Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » One day at a time [end] » Still the same guy

One day at a time [end]

23 april 2013 - 19:26

1202

9

464



Still the same guy

helloooo people!! Na heel lang nadenken weet ik eindelijk welke jongen het word :) Enjoy this chapter and leave a comment <333 Love you all (H) xXx

Yasmine’s POV

Ik doe de deur achter me dicht en loop de trap op. Mijn tassen leg ik in mijn inloopkast en ondertussen check ik mijn mobiel. Nog steeds niks. Het maakt het nu wel heel verleidelijk om in mijn contacten te kijken. Maar ik doe het niet.
Ik laat me languit op bed vallen en doe mijn oortjes in. Luidkeels zing ik mee met Live while we’re young. Hihi, zou het niet grappig zijn als…….. Ik trek mijn oordopjes uit mijn oren en kijk boos naar mijn mobiel. Misschien was het niet zo’n goed idee om het volume hard te zetten terwijl ik een berichtje verwacht. Dan dringt het tot me door. He texted me!!!
Snel unlock ik mijn mobiel en druk op whatsapp. Een foto doemt op en ik zie een de jongen die ik heb ontmoet glimlachen. Nog steeds met zonnebril op. Hij draagt de nieuwe dingen die we samen hadden gehaald. Snel type ik een berichtje.

Not fair…. Nu zie ik nog je pretty face niet : (
Btw. die nieuwe kleren staan je leuk

….. aan het typen

‘Ughh, type sneller!’ Zeg ik hardop.

Ahahah, je zou moeten weten hoe ik eruit zie….
Huhh…..? Ik zie nog steeds alleen jou smile, wangen en neus.
Heb je niet eens gekeken hoe ik heet?!
Oepss, vergeten


Ik kijk naar de plek waar zijn naam staat. Zayn . OMG, as in the Zayn?!?! Dat noem je nog eens geluk bij een ongeluk.

Ahahahah you bastard! Je fans alleen laten om met mij te gaan shoppen?
Voor jou altijd… Dus ik ben nog steeds gewoon die jongen die je hebt ontmoet in het winelcentrum?


Ik glimlach. Nu ik weet dat het Zayn is, kan mijn geluk niet meer op. Maar het is ook gewoon een jongen, alleen heeft is hij een soort van wereldberoemd.

Still the same guy . Alleen weet ik nu dat je voor me kan zingen (angel).
Als jij dat wilt dan doe ik dat toch


Na twee uur van whatsapp’jes over en weer sturen leg ik mijn mobiel weg. Hij had me nog een keer dezelfde foto gestuurd, alleen dit keer zonder zonnebril. Ik heb hem gelijk opgeslagen als achtergrond. Morgen zouden we elkaar niet zien, want hij moest naar en signeersessie. Dus wordt het overmorgen. Alleen is het dan alweer maandag en is er niet echt veel te doen overdag. Daarom gaan we uit eten en daarna naar een club ofzo. We zien wel.
Ik trek mijn deken over me heen en val langzaam in slaap.

