Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Truly, Madly, Deeply » Thirty-seven

Truly, Madly, Deeply

26 april 2013 - 22:54

804

2

242



Thirty-seven

sorry voor het lange niet updaten, maar heb het heel druk met school en alles eromheen. Hier weer een klein stukje, sorryyyy xx

Die avond bleef iedereen lang hangen. We dronken allemaal en het was super gezellig. Ik praatte met iedereen. Toen ik met Zayn en Perrie aan het kletsen was voelde ik ineens twee armen om me heen. Ik draaide me om en drukte een kus op Nialls neus.
"Zullen we zo gaan? Je moet mijn cadeau ook nog krijgen," zei hij. Ik keek hem met een brede lach aan en knikte.
"Ik hoef geen cadeau van jou, ik heb jou, meer kan ik niet wensen," zei ik. Ik zag dat hij zich gevleid voelde maar zei toch dat ik normaal moest doen en dat ik natuurlijk wel wat van hem kreeg.
"Kom we gaan, ik wil je voor mezelf," zei Niall en hij trok me nog dichter tegen zich aan en gaf me een kus. Ik knikte instemmend en maakte me los uit zijn greep. We zeiden iedereen gedag en we waren de eersten die weggingen. In de auto terug vertelde Niall vrolijk over de taart die hij zelf gemaakt had, met een klein beetje hulp van Harry.

Op de kamer zette Niall me neer op de bedrand.
"Oke, Lily, niet schrikken," zei hij terwijl hij opstond en in zijn koffer begon te graaien. Hij haalde er iets uit en kwam toen naast me zitten. Hij haalde het doosje tevoorschijn die hij uit zijn koffer had gepakt en deed hem open. Ik schrok me dood, er zat een ring in. De meest mooie die ik ooit had gezien. Hij was niet opvallend, heel simpel, met een paar kleine diamantjes.
"Dit is geen aanzoek hoor, maar ik wil gewoon dat mensen zien dat je van mij bent," zei hij. Ik voelde tranen opkomen in mijn ogen en keek hem aan, sprakeloos. Hij kreeg een brede grijns op zijn gezicht.
"Kijk eens aan de binnenkant," zei hij toen. Ik pakte de ring heel voorzichtig en tuurde naar de binnenkant. Het duurde even maar toen zag ik dat er wat in gegraveerd stond.
N&L stond erin in sierlijke letters. Ik keek weer op en gaf hem de ring.
"Wil je hem bij me omdoen?" vroeg ik. Hij knikte en pakte voorzichtig mijn ringvinger en schoof de ring eromheen. Hij paste perfect.
"Dankje," zei ik terwijl ik naar het sieraad staarde en bewonderde. Ik gooide mijn armen om hem heen en drukte een dikke kus op zijn mond.
"Maaaar! Dat is nog niet alles!" riep Niall en hij sprong weer op waardoor ik bijna omviel. Hij graaide weer in zijn koffer en pakte er weer wat uit. Hij kwam weer naast me zitten en gaf me een brochure.
"Hier gaan we volgende week een weekje heen," zei hij. Ik keek naar het plaatje. 'Aruba' stond er in sierlijke letters bij.
Niall en de jongens hadden volgende week een week vrij en iedereen ging wat voor zichzelf doen.
"Gek jong!" zei ik en sloeg mijn armen weer om hem heen. Ik liet de brochure vallen terwijl wij langzaam op het bed gingen liggen.

"Lils, schiet eens op!" riep Niall geïrriteerd. We stonden op het vliegveld en ik had ruzie met mijn rugzak waarin ik mijn paspoort probeerde te vinden. Vandaag vlogen we naar Aruba om een weekje te ontspannen en niks te doen.
Toen we eindelijk in het vliegtuig zaten deed Niall direct zijn ogen dicht, het was nog vroeg, en ik liet mijn hoofd op zijn schouder rusten.
"Ik heb er zin in," zei ik en hij kreunde. Voordat ik het wist viel ik ook in slaap. Halverwege werd ik weer wakker, en ik zag dat Niall ook zijn ogen alweer open had. Hij had zich niet durven bewegen uit angst mij te wekken.

Toen we het vliegveld uit liepen had ik het gevoel alsof ik een magnetron in liep. Eindelijk weer een keer lekker warm weer met de zon in plaats van die vervelende regen. Er stonden geen gillende fans en paparazzi, want niemand wist van ons tripje af. Ik genoot ervan om met z'n tweeën ongestoord rond te kunnen lopen. Wat ik ook heerlijk vond was het feit dat ik weer Nederlands kon praten, dat had ik al tijden niet meer gedaan. Ik speelde voor tolk toen we een taxi regelden en we reden naar ons hotel.
In ons hotel dumpten we onze spullen en we besloten direct naar het strand te gaan. Het was een minuutje lopen en toen we een goed plekje hadden gevonden ging ik liggen en besloot ik de komende tijd ook niet meer op te staan.
Helaas dacht Niall daar anders over en toen ik net een beetje aan het indommelen was voelde ik twee sterke armen me de lucht in tillen en Niall droeg me naar het water. Ik gilde toen hij me erin liet vallen en kwam happend naar adem weer boven.
"Vervelend jong!" riep ik en ik sputterde hem ook nat. Hij gooide water terug en zo stonden we als twee kleine kinderen elkaar nat te spetteren.


Reacties:


tamarastyles
tamarastyles zei op 4 aug 2013 - 9:59:
Wanneer komt er weer een nieuw hoofdstuk? Of ben je op vakantie dat je niks kan posten?


tamarastyles
tamarastyles zei op 20 juli 2013 - 13:52:
Ik wil ook een watergevecht houden net niall!
*werpt jaloerse blik toe*