Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Pirates Of The Caribbean » Mijn naam is Miss Sparrow » Mijn naam is Miss Sparrow, hoofdstuk 3

Mijn naam is Miss Sparrow

25 april 2013 - 22:22

348

3

283



Mijn naam is Miss Sparrow, hoofdstuk 3

Het is avond en de maan staat hoog aan de luchttussen de vonkelende sterren. Het water schrittert mij tegemoet als ik lans de kade loop. Daar ligt ze, de Black Pearl. Het schip van de beruchte Jack Sparrow. Te herkennen aan de zwarte zeilen en de spookachtige uitstraling. Ik zal hoe dan ook binnen glippen en mij verstoppen voor de man het grijze baardje.

Nadat ik was weggestuurd, had ik mij nog even opgedoft voor de kapitein. Mocht hij mij vinden, dan wil ik niet in slonzentoestand gevonden worden. Ik wil ervoor zorgen dat hij zijn oog op mij laat vallen, dat hij zijn hart met mij wilt delen, dat wij samen over de zeven zeeën zullen zeilen.

Gelukkig zijn e zo dom geweest om de loopplank te hebben laten liggen. Nu vragen ze er gewoon om.

Ik sluip stilletjes aan boord van de Black Pearl en ik blijf even staan. Ik draai mij om en ik kijk misschien voor de laatste keer om naar het vaste land. Mocht dit niet de laatste keer zijn, dan groet ik u Tortuga en zie ik u de volgende keer dat wij hier weer aanleggen.

Ik draai mij weer om en ik loop maar een trap die mij naar beneden leidt. Het stinkt er naar kruid en drank en er hangt een muffe houtlucht. Dat was toch nog een voordeel aan de Compagnie en Lord Beckett, hij wilde alles schoon en netjes hebben. Dat was dan ook echt het enige pluspunt.. Ik zal er aan moeten wennen dat het op zo'n schip minder hygiënisch als in Beckett's kantoortje

Ik sluip door naar de volgende trap die mij nog een verdieping diepen leidt. Het is er pikzwart, ik hoor gesnurk en het stinkt er naar mannenzweet. Als mijn ogen aan het donker gewend zijn, zie ik achterin een klein deurtje. Ik denk dat het naar het vooronder moet leiden. Ik loop er op mijn tenen naartoe. Ik moet ervoor zorgen dat ik niet tegen de losliggende rumflessen tik. Als dat gebeurd, kunnen de mannen wakker worden en dan denk ik dat ik mijn leven niet zeker ben..


Reacties:


Bella01
Bella01 zei op 3 okt 2013 - 16:14:
Ga door please!!...


Azula
Azula zei op 1 mei 2013 - 11:36:
Ben benieuwd of ze haar gaan vinden of niet! spannennnndddd.
Ik wil je één tip geven; lees de boel even na voordat je het
post want er zijn heel veel snelheidsfoutjes in.


Aimeery
Aimeery zei op 27 april 2013 - 14:43:
Stoer! Ga zo door! GO ON!!!!