2 dagen later


Zayn’s POV

Vandaag zou ik met haar uit eten gaan. Ik loop naar beneden en maak mijn lunch klaar. Niall komt aangerend. ‘Zayn, als je nu toch bezig bent?’ Ik grinnik, echt iets voor Niall. ‘Is goed Nialler, ik maak ook eten voor jou.’ Hij loopt om me af en geeft me een knuffel. ‘Als ik straks dood ga van jou knuffel, gaat niemand je eten maken.’ Abrupt laat hij me los. Ik grijns en ga verder met onze broodjes.
Als ik de kamer in loop zie ik de rest van de jongens ook zitten. Afwachtend kijken ze me aan. ‘Is er iets??’ ‘Nou eigenlijk zijn er twee dingen,’ begint Liam. ‘Inderdaad,’ vervolgt Harry, ‘het eerste ding is, waarom krijgen wij geen eten? En het tweede is, eergister was je helemaal niet alleen aan het shoppen. Dus leg dat is even uit.’ Ik lach. Echt weer iets voor hun om het op zo’n manier te vragen. ‘Ten eerste, alleen Niall vroeg om eten.’ Niall steekt zijn tong uit naar de rest en ik grinnik. ‘Ten tweede, that’s none of your business.’
‘Owhhh that’s so our business!’ zeggen ze in koor. ‘Weet je wat, jullie hebben de foto’s gezien. Bedenk er zelf maar een verhaal omheen. Maar ik zeg niks tot ik zelf weet wat er gaande is.’ Louis’ wenkbrauwen schieten omhoog. ‘Dus je weet zelf niet eens wat er tussen jullie is?’ ‘I like her. A lot. Hebben jullie zo genoeg gehoord??’ ze staan op en komen naar me toe gelopen. ‘Awhhh,’ Harry knijpt in mijn wang, ‘is onze Zaynie verliefd?’
Ik sla zijn hand weg. ‘Maybe I am, maar zoals ik al zei, that’s none of your business.’
Ze lachen en Niall pakt zijn bord uit mijn hand. Ik loop naar de bank en ga zitten.
‘Owhja dat moest ik jullie nog vertellen. Vanavond ga ik met haar uit eten, en daarna gaan we misschien naar een club ofzo.’ ‘You say what?!’ ik kijk naar Liam’s geschrokken gezicht.
‘En je vraagt je beste vrienden niet eens om advies? Of om op z’n minst je haar te fixen?’
Glimlachend kijk ik hem aan. ‘Als jullie me zo graag willen stylen mag je van mij je gang gaan. Maar Louis,’ zeg ik, ‘ik ga niks gestreept aan doen.’ Zijn gezicht kijkt me somber aan. ‘Maar het zou je zo goed staan!’ zegt hij, proberend zijn gezicht in een plooi te houden .
‘Weet je nog de vorige keer dat je me een streepjes trui aan liet doen?’ ik zie zijn gezicht terugdenken aan die dag. We waren in zijn kamer aan het klooien en toen gooide hij opeens een trui naar me toe. Voor de lol trok ik het aan, maar wat ik daarna in de spiegel zag beviel me niet zo. Het stond echt lelijk, like, echt lelijk. Louis had me nog een nerd-bril gegeven en daarmee was de geeky look compleet. Het zag er echt niet uit. We hebben er wel echt om in een deuk gelegen.
‘Oke je hebt gelijk. Geen strepen.’ ‘Thanks Lou,’ zeg ik lachend, ‘maar ik ga me nu aankleden, want ik moet haar om 5 uur ophalen.’ En ik sprint naar boven. Ik heb nog twee uur om me te douchen, mijn haar te doen en kleren uit te zoeken. Dat moet wel lukken denk ik.
Na een heerlijke lange douch zie ik dat ik een whatsapp berichtje heb.

Heeyy Zaynn!
Ik heb een kleding confession…. Kan je me op zijn minst zeggen wat voor kleren er daar vooral wordt gedragen?


Ik glimlach. Ze was dus al een tijdje bezig te bedenken wat ze aan gaat doen.

Heeyyy Yasmine,
Een jurkje is gewoon goed hoor Het is niet heel fancy maar ook niet normaal…. If you know what I mean


Oke, dat klinkt best wel raar als je het hardop leest. Maar ze begrijpt het vast wel.
Nog maar een uurtje en dan moet ik bij haar huis zijn. Snel doe ik mijn haar goed en loop naar mijn kledingkast. Ik pak een lichtblauwe jeans, wit shirt en een blazer uit mijn kast. This will do. Ik trek het aan en loop naar beneden.
‘Guys, wat denken jullie?’ ze draaien hun hoofd om en kijken naar wat ik aan heb. ‘ Je ziet er goed uit, zoals altijd.’ ‘Thanks Liam.’
Ik loop naar de kast waar de schoenen in staan en pak mijn witte sneakers. ‘Tot vanavond!!’
‘Doeiii!! Doe geen dingen die wij ook niet zouden doen!’ ik loop naar mijn auto en stap in. Op naar Yasmine’s huis.
Ik bel aan en wacht zenuwachtig op de stoep voor haar huis. ‘Ik kom eraan!’ Ik hoor haar de trap aflopen en ergens naartoe rennen. Dan doet ze de deur open, waar ik het mooiste meisje ooit zie staan.


Reacties:

1 2

Ims
Ims zei op 26 april 2013 - 13:53:
wauw!!!
i like it!!!

beetje late reactie but i dont care ;P


lilovelou
lilovelou zei op 24 april 2013 - 7:28:
Awwww cute! Zaynie
Xoxo


Team1D
Team1D zei op 24 april 2013 - 6:09:
Meldinggg


Team1D
Team1D zei op 24 april 2013 - 6:09:
Aha het is dus Zayn


1Diloveniall
1Diloveniall zei op 23 april 2013 - 22:15:
This is very scary.
Ik heb met uitgaan iemand gekust, die leek sowieso al heel erg op Zayn. Maar hij had precies dezelfde kleren aan als de kleren die jij net beschreef.
Zoooo raar. Echt heel raar.

Maar goed, jammer dat het Harry niet is.
Snel verder.