Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Kiss me, stupid || ft. Harry Styles » 4.

Kiss me, stupid || ft. Harry Styles

22 april 2013 - 16:11

659

6

369



4.

Kreunend open ik mijn ogen. Hoelaat is het? Ik sta op en kijk uit het kleine raampje en zie dat de maan nog hoog in de lucht hangt. Het is nog veel te vroeg. Als ik naast me kijk zie ik Rue naast me liggen. Ze is opgerold in een klein bolletje. Haar krullend zwarte haren zijn door de war en haar volle lippen een stukje open. Ze ziet er schattig uit. Dan bedenk ik me dat ik er waarschijnlijk zwak uit zie met haar naast me. Met de hoop dat niemand het gezien heeft schud ik haar zachtjes doorelkaar.
'Rue, word wakker.' fluister ik harder dan de normale fluistertoon. Even knippert ze verbaasd met haar ogen, dan schiet ze overeind.
'Ga mijn bed uit.' mompel ik en ga weer liggen. Als ik mijn ogen sluit, voel ik hoe de druk op het matras verminderd. Ze is weg. Ik bedenk me dat er nog geen bed voor haar is besteld. Ja, besteld ja. Ik heb geëist dat er nieuwe bedden moesten komen. We hadden eerst van die ijzeren stapelbedden die bijna uitelkaar vielen. Die van mij is alweer helemaal verminkt, ik heb hem dan ook drie jaar. Oke, drie jaar is niet echt lang als je het over een bed heb. Maar toch, die van mij valt net als de oude stapelbedden bijna uitelkaar.
Ik laat mijn voeten op de koude vloer zakken en zoek naar Rue. Ze zit in een hoekje van de kamer. Haar benen heeft ze opgetrokken, en haar hoofd rust op haar knieën.
'Rue, kom.' fluister ik. Als ze opkijkt zie ik dat haar ogen rood zijn. Bloeddoorlopen van de zoute tranen. Als ik haar zo aankijk, krijg ik een brok in mijn keel. Ik tover een glimlach op mijn gezicht en steek mijn hand naar haar uit.
'Kom.' zeg ik zachtjes. Ik weet niet waarom maar mijn stem klinkt te hoog. Ze neemt mijn hand aan en veegt met haar andere hand haar tranen weg. Voorzichtig sla ik mijn armen om haar heen. Ik weet niet waarom, maar dit kind roept moederlijke emoties bij me op. En ik ben nog maar 17! Ik neem haar hand in de mijne en trek haar mee naar mijn bed. 'Ga slapen.' fluister ik.
'Maar jij dan?' vraagt ze me omdat ze weet dat ik gee bed met haar wil delen. Ik glimlach naar haar.
'Ik ga wel op de grond slapen joh.' zeg ik zachtes en wijs naar de kale grond. Dit gaat een vreselijke nacht worden, maar I don't care. Voordat ze nog iets kan zeggen loop ik weg en pak een deken uit de kleine voorraden kast dat vreemd genoeg alleen voor mij bedoeld is. Ik loop naar het hoekje waar ik Rue gevonden heb. Ik sla de deken om me heen en ga in dezelfde positie als haar zitten. Nog voordat ik mijn gezicht op mijn kieën laat rusten stromen de tranen over mijn wangen. De tranen die ik altijd voor iedereen probeer te verbergen. Een gesmoord gesnik rolt over mijn lippen. Mijn vingers glijden naar mijn benen. Ik trek de pijp van mijn pyjama omhoog en zet mijn nagels in mijn huid. Ze gaan steed dieper mijn huid in, niet lang daarna voel ik mijn bloed vloeien. Maar ik laat niet los, ik ga juíst nog harder knijpen. De mentale pijn maakt plaats voor de fysieke. Een rustgevend gevoel sluipt mijn lichaam in. Ik sluit glimlachend mijn ogen en laat mijn hoofd tegen de muu leunen. Mijn vingers blijven gewoon op dezelfde plek doorknijpen.

~~~
lol. Ik heb het verhaal op www.quizlet.nl helemaal afgeschreven (:
ik hoef het hier alleen nog maar te posten en klaaarrr
maar een vraagje: hoe veel keer per dag willen jullie een stukje?
en vertel ALTIJD of je een melding wilt.
WAARSCHUWING:
doe dit (de zelfverwonding bdl ik) thuis (ALSJEEBLIEFT IK SMEEK JOU ZO HARD) niet na.
als je het wel doet, wil ik je best helpen. stuur me dan maar een berichtje en ik help je.
ILYSM BITCHES
xxx


Reacties:

1 2

Lotteimy
Lotteimy zei op 22 april 2013 - 19:56:
gwn stukje posten als je tijd heb ofzoo ? lalalalike! melding!x


ikleesalleen zei op 22 april 2013 - 18:42:
meldingg!


1Diloveniall
1Diloveniall zei op 22 april 2013 - 18:06:
Je mag zelf weten hoe vaak je post, maar ik ben altijd bang dat er een van de lezers achter gaat lopen. En dat je daardoor lezers verliest. Dat zou jammer zijn.

Maar I love this piece of writing!


lilovelou
lilovelou zei op 22 april 2013 - 17:09:
Wow, echt supergoed!!


1Dlover
1Dlover zei op 22 april 2013 - 16:43:
wow
ik wil weer melding hoor!
het lijkt mij het beste om iedere dag een hstuk te doen
dan blijft het nog een beetje spannend en weet je het ook nog
haha ik heb het een keer gedaan, gewoon om te proberen samen met mijn beste vriendin. maar het is helemaal niet opluchtend ofzo het is gewoon ernorm pijlijk en je krijgt er lelijke plekken van
xoxo