Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Kiss me, stupid || ft. Harry Styles » 2.

Kiss me, stupid || ft. Harry Styles

21 april 2013 - 10:32

377

3

292



2.

De muziek dreunt mijn gehoorgangen binnen. Ik wieg mijn heupen op de maat van de muziek, hopend dat iemand me opmerkt. Hopen dat ik deze avond meer klanten krijg. Ik had het beloofd, stomme belofte ook.
'Nadine!' roept iemand mijn naam. Ik draai me om en kijk in de ogen van Jessica. Jessica werkte hier vroeger. Ze is nu de regelaar van onze klanten. Ik mag Jessica niet. Zij heeft me in deze shit gekregen, samen met Nathan.
'Tisser?' vraag ik. 'Je hebt een klant.' grijnst ze. Ze wijst naar een oude man aan een tafeltje. Ik rol met mijn ogen en knik. Heupwiegend loop ik naar het tafeltje. Ik neen plaats naast de man. Ik trek mijn neus op van zijn lichaamsgeur. Een mengeling van zweet en alcohol. Zijn handen handen glijden naar mijn benen. Ik open ze een stukje en kijk de man speels aan.
'Hoe heet je schatje?' vraagt hij me.
'Nadine.' antwoord ik. Nooit naar de namen van je klanten vragen, anders gaan ze klagen bij de grote baas. Zijn handen glijden naar beneden. Damn. Ik pak zijn glas en neem een slok van zijn bier. Bier heeft me nooit gesmaken, maar ik doe alles om nu een beetje los te komen. Een grijns siert mijn gezicht. Ik breng mijn lippen dicht bij de man zijn oor.
'Wil je meer?' vraag ik hees. Zijn handen grijpen naar mijn borsten. Ik trek me terug en schud mijn hoofd.
'Eerst het geld.' zeg ik. Hij grijnst en geeft me het geld. Ik sta op en trek hem mee. Onderweg loop ik naar Jessica en geef haar mijn geld. Maar niet alles, ik houd de kwart ervan in mijn bh. Hiermee ga ik proberen weg te komen. Ik spaar al een tijdje, maar als ik gesnapt word krijg ik problemen. Dat weet ik maar al te goed, ik snap zelf ook niet waarom ik dit doe. Want ik dacht dat ik de hoop een lange tijd geleden al had opgegeven.
Ik sluit de deur en ga op mijn knieën voor de man zitten. Altijd eerst het beginspel, dat hoort gewoon. Geen idee waarom het nodig is, ik bedoel je kan toch ook gewoon met het échte werk beginnen? Ik sluit mijn gedachte af, en laat de man genieten.


Reacties:


tamarastyles
tamarastyles zei op 9 juni 2013 - 13:36:
Grrr dr jongste was ze?
Ik Wed dat ze 15 of 16 is!
Nare man.


1Dlover
1Dlover zei op 21 april 2013 - 22:08:
Ieuw
vies eng mannetje


ikleesalleen zei op 21 april 2013 - 11:34:
Melding bij ht volgende hoofdstuk?.x