Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Wizards of Waverly Place - Zeke Beackerman and the Curse » Proloog

Wizards of Waverly Place - Zeke Beackerman and the Curse

26 april 2013 - 18:46

308

0

233



Proloog

Niet veel om te zeggen... geniet ervan, en dit is maar een korte inleiding tot het verhaal. Natuurlijk bezit ik dit niet, behalve het idee en deze vermelde tovenaar en tornado... :)

In een bosgedeelte van de toverwereld, zat een duistere tovenaar te tellen. Nog één minuut. Dan was het tien jaar geleden dat hij een echt mens had gezien. De herinnering stond nog steeds vers in zijn geheugen.

Het was nu al tien jaar geleden dat hij de Beackermans ontmoette. Een vader met zijn negenjarige zoon. Een draak en hemzelf, een figuur gehuld in een mantel. De schok in de ogen van de zoon als hij merkt dat dit geen plezieruitje meer is. De vader die zijn enige zoon probeert te beschermen, door zich vrijwillig te laten overnemen nadat hij zijn zoon heeft laten weglopen naar het dichtstbijzijnde portaal.

Een kwaadaardige glimlach verscheen op de lippen van de tovenaar. Hoe idioot om te denken dat zijn zoon er maar zomaar vanaf kon komen! De tovenaar had zachtjes beloofd dat hij de jongen na tien jaar toch nog op zou eisen. De twee hadden hem gezien, en niemand had tot dan toe echt geloofd dat de duistere tovenaar nog leefde. En nu was het tijd dat de tovenaar de jongeman ook op zou eisen.

Hij had geruchten gehoord dat hij vrijwillig, en met de toestemming van zijn moeder, zijn geheugen over de toverwereld liet wegnemen door professor Kruimel zelf. Om hem zogezegd te beschermen voor zijn gevaarlijkste kant.
De klok sloeg twaalf keer, en men wist dat het middag was in de toverwereld en de echte wereld. De tovenaar stond op en creëerde, voor de zoveelste keer in zijn ellenlange leven, een lichte tornado die hij dan wegstuurde met een beeld van de jongen, zodat er geen verwarring mogelijk zou zijn.

De tornado, alleen zichtbaar voor tovenaars, verdween naar de echte wereld, en de tovenaar glimlachte weer kwaadaardig. Na zo veel jaar zou hij de jongste Beackerman in zijn armen kunnen houden.

Kijk maar uit, Zeke Beackerman, want je ergste nachtmerrie is net begonnen.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.