Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Impossible love » -7

Impossible love

22 april 2013 - 21:57

1716

4

239



-7

Jeeeeej nog een hoofdstuk! Enjoyyy.

Ik lag in bed en dacht terug aan vandaag. Wat een heerlijke dag was het weer. Vandaag hadden Niall, Zayn en ik gezongen, gelachen en gepraat. Ik ben echt blij met hoe ik mij de laatste twee dagen voel. Niall en ik zijn vanaf jong's af aan al beste vriendjes, maar de vrienschap met Zayn voelt ook enorm goed. Hij is aardig, een goeie luisteraar, geeft goed advies, ziet er leuk uit, ruikt lekker, is leuk, heel leuk, is heel heel leuk. Oke kappen nu Jade. Ik riep mezelf tot orde niet af te dwalen. Zayn is een superknappe jongen, die zou nooit iets in mij kunnen zien. Ik zuchte. Ik pakte mijn telefoon en zette mijn wekker. Morgen les van 10 tot 5. Ik legde mijn telefoon neer en kroop goed onder de wol..

Ik hoorde dat er iemand op de gang liep. Vervolgens werd mijn slaapkamerdeur zachtjes opengedaan. De deken werd van mij afgehaald en voelde hoe Zayn tegen me aankroop. Hij sloeg zijn arm om me heen. Hij was warm, en rook onwijs lekker. Zijn aanwezigheid maakte me blij. Ik draaide me om en opende mijn ogen. Ik keek recht in die van Zayn. Zijn hand verplaatste zich van mijn heup naar mijn gezicht en hij streelde mijn wang. Het zorgde voor een rilling door mijn lichaam. Hij sloot zijn hand om mijn gezicht en schoof dichterbij. Ik voelde zijn adem op mijn gezicht. Zijn lippen waren nog maar milimeters van de mijne verwijderd. Hij wreef met zijn duim op mijn wang en bleef in mijn ogen kijken. Ik verlangde naar hem, hij maakte me helemaal gek. Toen voelde ik Zayn's lippen op die van mij. Ze waren warm en zacht. Ik voelde hoe zijn tong gretig opzoek was naar de mijne. Hij verplaatste zijn hand van mijn gezicht naar mijn zij, naar mijn heup en uiteindelijk naar mijn billen. Hij drukte zijn lichaam tegen het mijne aan en het zorgde weer voor een heerlijke rilling. De kus werd steeds heftiger en we gingen er beide op in. Zijn hand dwaalde af naar shorts. Zijn lippen nogsteeds op de mijne. Hij gaf me een onwijs lekker gevoel. En ik voelde hoe hij de binnekant van mijn benen streelde. Zijn hand ging onder mijn short en voor dat ik het wist-

I'm bulletproof, nothing to lose
Fire away, fire away
Ricochet, you take your aim
Fire away, fire away
You shoot me down but I won't fall
I am Titanium
You shoot me down-


Zuchtend drukte ik mijn wekker uit en stapte onder de douche. Halfslapend deed ik de shampoo in mijn haar. En toen drong het pas tot mij door. Ik heb gewoon gedroomd over Zayn! En niet zómaar een droom! Oh god.. Snel spoelde ik mij af en liep naar de keuken. Ik opende het kastje en pakte er een doos met Honey Loops uit. Opende de koelkast voor het pak melk. Wat een rijkelijk ontbijt toch weer. Toen ik mijn ontbijt achter de kiezen had gewerkt liep ik naar mijn slaapkamer. Ik grisde mijn OBEY shirt van mijn stoel af en trok weer mijn gebleekte jeans met gaten. Prima, geen zin om moeilijk te doen vandaag. Ik opende mijn kast en pakte mijn zwarte VANS eruit. Snel rende ik nog even naar het raam om de gordijnen open te gooien. Pakte alle spullen die ik die middag nodig had en maakte nog snel een warrige knot van mijn haren. Geen makeup vandaag, besloot ik.

