Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Fake... [AF!] » 01

Fake... [AF!]

29 april 2013 - 1:01

707

14

700



01

Hier is dan éindelijk chapter één van Fake... ENJOY!

'De wielen van de tourbus draaien rond en rond, rond en rond, rond en rond. De wielen van de tourbus draaien rond en rond, zo rijden we terug naar huis!' Zingen we allemaal luidkeels. We zitten in de tourbus, op de terugweg van een wereldtour. We zijn in de VS, Portugal, Brazilië, Italië, Frankrijk, Rusland, Duitsland, Nederland en België geweest. En nu, nu zijn we op weg naar ons huis, de tour is ten einde. Ik haal vermoeid een haar door mijn bruine krullen. Niall staat op en loopt naar de minibar even verderop. Daarvoor maakt hij zijn gordel los! Zayn en ik kijken elkaar aan, we voelen hem al aankomen... Plots remt Paul heel hard en Niall, die net een zak tortilliachips heeft geopend, vliegt bijna letterlijk door de bus. Wij schieten zelf ook naar voren. Niall ligt op de grond en is lijkbleek. De zak chips ligt naast hem en is half leeg. De inhoud ligt op de grond en er zit zelfs een chipje in mijn haar! Ik grinnik en ik eet het chipje op. Mijn gegrinnik gaat over in gelach en voor we het wetne liggen we allemaal dubbel van het lachen!
'We zijn er boys! Uitstappen allemaal!' Roept Paul vanaf voor en Niall staat meteen op, tegelijk met Louis. Die twee hebben vaak last van heimwee. Niall naar zijn familie en Louis naar Eleanor. Zelf sta ik met Zayn en Liam relaxt op en lopen door het gangpad naar de deur. Onderweg pik ik de zak chips uit Nialls handen en neem een hand vol. Lekker! Paul opend de schuifdeur en iedereen springt jaar buiten, ik als laatste. Eenmaal uit de bus laat iedereen zich neervallen op het grasveldje in de voortuin. 
'Aah! Eindelijk thuis,' zucht Zayn en hij glimlacht naar de lucht. Ik knik en sta op, ik wil naar binnen! Ik voel in mijn zakken, geen sleutel! Het zal toch niet? Ik inspecteer alle ramen, er heeft al die tijd dat we weg waren iemand op het huis gepast, dus er moet wel ergens een raam open zijn om het te luchten. Dan valt mijn blik op een open raam: die van de WC... Ik loop er naartoe en duw hem verder open. Ik kruip naarbinnen. Aan de andere kant val ik bijnanin de WC-pot. 
'Auw...' Kreun ik en ik wrijf over mijn bovenbeen. Zuchtend sta ik op en ga de WC uit. Volgende keer aan een sleutel denken... Mijn hand beweegt zich richting de deurknop, maar opeens klinkt het geluid van een sleutel in het slot. Ik schrik en trek mijn Hand terug. Een tel later gaat de deur open en de jongens staan in de deuropening. Ze kijken naar mij, naar het grasveldje, naar mij, naar het grasveldje en weer naar mij. 
'Hoe kom jij-' Begint Liam, maar ik onderbreek hem. 
'Lang verhaal!' Zeg ik vlug en ik wenk ze binnen te komen. Ik sluit de deur achter ze. Ik wil achter ze aan lopen, maar plots haar ik geritsel van struiken. Ik kijk door het puikje in de deur, maar ik zie niks, hoor niks, merk niks op. Het is doodstil, je hoort alleen de wind, vreemd... Ik haal mijn schouders op en doe het luikje weer dicht. Dan vervolg ik mijn tocht naar de woonkamer en eenmaal daar plof ik op de bank. Ik werp nog een laatste blik op de voortuin, niks.
'Wie wil er cola met chocoladekoekjes?' Vraag ik opgewekt en ik sta op. Iedereen reageert enthousiast en stuiteren bijna op de bank.
'Oke oke,' grinnik ik en ik loop naar de keuken. Ik pak het bak koekjes uit de vensterbank. In mijn ooghoek zie ik wat bewegen in de voortuin. Ik kijk op, niks te zien.
'Oh Harry, nu ga je ook nog spoken horen én zien...' Fluister ik tegen mezelf. 'Onzin, spoken bestaan niet, het is gewoon de wind die de struik laat ritselen! En de jongens wachten op koekjes en cola.' ik zucht enooo jaar de koelkast. Ik pak de fles cola en haal 5 glazen uit de kast. Ik pak alles vast en Loop naar de woonkamer terug. Ik zet de glazen op tafel en leg de koekjes op een bordje wat er nog stond. Ik schenk de glazen tot de rand vol en zeg
'Tast toe!'


Reacties:

1 2 3

RivLovee
RivLovee zei op 14 dec 2013 - 19:20:
Oewhhh, leuwkk!


Azula
Azula zei op 28 mei 2013 - 22:22:
Hmmm. What's happening in the yard?
Ehm. Ik zou die uitroeptekens weghalen, dat verpest de zinsopboiw nogal naar mijn idee. En ietsje beter overlezen want sommige woorden zijn door snelheid verkeerd geschreven.
Maar. Ben benieuwd naar de rest ik ben van plan elke dag een beetje te kunnen lezen maar ik beloof niks.

Dusss. Cool. (:


candyXbar
candyXbar zei op 25 mei 2013 - 10:36:
Ik lees snel verder!


sanniejonker
sanniejonker zei op 23 mei 2013 - 22:20:
ooohhh het is harry.. ik dacht al waar is harry nou?? ik dacht dat degene die het 'verteld' een vriendin was ofzo..


Faylinn
Faylinn zei op 10 mei 2013 - 14:33:
hahah hij ziet dingen... of zouden ze er toc echt zijn.......
omgggg
ik ga verder lezen hihih.