Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Impossible love » -6

Impossible love

22 april 2013 - 19:19

1860

4

258



-6

Enjoyyyyy schatties!

I'm bulletproof, nothing to lose
Fire away, fire away
Ricochet, you take your aim
Fire away, fire away
You shoot me down but I won't fall
I am titanium
You shoot me down but I won't fall
I am tita-

Ik drukte m'n wekker uit en wreef in m'n ogen. Half zeven s'ochtends.. het zou verboden moeten worden. Zuchtend gooide ik de dekens van me af en ging rechtoverend in bed zitten. Ik plaatste mijn handen op mijn knieën, stond op en liep richting mijn bureau. Op het hoekje het bureau stond een mandje met make-upjes, nagellakjes en andere verzorgingsspullen. Ik opende het mandje en grisde er een elastiekje uit. Met moeite en heel veel moeheid boog ik mijn hoofd voorover. Ik schudde mijn haren los, en greep het vast. Met een simpele beweging ging ik weer rechtopstaan en maakte een warrige knot van m'n lange bruine haren. Ik keek nog even snel in de spiegel en besloot dat ik er niét uitzag. Langzaam en halfslapend sjokte ik naar de keuken.
Toen ik klaar was met ontbijten stapte ik onder de douche. Zo.. eindelijk, eindelijk ben ik wakker.

Ik liep met een handdoek op mijn hoofd en een handdoek om mijn middel naar de slaapkamer. Zuchtend gooide ik mijn kledingkast open. Wat doe ik vandaag aan? Ik besloot mijn lerenbroek, mijn zwart/rode obey shirt en een zwart leren jasje . Het beloofde vandaag mooi weer te worden, dus een jas zou overbodig zijn. In alle haast keek ik op mijn mobiel. vijf voor acht. Binnen tien minuten moet ik op de scooter zitten. Snel deed ik wat mascara op en spoot wat van m'n luchtje op. Elke ochtend hetzelfde liedje, haasten. Als laatste pakte ik mijn tas, stopte mijn portomonee erin en een schrift. M'n schoolboeken waren nogsteeds niet geleverd, dus dan maar een schriftje voor aantekeningen. Ik grisde een banaan van de fruitschaal en liep richting Zayn's tas. Wauw, ik heb deze hele ochtend nieteens aan Zayn gedacht! Ik opende zijn tas en ging opzoek naar zijn agenda. Het was een standaard agenda van de HEMA, maar Zayn heeft de hele kaft ondergekrabbeld met lijfspreuken en mooie zinnen. Ik opende mijn tas en stopte de agenda erin. Snel stapte ik in mijn schoenen en grisde mijn sleutels van het plankje af. Ik deed de deur open, liep naar de berging om mijn scooter te pakken en reed naar school.

