Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » NCIS » Hoofdstuk 5

NCIS

23 april 2013 - 17:21

413

0

199



Hoofdstuk 5

Ho wacht, Tony loopt naar ’t kastje en pakt z’n portemonnee en wapen uit het doosje. Let’s go. Na 10 minuten zijn ze weer op NCIS. De lift gaat open en ze lopen al pratend uit de lift. Tony, roept Mcgee. Hier! Tony kijkt op en loopt naar McGee. Oh, dankje Probie. Hij pakt z’n rugzak aan. Geendank. Tony gaat zitten aan z’n bureau. En zet z’n computer aan. Op dat moment komt Gibbs aangelopen. Hey baas! Weer fris DiNozzo? Vraagt Gibbs. Helemaal. Zegt tony. Het heeft anders lang genoeg geduurd, zegt ziva met een grijns. Mensen, deze middag is bureau werk middag… er is weinig te doen. De politie ondervraagt de verdachte. Dus we kunnen weinig doen zegt Gibbs. Tony zucht diep en gaat aan de slag. Tijdens het werk, gaapt Tony voordurend, zo vaak zelfs dat het Gibbs op z’n zenuwen gaat werken.
Nadat al het papierwerk gedaan is, gaat tony rustig een beetje op z’n telefoon spelen. Hij gaapt diep en hoest. Gibbs loopt naar Tony’s bureau, en seint hem mee te komen. Ziva en Mcgee kijken beide op als Tony met Gibbs meeloopt.
Tony loopt nogsteeds mank. Maar wil het niet laten merken. Ze stappen de lift in. Zodra de lift dicht is, zet gibbs de lift stil. Je ziet er echt beroerd uit. Zegt Gibbs. Dankje baas. Zegt Tony met bijdehante stem. Wist ik nog niet, merkt tony op. Gibbs glimlacht. Is er iets wat we nog niet weten? Wat ik nog niet weet? Gibbs kijkt Tony aan, die voor zich uit kijkt. Het gaat prima. Gewoon een beetje verkouden. Gibbs knikt. Hij kijkt naar Tony. Tony kijkt hem aan. Oké oké, m’n vader komt overmorgen naar D.C. en hij wil met me praten. En ik heb er geen behoefte aan maar op een één of andere manier voel ik me schuldig, terwijl ik, me totaal niet schuldig hoeft te voelen! Zegt tony half overstuur. Ik kan gewoon niet meer ontspannen, en ik slaap slecht. Ik word er gek van. En vanochtend ben ik 20 stenen traptreden naar beneden gevallen met een een of andere gozer die er vandoor ging. Ik … Tony zucht. Ik ben kapot. Gibbs knikt. Neem de rest van de middag maar vrij. Rust een beetje uit. Ga eerst nog even langs ducky voor je been. Tony fronst, baas baas, dat gaat prima, echtwaar ik kan prima lopen! Gibbs kijkt hem aan. Tony is stil. Gibbs zet de lift aan, en samen lopen ze naar ducky.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.