hij. Hij neemt mijn kin tussen zijn vingers en trekt mijn lippen naar de zijne toe. Zijn lippen voelen voelen zacht en smaken heerlijk. Verward kus ik hem terug. Ik ga op mijn tenen staan en sla mijn armen rond zijn nek. Een bom vol vlinders ontploft in mijn buik. Mijn lippen krullen zich omhoog. Is dit liefde? De liefde die ik nooit gehad heb, de liefde die ik nooit verwacht had. Misschien is hij de ware, misschien moet ik niet zo koppig doen. Misschien moet ik gewoon mijn liefde aan ghem tonen, verkering met hem krijgen. Alles zou dan zo simpel zijn. Misschien zal ik dan minder pijn voelen, misschen hoef ik mezelf dan niet te verwonden. Misschien zou mijn leven met hem prachtig zijn. Misschien...


Reacties:


tamarastyles
tamarastyles zei op 9 juni 2013 - 13:28:
Klinkt leuk.
Maat waarom zou ze hem haten?
Je had een laat spelfouten maat dat
Is niet erg want ik maak altijd veel meer spelfouten
X tamara


1Dlover
1Dlover zei op 21 april 2013 - 22:02:
Org wie is het?