Ik zag Zayn al op het schoolplein staan en liep op hem af. "Goeiemorgen Zayn!" begroette ik hem vrolijk. "Goeiemorgen Jadie!" en hij gaf me een knuffel. "Zo wat dacht je, ik doe vandaag geen makeup op Jadie?" Ik keek hem aan. "Ik had zo geen zin om moeilijk te doen!" lachte ik. "Ahjoh, dat heb je ook niet nodig, kijk is wat een koppie je hebt!" Voordat ik antwoord kon geven werd ik van achter geknuffeld. "Hai Nialler." en draaide me om. "Zijn jullie klaar voor vanmiddag?" vroeg Niall. Zayn en ik knikte enthousiast.

Vandaag had ik heel veel uren naast Kyra gezeten. Ze is een heel lief meisje. Ze zit op dansen en houdt van tekenen. Ze is heel erg creatief, zachtaardig en sociaal. Echt een meisje voor Niall. Ik ga binnekort wel een keer aan haar vragen wat zij van Niall vindt.
De laatste twee lesuren waren van mevrouw Greuter. Ik zat naast Zayn en Niall naast Kyra. De liedjes waren heel erg goed gegaan. Mevrouw Greuter was helemaal enthousiast over Zayn's lied. Ik vond de tekst zo ontzettend mooi, dat ik een kopietje van Zayn had gekregen. Tijdens zijn uitvoering kreeg ik van mijn kruin tot mijn tenen kippenvel. Wat een onwijs goeie stem had hij zeg! Tijdens mijn uitvoering begeleidde Niall mij ook. Mevrouw Greuter was helemaal blij. Ze noemde me een 'zangtalentje'. Ze was heel erg blij dat ze nog een leerling in de klas had die ook net zo muzikaal was als zichzelf.

Het was half zes en ik zat alleen op de bank. Ik verveelde me enorm. Niall moest werken, Kyra had dansen en Zayn moest op zijn zusjes letten. Ik keek wat tv en rond een uurtje of zes stond ik op om te koken. Ik opende de kastjes om wat eetbaars te zoeken. Ik voelde mijn mobiel in mijn broekzak trillen. Ik pakte het om te kijken wat ik had ontvangen. Een bericht van Zayn.
JadieJade!
Wat doe je vanavond?
M'n zusjes zijn allemaal weg, want ze gaan logeren bij mijn nichtjes.
Misschien filmpje kijken ofzo?
Laat maar weten
xx.


Jade, Jade, Jade, Jade, focus. Hoooooooooooooly fuck! Hij vroeg of ik af wilde spreken.
Hai Zayn!
Ja klinkt gezellig! Ik eet nog even snel wat en dan kom ik naar je toe!
Wat is je adres?
xo.


Binnen enkele seconden kreeg ik alweer antwoord;
Als je de Albert Heijn hebt, in de straat daarachter, huisnummer 23! Weet je waar ik bedoel?
xx


Ondertussen had ik maar even een beetje makeup op gedaan en een appel gegeten. Rijkelijk avondeten toch weer. Wauw goed gegeten vandaag Jade. Goed gedaan.. zuchte ik.

Ja ik weet waar het is!
Ben er binnen n kwartiertje!
kussx.


Ik liep naar de berging en stapte op mijn scooter. Na 5 minuutjes rijden hoorde ik een enorm harde knal. BAM! Regen viel uit de lucht alsof ze goden daarboven oorlog hadden. Shit, shit, shit. Kom ik zeiknat geregend bij Zayn. Heel erg charming weer. Ik reed verder en zocht wanhopig het huisnummer 23. Gevonden! Ik zette snel mijn scooter neer. Waarschijnlijk had Zayn mij al gezien want hij stond in de deuropening te wachten op me. Als een verzopen katje stond ik bij hem op de deurmat. "Ahw, arme Jadie!" zei Zayn met een pruillipje. Ik keek naar Zayn op mijn meest zielige manier. "Loop maar even met me mee Jadie." en hij liep de trap op. Ik liep achter hem aan. We kwamen uit bij zijn slaapkamer. Er stond een tweepersoonsbed in, een bureau met laptop, een kledingkast en er hing een grote tv aan de muur. Hij opende zijn kleding kast. Hij pakte een shirt, vest en een joggingbroek. "Hier trek dit maar aan." en legde het stapeltje met kleding op zijn bed. "Ik ga alvast naar beneden." "Zie ik je zo? Ik knikte naar hem. Hij liep weg en deed de deur achter zich dicht. Wat een schatje is het ook! Ik deed mijn natte kleding uit en trok zijn droge kleren aan.

