Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » One time - Ed Sheeran Fanfiction » Hoofdstuk 1. Het concert.

One time - Ed Sheeran Fanfiction

28 april 2013 - 14:48

546

0

202



Hoofdstuk 1. Het concert.

A little spark can start a fire of love.

Ik rende snel de metro uit. Ik zag al de lange rij staan. Sommigen hadden de bekende oranje shirts aan van Ed Sheeran. Ik pakte mijn ticket iets steviger vast, ik zou het mezelf nooit kunnen vergeven om het nu kwijt te raken. Ik zou mijn beste vriend Danny morgen nog eens bedanken voor de ticket.

Ik rende langs de lange rij heen, ik had nog maar een kwartier voordat de VIP-ingang werd gesloten. Ik had van mijn beste vriend Danny een VIP-ticket voor Ed Sheeran gekregen vorige week op mijn verjaardag. Ja, een VIP-ticket.

Ik kwam net optijd aan. De dikke bodyguard wou net de deur dichtdoen. "Wait!", schreewde ik snel. "You're late m'dam", zei de man. "Name and ticket please", zei hij een beetje ruw, "Sarah Bloomwood", zei ik snel en gaf de ticket aan hem. Zijn handen en vingers waren dik. Aan zijn rechter hand zat een gouden simpele ring wat aangaf dat hij getrouwd was.

"Yeah, that's right", zei de man. "Go right and you'll find it", zei hij voordat hij zijn mobiel pakte en begon te bellen. Ik keek op het metalen naamplaatje dat op zijn zwarte pak zat. "Thank you Richard!", zei ik snel en ging de richting op die hij aangegeven had.

Ik keek snel even op de ticket wat precies mijn zitplek was. Rij 1 stoel 25. Danny had gezegd dat het redelijk in het midden was.

En Danny had gelijk, ik zat precies in het midden. Ik zat al bijna op het podium kon je zeggen. Over een klein half uurtje zou het voorprogramma beginnen en over anderhalf uur precies zou ik Ed de ginger jesus zien. De alle eerste keer dat ik hem, of een celebrity zou zien.

Vijf minuten later kwamen de andere mensen die geen VIP-ticket hadden binnen. Opeens was het ontzettend druk en hier en daar ontstonden problemen waar de beveiliging moest invallen. Gelukkig was het redelijk snel rustig en begon het voor programma. Passenger zat daar helemaal alleen op het podium samen met zijn gitaar. Ik had altijd al een liefde voor Passenger's muziek gehad.

Nadat Passenger het laatste akkoord van "Holes" had aangeslagen liep hij het podium af. Ik voelde kriebels in mijn buik ontstaan nu zou ik Ed Sheeran zien. En ja hoor daar kwam hij.

Eerst bedankte hij natuurlijk Passenger voor zijn optreden en toen begon hij zelf met zijn optreden.

We waren op de helft van het concert toen Ed sheeran mijn favoriete lied begon te zingen, Cold Coffee. Ik begon net zoals met de andere liedjes mee te zingen. Iedereen stond ondertussen.

Op de helft van het liedje keek opeens Ed mij recht aan. Zijn blauwe ogen keken rechtstreeks in de mijne. Het meisje naast me begon hard te schreeuwen en zijn tegen haar vriendinnen dat Ed net naar haar keek. Toen ik mijn blik weer naar het podium richtte was Ed sheeran weer in zijn gitaar spel opgegaan.

Nadat Cold Coffee afgelopen was verliet Ed zijn gitaar en liep een beetje meer naar voren. Ik kon Ed nog net niet aanraken. "What song should I sing now?" zei hij in de microfoon. Iedereen begon druk te schreeuwen. Ik riep mijn favoriete liedje "Can't take my eyes of you" het was dan wel niet van Ed zelf maar dat maakte toch niet zoveel uit.

(Nog niet af)


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.