Ik stapte van m'n scooter af en deed het slot om het achterwiel. Half slapend liep ik naar het schoolplein. Net toen ik mijn mobiel wilde pakken om Niall te smsen werd ik vanachter bij mijn heupen gegrepen. "Jadie!" Ik draaide me om zodat ik kon kijken wie het was."Nialler!" riep ik vrolijk. Hij lachte en gaf me een knuffel. "Zullen we alvast naar binnen gaan?" "Ik heb tegen Zayn gezegd dat ik buiten op hem zou wachten." antwoordde hij. Ik besloot ook te wachten. Het duurde niet lang voordat Zayn het plein opliep. Hij had vandaag een beige broek aan met een zwart shirt en een snapback op. Hij stond halvewege het schoolplein stil en keek om zich heen. Waarschijnlijk zocht hij naar ons. Niall maakte wilde handbewegingen in de hoop dat Zayn het zou zien. Zayn had ons opgemerkt en kwam onze kant oplopen. Zo'n tien meter voor hij ons had bereikt kwam er een meisje op hem afstappen. Ze sloot haar armen om zijn nek en gaf hem een kus op zijn wang. Au.. een steek van jaloezie schoot door mij heen. Niall had het waarschijnlijk al opgemerkt. "Een heel warm welkom, laat me je voorstellen aan Sam." "De allergrootste billenlikker van Zayn." Ik keek hem aan. "Vinden ze elkaar leuk?" vroeg ik hem. Niall schoot in de lach. "Je kan beter zeggen; vindt Sam, Zayn leuk?" "Dan is het een volmondig ja." "En andersom totaal niet." vertelde hij. "Sam en Zayn hebben een periode gedate, alleen kon Sam haar tong niet in der mond houden." Ik keek hem vragend aan. "Waren ze een stelletje?" "Nee, ze vonden elkaar wel heel erg leuk maar Sam is gewoon keihard met andere jongens gegaan toen Zayn en zij juist een band aan het opbouwen waren." "Althans, dat dacht Zayn.. maar schijn bedriegt." Ik keek Niall met grote ogen aan. "Zayn wordt helemaal gek van haar, want ze blijft om hem heenhangen." Wat een ongelovelijke bitch is die Sam. Nou mooi niet! Ik keek Niall aan en deed het onwerkelijke. Stapje voor stapje kwam ik dichterbij Zayn. Sam hing nogsteeds om hem heen. "He Zayn!" riep ik hem toe. "He Jadie!" en hij gaf me een grote glimlach. Alsof hij blij was dat ik tussen hen inkwam. Sam had Zayn losgelaten. Dit was mijn kans. Ik kwam dichtbij Zayn staan en gaf hem een knuffel. "Dit had je nog laten liggen gisterenavond Zayn." en gaf hem zijn agenda. Als blikken konden doden was ik er niet meer. Maar het pretbekje van Zayn maakte alles goed. "Zullen we naar de les, Zayn?" en ik bleef hem aankijken. "Doen we." en hij schonk me weer een lieve glimlach. "Doei Sam." Zayn en ik liepen naar Niall die het avontuurtje helemaal had meegemaakt. Halvewege sloeg Zayn een arm om mijn schouders heen. Ik voelde de ogen van Sam branden op mijn rug. Maar het boeide me helemaal niet meer. Wat een heerlijk gevoel dit. Toen we bij Niall waren sloeg ook hij zijn arm over mijn schouders heen, en zo liepen we de school in. Als drie beste maatjes.

Tijdsprong 6 uur later.
Het was half drie s'middags en school zat er weer op voor vandaag. En we hadden bijna vakantie! Alleen morgen nog en dan had ik twee heerlijke weken vakantie. Is ook wel nodig na drie hele dagen school. Niall was even langs de kantine om eten te halen, what else. En ik liep met Zayn mee naar zijn kluisje. Ik hoorde dat hij een liedje aan het nuriën was. We liepen in de gang waar Zayn's kluisje stond. "Gaan we vanmiddag bij jou chillen, Jadie?" "Ja, ik vind het prima!" antwoordde ik hem. Hij opende zijn kluisje en deed zijn aardrijkskundeboeken erin terug. Hij rommelde nog wat in zijn kluisje en sloot de deur. Hij klikte het slot erin vast. Net toen hij zich omdraaide stond ik charmant met mijn mond open te gapen. "Is Jadie een beetje moe?" en gaf me een veeg op m'n wang. Ik knikte. Hij zakte door zijn knieën. "Kom maar piggyriden dan." Ik schoot in de lach. "Ja dag Zayn!" "Nee, ik meen het, spring op m'n rug." antwoordde hij. Ik zuchte, maar gaf toe. Stiekem vond ik het ook heel erg leuk. Ik sprong op zn rug en hield hem vast. Niall stond al bij de scooters met een ham kaas tosti. "Zo, een lift geregeld Jade?" vroeg Niall half smakkend. "Geef nou maar een hapje van je tosti Niall." beveelde Zayn. Niall's ogen werden klein. "Niemand komt tussen mij en mijn eten Mr Malik." antwoordde hij met een zware stem. Zayn zette zijn puppyoogjes op. Wat een toetie is het. "Ik heb nog wel een banaan voor je, als je wilt?" en ik keek Zayn aan. "Ja!" en hij klapte van blijdschap in zijn handen. Ik gaf hem mijn banaan en liep richting mijn scooter. "Zullen we maar naar mijn huis gaan dan?" vroeg ik aan de jongens. "Ik moet eerst even snel langs huis om mijn gitaar te halen." "Neem jij Zayn maar alvast mee." antwoordde Niall. Ik knikte en ging op mijn scooter zitten. Banaanetende Zayn kwam achter me zitten en we reden weg.