Daar stond ik dan. In de woonkamer van Zayn met mijn natte haren en te grote kleren. "Wat ben je toch ook een dotje!" zei Zayn. En keek me van top tot teen aan. Ik stond te rillen van de kou. "Heb je het koud?" en hij keek me aan met zijn grote ogen. Ik knikte. "Zullen we boven film kijken?" Boven... bedoelde hij, boven in zijn slaapkamer boven? "Ja is goed hoor." antwoordde ik hem, terwijl de zenuwen door mijn lichaam gierde. Zayn stond op en pakte de glazen drinken van tafel die hij al had klaargemaakt voor ons. Eenmaal in de slaapkamer aangekomen, nam ik plaats op Zayn's bed. Zayn rommelde wat aan zijn televisie en dvd speler.Hij liep mijn kant op en nam plaats naast mij op zijn bed. Hij sloeg de dekens open en kroop eronder. Ik sloeg de punt van mijn deeltje van de deken open en kroop erook onder. Zo, eindelijk warm. "Zullen we dan maar beginnen met de film?" vroeg Zayn. "Welke film is het?" en keek hem aan. "Intouchables! Schijnt een hele goede film te zijn." Ik knikte naar hem. Halvewege de film voelde ik dat Zayn wat dichterbij me schoof. Ik gaf hem een klein glimlachje als teken dat het goed was. Hij sloeg zijn arm om mij heen en speelde wat met mijn haren. Het liefst zoende ik hem nu. Ik deed ook heel erg mijn best om het niet te doen.

De film was afgelopen en we hebben nog wat gepraat. Ik stond bij de deuropening met Zayn's kleren nogaan, en mijn natte kleren in een tas. Zayn deed zijn jas en schoenen aan. "Ik rijd jou naar huis en neem de bus terug. Jij gaat niét alleen naar huis." Wat een lieverd is het. Zayn en ik liepen naar mijn scooter en reden weg.

Eenmaal bij mijn huis aangekomen stonden we voor mijn deur. "Wat ga je dit weekend doen?" vroeg ik hem. "Morgen de verjaardag van mijn zusje, dus morgen middag even dat luchtje halen!" "Oh oke, je gaat niet uit?" "Nee waarschijnlijk niet, ik weet niet tot hoelaat die verjaardag duurt. Maar als ik uitga, laat ik het je weten?" antwoordde hij. "Ja doe maar! Niall, Kyra en ik gaan sowieso uit, dus als je wilt komen laat je het maar weten!" "Doe ik!" Ik stopte mijn sleutel in het sleutelgat. "Ik bericht je morgen dan wel even." zei hij. Ik knikte. "Knuffel?" vroeg hij. Ik liep naar hem toe en gaf hem een knuffel. Zayn is een kop groter dan ik, dus dat knuffelt lekker. "Spreek je morgen Zayn." en ik draaide me om. Plots werd ik bij mijn pols gegrepen en Zayn draaide me met een ruk om. Hij keek me diep in mijn ogen aan en gaf me een kusje op mijn wang. "Ik vond het weer heel gezellig met je." en hij liep weg. Met mijn hand op mijn gekuste wang keek ik hoe Zayn richting de bushalte liep.


Reacties:


1Dzayn
1Dzayn zei op 23 april 2013 - 14:49:
Sorry voor de late reactie!! Fanfic deed wen beetje irritant. Grr

Oeeeh! Volgens mij is Jadie een pietsie in luff!!
Heel begrijpelijk, Zayn is gwn onwijs leuk

Je schrijft echt goed!!
Snel weer verder
Xoxo


1Diloveniall
1Diloveniall zei op 22 april 2013 - 23:58:
Zo zo.
Heftige zoenpartij! Grapje.
Mooi en subtiel aangepakt. I love it


1Dlover
1Dlover zei op 22 april 2013 - 22:25:
Aaaaww
that's damn sweet
snel verder!


shania13
shania13 zei op 22 april 2013 - 22:12:
Oelala ik wil meer haha
Mooi hoofdstuk je kan echt mooi schrijven.

Xx