Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » NCIS » Hoofdstuk 6

NCIS

23 april 2013 - 17:22

452

0

282



Hoofdstuk 6

Ah Jethro! Nog nieuws? Mijnheer Palmer en ik waren net een potje Gin aan het spelen. Zeer amuserend. De autopsie op de arme kerel is afgerond, ik heb het autopsie rapport op je bureau gelegd, niet veel verassends, de doodsoorzaak wist jij immers zelf al. Ducky ziet Tony achter jethro lopen. Ha Anthony, wat goed om jou ook te zien. Duck, wil je even naar Tony’s rechter knie kijken. Hij zegt dat er niets is, maar dat is niet zo. Zegt Gibbs met een halve grijns. Maar natuurlijk. Mijn jongen wat is er gebeurd! Vraagt Ducky met bezorgde stem. Tony gaat op een van de autopsie tafels zitten. Achtervolging die beetje rottig afliep. Maar het gaat prima duck. Zegt tony zuchtend. Hmmhmm, dat zien we zo. Zegt duck. Oke ik zie je zo duck, Gibbs loopt weg. Tony zucht diep. Oke.. kom maar op dan. Ducky trekt z’n handschoentjes uit. Tony stroopt z’n broek op.
Gibbs is weer boven, en loopt naar z’n bureau. Gaat zitten zonder iets te zeggen. Gibbs? Vraagt ziva, waar is Tony? Tony is bij Duck. Hoezo? Oh… is er iets mis met hem? Vraagt ze bezorgt. Nu word ook Mcgee’s intresse gelokt. Hij zegt van niet, maar ik denk van wel zegt Gibbs droog. Gibbs loopt weg en ziva en mcgee kijken elkaar aan. Valt jou niets op aan Tony de laatste tijd Tim? Vraagt ziva. McGee knikt, hij is zenuwachtiger als normaal… het zal wel niets zijn. Zegt mcGee die weer rustig doorgaat met z’n werk. Ziva kijkt nog even voor zich uit en twijfeld…
Na een halfuurtje komt Tony de lift uit samen met Ducky. Tony loopt voor ducky uit en loopt een beetje mank naar z’n bureau. Hij gaat zitten op z’n stoel. Nou Jethro, het is niets ernstigs, hij heeft waarschijnlijk z’n knie verdraait . Er zit nu een drukverband omheen. Als hij een dag rust neemt, zou het zo weer goed moeten gaan. En vooral slapen! Duck kijkt naar Tony. De spanning tussen Tony en Ducky is groot, er is blijkbaar over meer gepraat dan over z’n knie… Oké, dankje Duck. Gibbs kijkt naar DiNozzo. DiNozzo, je hebt de rest van de dag, en morgen vrij, neem rust, ga slapen, en dan zie ik je overmorgen weer. Zegt Gibbs eigenlijk niet vragend maar bevelend. Oké baas, zegt tony. Hij pakt z’n tas en wapen en zonder moeilijk te doen loopt hij richting de lift wat ze niet van hem gewend zijn. Abb’s en ik zullen vanavond wel even langskomen rond 17.00, misschien komt tim ook wel even mee, nu ik weet waar je woont. Zegt ziva met een glimlach. We nemen wel chinees mee. Hij knikt, Klinkt goed, en loopt door naar de lift.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.