Eenmaal bij mij aangekomen deed Zayn weer braaf zijn schoentjes uit en liep meteen naar de woonkamer. "Zayn, als je iets wil drinken of eten moet je dat gewoon pakken, want ik blijf het niet aan je vragen." Hij stond op en liep naar de keuken. Hij pakte twee glazen en schonk cola light in en bracht ze naar de bank. "Zo goed Jade?" en hij keek me met zijn grote bruine ogen aan. "Ben trots op je Zayn!" lachte ik hem toe.

De deurbel ging. Niall was er. Ik deed de deur open en Niall liep naar binnen met zijn gitaar in een tas op zijn rug. "Beginnen dan maar?" vroeg hij terwijl hij naar de bank liep. Hij haalde zijn gitaar uit zijn tas en begon wat te pingelen. Ik herkende het melodietje, het was 'Stay'. "Zullen we met jou beginnen Jadie?" en hij wenkte naar me. "Kom maar zitten bij ome Niall en niet nerveus zijn, want we bijten niet. "Ik wel!" geinde Zayn terwijl hij met zijn kiezen opelkaar beet. Niall speelde de introductie van het liedje en gebaarde naar me dat ik moest beginnen met zingen. Snel schraapte ik mijn keel en begon te zachtjes te zingen;
All along it was a fever
A cold sweat hot-headed believer

"Zing harder Jade!" beveelde Niall. Ik raapte al mijn moed bij elkaar en zong met volle emotie en stemgeluid.

I threw my hands in the air I said show me something
He said, if you dare come a little closer

Ik zag dat Zayn met grote ogen naar mij keek en daarna naar Niall gebaarde hoe erg hij onder de indruk was. Hij stak z'n duim naar me op en dat deed me goed. Ik voelde me meteen weer wat meer zelfverzekerder.

Round and around and around and around we go
Ohhh now tell me now tell me now tell me now you know


Zayn verschoof naar het puntje van de bank.

Not really sure how to feel about it
Something in the way you move
Makes me feel like I can't live without you
It takes me all the way
I want you to stay


Niall stopte met het spelen van de muziek. "Ga door Niall! Ga door!" beveelde Zayn hem. Niall wreef zijn vingers tegenelkaar en speelde verder. Tot mijn grote verbazing zong Zayn de mannelijke stukjes uit het liedje.

It's not much of a life you're living
It's not just something you take, it's given
Round and around and around and around we go
Ohhh now tell me now tell me now tell me now you know

Kippenvel.. de rillingen liepen over m'n rug heen. Wat een enorme stem heeft die jongen!

Not really sure how to feel about it
Something in the way you move
Makes me feel like I can't live without you
It takes me all the way
I want you to stay

Zayn gaf me een knikje, als teken dat ik nu ook weer moest zingen. Er ontstond een duet.

Ohhh the reason I hold on
Ohhh cause I need this hole gone
Funny you're the broken one but i'm the only one who needed saving
Cause when you never see the lights it's hard to know which one of us is caving

Not really sure how to feel about it
Something in the way you move
Makes me feel like I can't live without you
It takes me all the way
I want you to stay, stay
I want you to stay.


Alle drie waren we voor eventjes stil.. doodstil. "WAUW!" "Dat klonk zó ontzettend goed!" schreeuwde Niall. Ik keek naar Zayn en hij naar mij. "Dit moeten we vaker doen!"


Reacties:


Maureennx
Maureennx zei op 22 april 2013 - 19:52:
Waauw, meldinggg?


shania13
shania13 zei op 22 april 2013 - 13:42:
Ook al ben ik geen fan van one direction totaal niet.
Ik houd toch van dit verhaal.
Snel verder en mag ik een melding?

Xxx


1Dzayn
1Dzayn zei op 22 april 2013 - 8:01:
Pfff, ik kreeg geen melding!
LAAT ME NIET IN DE STEEK!!! *boehoeheoho*

Haha! Ik wist gewoon dat ze samen gingen zingen.
Mwiehie ik kan gedachtes lezen c:

Snel verder meis
Xoxo


1Dlover
1Dlover zei op 22 april 2013 - 7:15:
Woowww
ze Moeten met zijn drieën een band vormen!

neeee Liam, Louis en Hazza Moeten er ook in

jerry Waarom kreeg ik geen melding?
Go on!
xxx